Σε High Season άντε οι τιμές να πάνε 25/30 ευρώ το άτομο.
Εγώ πάντως το maximum που έχω δώσει είναι 18 ευρώ σε αppartment για 4 άτομα με 2 μπάνια, σαλοκουζίνα, όλο ξύλινο. Η κάθε κρεβατοκάμαρα είχε δικό της μπάνιο.
Και δεν χρειάζεται να κλίσεις από πέρσι.
Τα εισιτήρια για το αεροπλάνο ισως θέλει να τα κλισεις 1 με 1μισι μήνα ποιο πριν, το αυτοκίνητο 2 βδομάδες ποιο πριν.
Έχει άπειρα καταλύματα, appartments, οι αυστριακοί τον δουλεύουνε τον αγροτουρισμό τους
με τελείως διαφορετική προσέγγιση από οτι κάνουνε εδώ. Δουλεύουν full season ακόμα και το καλοκαίρι, και δεν έχουν ανάγκη να κάνουν "αρπαχτές" όπως κάνουν στην Ελλάδα και Βουλγαρία. Έχω γυρίσει όλη την Αυστρία σχεδόν σε διάφορες περιόδους, τις τιμές που λέω
δεν τις βγάζω από το μυαλό μου. Αλλα το τονίζω μιλάω για appartments χωρίς πρωινά και μεσημεριανά και δείπνα και λοιπά. Πας σου
προσφέρουν τα πάντα να μαγειρέψεις, να καθαρίσεις, να πλύνεις, σαν να είσαι στο σπίτι σου. Και αναφέρομαι πάντα σε περιπτώσεις που τα ψάχνουμε μόνοι μας και οχι μέσω τουριστικών γραφείων.
Και εφόσον υπάρχει αυτοκίνητο αν διαλέξουμε να μείνουμε κάπου λίγο ποιο έξω από τα βασικά χωριά, πόλεις που ξεκινάνε τα μεγάλα χιονοδρομικά τότε οι τιμές πέφτουν αρκετά και οι ανέσεις μεγαλώνουν για να σε δελεάσουν να προτιμήσεις να μένεις εκεί και όχι μέσα στο κέντρο.
Και τονίζω πάλι μιλάμε για άλλο επίπεδο. Όποιος πάει δεν θα το μετανιώσει και δεν θα μπει καν στην διαδικασία να συγκρίνει το Bansko και το κάθε Bansko με την Αυστρία.