Κοίτα καλύτερα να μην πάρεις το βιταρα το παίρνω εγώ

, πες στον φίλο σου ότι μπορώ να τον απαλλαξω από αυτό τον εφιάλτη του dpf

Πέραν της πλάκας, νομίζω οι περισσότεροι από εδώ μέσα θα προτιμούσαν το βιτάρα για διάφορους λόγους.
Ένα χαρακτηριστικό είναι ότι ιδιώτης δύσκολα το πουλάει, παρότι πούλησε αρκετά. Συνήθως θα βρείς μεταχειρισμένα από εισαγωγές σε μάντρες και leasing που τελείωσε...
Το θέμα σου με τις μικρές καθημερινές διαδρομές είναι υπαρκτό...Το καλό είναι ότι δεν είσαι μέσα στην πόλη έστω και αυτά τα 7 χλμ είναι σε επαρχιακό δρόμο. Θα πας και τη βόλτα σου, θα πάς και την εκδρομή σου.
Όταν σου κάνει αναγέννηση θα την αφήνεις να ολοκληρωθεί και δε θα έχεις θέματα.
Θεωρώ ότι χειρότερα είναι σταμάτα ξεκίνα ή με απαλή οδήγηση μέσα στην πόλη, παρά κανονική οδήγηση στον επαρχιακό δρόμο.
Τώρα για το Όπελ-στελαντις τι να σου πώ και το γαλλικό λιλιπούτειο μοτερ του σε μεγάλη και βαριά καρότσα...Καλό είναι για λιζινγκ, να το πάρεις φρέσκο, να του αλλαξεις και 3-4 φορές λάδια και στα 50-70.000χλμ να απαλλαγείς πριν αρχίσουν τα όργανα.
Υ.Γ. Σε όλα τα αυτοκίνητα συμβαίνουν ευτράπελα καμιά φορά, αλλά οι πιθανότητες είναι το θέμα.
Δε ξέρω σε τι τιμές θα τα πάρεις, αλλά φαντάζομαι ότι το όπελ δε θα έχει πολύ μεγάλη απόκλιση από τιμή καινούριου...και ακόμα και αυτά τα 20.000χλμ είναι πολλά για τιμή καινούριου με μηδέν εγγύηση...(πόσο δίνουν, 2 χρόνια;)
Στο τέλος εγώ ακολουθώ μια τακτική...πάρε αυτό που πραγματικά επιθυμείς, που σου κάνει ''κλικ''... Να κάθεσαι μέσα και να ευχαριστιέσαι.