Antonioz έγραψε:Ωραίοι!!
ωραίο και το εκτός σεζον σκηνικό!!
Θ.ΧΑΒΑΤΖΑΣ έγραψε:Όταν έχει βρέξει, στην Επανομή, έχει υπέροχες νερολακούβες
..σε αυτές τις νερολακούβες λοιπόν (..αν καταλαβαίνω καλά είσαι κοντά στο κάμπινγκ) έχω φάει καλοκαιρινό κόλλημα με το Vitara που με έκανε για πρώτη-και μοναδική- φορά στην ζωή μου να επιθυμώ να μπω στην θάλασσα!!
Κόλλημα καθαρά από θέμα πρόσφυσης του ελαστικού AT TOYO OpenCountry (το αυτοκίνητο δεν βρήκε πουθενά) Χρειάστηκα ~1,5 ώρα για να βγω!! εντωμεταξύ έβαλα ότι είχα από πατάκι,ηλιοπροστασίες, τάκους κλπ κάτω από τις ρόδες, χάλασα ένα πτυσσόμενο φτυαράκι , μου φύγε-ευτυχως ξαναμπήκε- ο λεβιές ταχυτήτων (μιλάμε για το Vitara Santana 1.6 5d) με πλησίασαν από jimny μέχρι Dakota για να με τραβήξουν αλλά δεν ρίσκαραν να σταματήσουν και έφευγαν...
Ωραίες οι νερολακούβες λοιπόν!!!
αρκει να μην μείνεις!!
Το περίεργο ειναι η οτι η τότε μέλλουσα γυναίκα μου, μετά απο αυτό συνέχισε να με ακολουθεί στις εκδρομές!
Πολύ σωστός φίλε μου, είμαι μετά το κάμπινγκ, περιμετρικά του υδροβιότοπου με κατεύθυνση προς την μύτη, παράλληλα με την ακτή. Ε λοιπόν κι εγώ έχω παρόμοια περιστατικά. Φυσικά παθαίνεις και μαθαίνεις.
Το υπέροχο της υπόθεσης είναι ότι - υποτίθεται - ξέρω πως αν ξεφουσκώσω τα λάστιχα η πρόσφυση στην άμμο βελτιώνεται πάρα πολύ. Το ξέρω θεωρητικά, το ξέρω πρακτικά γιατί το έχω κάνει. Το ξέρω γιατί έχω αγοράσει φορητό κομπρεσεράκι και το έχω στο πορτ μπαγκάζ για αυτό ακριβώς τον λόγο - να φουσκώνω τα λάστιχα όποτε χρειάζεται!
Μπράβο μου λοιπόν που το ξέρω.....
επειδή λοιπόν η άμμος στην μύτη λόγο του αέρα ήταν πολύ ανακατωμένη και επικίνδυνη να μείνεις, τα κατάφερα κι έμεινα... το diesel έχει ένα κακό με τα αργά - Δεν είναι με λεβιέ αλλά ηλεκτρονικά. ¨Οταν είσαι μέσα στο πρόβλημα πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην κουμπώσουν, όπως και έγινε.
Και αφού λοιπόν ΗΞΕΡΑ τι πρέπει να κάνω αποφάσισα να τα ξεχάσω όλα
και να φάω τον συμπλέκτη μου για να βγω... η φωτό με το καπό ανοικτό είναι γιατί περίμενα να κρυώσει ο συμπλέκτης που πραγματικά τον έφαγα και έβγαζε καπνούς...
Άμα κλειδώνει ο εγκέφαλος....