από harijohn » Πέμ Σεπ 15, 2022 2:53 pm
panoshm έγραψε::shock: Του αντάπτορα το κάγκελο έγινε δηλαδή
Τώρα βέβαια έχεις στην κατοχή σου όλα τα εφόδια για μια επαναληπτική, χωρίς άγχος
Αυτό είναι αλήθεια.
Επίσης <<μεγάλη φάση>> είχε ότι όταν ψάχναμε για τον αντάπτορα στη Νυρεμβέργη είχαμε ειδοποιήσει το καμπιγκ που μέναμε ότι αρχικά θα καθόμασταν 2 βράδια. Την Τρίτη μέρα το πρωί περιμέναμε 1 ώρα στη ρεσεψιόν για να τους ενημερώσουμε ότι θα μείνουμε ένα βράδυ ακόμη. Χτυπήσαμε κουδούνια κανείς ,όλοι άφαντοι. Φεύγουμε για Νυρεμβέργη και αφήνουμε στημένα τέντα, τραπέζια, καρέκλες, σκηνούλα αλλαγής, φρούτα, εεε λέω θα καταλάβουν ότι θα μείνουμε και άλλο. Τέλος πάντων γυρίζουμε στην πόλη και επιστρέφουμε απογευματάκι για ξεκούραση στο κάμπινγκ. Βλέπω στο μέρος που είχαμε στήσει τίποτε από τα πράγματα μας. Έρχεται ο ιδιοκτήτης και μας λέει ότι νόμισε ότι φύγαμε και τα αφήσαμε όλα πίσω και για αυτό τα μάζεψε σε μια αποθήκη, μου δίνει και ένα καρότσι για να τα κουβαλήσω και να τα ξαναστήσω και το κορυφαίο ρε παιδιά είχα αφήσει ροδάκινα και μπανάνες και τα έφαγαν όλα και η πληρωμή χωρίς απόδειξη το λέω γιατί πολλοί λένε πολλά για τους Γερμανούς.
Πέρα από αυτά και ένα ατυχές ευτυχώς γεγονός όπου η γυναίκα μου ανέβασε 39 πυρετό αλλά ευτυχώς είχα μαζί μου αντιβίωση και σε 3 μέρες την έκανα καλά, περάσαμε καταπληκτικά και το απολαύσαμε το ταξίδι όσο δε παίρνει.
Αιτία της ενασχόλησης μου με το βουνό είναι της όρασης μου η ανάγκη, που ζητεί να εξαντλεί τον ορίζοντα, προκειμένου να θρέψει με εικόνες, οσμές και ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων τον αχόρταγο εγκέφαλο μου.