AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Καλησπέρα σε ολο το φόρουμ. Θελω τη γνωμη σας και την βοήθειά σας. Παρακολουθώ απο το 2015 τις συζητησεις ,εμαθα πολλα αλλα για παρόμοιο θεμα δεν ειδα τίποτα πλην ενος μελους που εγραψε για δισκους AISIN και ΕXEDY. Στο Vitara μου (5πορτο) του1998 ,1600 cc εξ' αιτιας του ρουλεμαν που ειχε φθαρεί , ( επειδη δεν μπορουμε να τα λιπαίνουμε τακτικά ), αλλαξα και δισκο πλατώ χωρις να υπαρχει αναγκη .επειδη λειτουργούσε πολύ ομαλά και μαλακα χωρίς πατιναρισμα. Στο συνεργειο μου εβαλαν τον EXEDY. αμεσως μετα το αυτοκίνητο τρανταζε σε καθε αλλαγη ταχύτητας σκορτσάριζε .Με την όπισθεν τράνταζε.σε σημείο που φοβόμουν τα γραναζια. Χώρια που η εξατμηση εκανε θορυβο απο συντονισμο και μου ελεγαν οτι εινα ο καταλυτης !! Προχθες δεν ηταν καλός και σημερα ,ζήλεψε και αυτός και χαλασε;;; Εκανα παραπονα : μου ειπαν θα στρωσει... Το ξαναπήγα και το ελυσαν παλι και πλανισε τον δισκο (;;) γιατι αραγε;; Το παίρνω ,ηταν λιγο καλύτερα αλλα το τρανταγμα στην συμπλεξη- αποσύμπλεξη παραμενει και αυξήθηκε κατα πολύ σε σημείο να πατιναρω τον συμπλεκτη για να μην κομπλάρει απότομα.Το χειρώτερο το σήκωσα να το ελεγξω και εχει αυξηθει σε πρωτοφανή βαθμό ο τζόγος του αξωνα με το διαφορικό. Θελει βλεπω οποσδηπωτε νεα κορωνα και πηνιο και οχι μονο .Δεν ακούω βούισμα στο διαφορικό στο οποίο βαζω παντοτε τα καλυτερα λαδια και αναγνωρισμένα αντιτριβικά. Λόγω μαλιστα του κορονο'ι'ού ημαστε αποκλεισμένοι και δεν πηγα στε χωματοδρομους ουτε εβαλα τα αργα.Σημειώστε οτι στο συνεργειο ειναι αριστοι γνώστες των Suzuki και ειδικά των Vitara.
Τι επισκευή διαφορικού μου προτείνετε και σε ποιό συνεργειο Θα σας ενημερώσω για την πορεία της επισκευής. Σας ευχαριστώ . dimkokar@gmail.com