Τα είχα βάλει κάπου στα 300€ (κάπου το έχω ανεβάσει και εδώ μέσα). Είναι όντως πολύ καλά λάστιχα στα όλα τους, κράτημα, θόρυβος, επιδόσεις και κατανάλωση. Η ετπικετογράφιση πάλι άριστη Α, Β, 67dB. Έχω κάνει 45.000 χλμ μέχρι τώρα και συνεχίζουν να κρατάνε μια χαρά σε βροχή, απλά έχω παρατηρήσει ότι φεύγουν κομμάτια και λογικά θα τα αλλάξω άμεσα. Πιστεύω ότι αν έπαιρνα πιο ακριβή μάρκα όπως πχ τα EfficientGrip Performance 2 που έβαλα στο C3 την άνοιξη, θα κρατάγανε πολύ περισσότερο (κάπου στα 500€++ βγαίνουν) και έτσι μια-η-άλλη θα ερχόμουνα. Για offroad/4 εποχών κλπ δεν με ενδιαφέρουν και δεν έχω ασχοληθεί για να σου πω.
Στα offroad, τα χειμερινά και στα 4-ων εποχών ελαστικά, τα "φθηνά" έχουν μεγάλη διαφορά είτε σε αντοχή, είτε σε απόδοση από τα επώνυμα. Στα θερινά η διαφορά είναι μικρότερη.
Είδες το αυτοκίνητο να μαλακώνει στον χωματόδρομο και στις λακούβες ; Έχει καλύτερη απόσβεση; Για την κατανάλωση τα παιδιά που έχουν βάλει 60αρι προφίλ λένε ότι τώρα δείχνει την πραγματική κατανάλωση που ανταποκρίνεται στο τι δείχνει η αντλία. Πώς και δεν έβαλες κάτι λίγο πιο χωμάτινο ;
Οι ψαράδες ξέρουν ότι η θάλασσα είναι επικίνδυνη και η καταιγίδα τρομερή, αλλά ποτέ δεν έχουν βρεί αυτούς τους κινδύνους αρκετούς για να μείνουν στην στεριά.
Οι ψαράδες ξέρουν ότι η θάλασσα είναι επικίνδυνη και η καταιγίδα τρομερή, αλλά ποτέ δεν έχουν βρεί αυτούς τους κινδύνους αρκετούς για να μείνουν στην στεριά.
Παιδιά καλησπέρα. Αν θέλω να μείνω στην διάσταση της Suzuki (εργοστασιακή) 215/55/R17 Θα θελα να σχολιάσετε τα παρακάτω. Βλέπω πολλές επιλογές, μου αρέσουν αλλά, η γνώμη σας μετράει!
Επιθυμώ άσφαλτο και χώμα (έσβησα ποσοστό), χειμώνα και καλοκαίρι να πηγαίνει με αξιοπρέπεια, χωρίς να φοβάμαι μην σκιστεί.
Λευτέρη κανένα από αυτά που παρέθεσες δεν είναι 70-30, εδώ το lat cross είναι 80-20. Αυτά ειναι λάστιχα 4ρων εποχών κ στο χώμα είναι το ίδιο ευπαθή με τα continental.
Στην πρώτη ερώτηση θα θελα τη γνώμη σου. Η δεύτερη, δήλωση ήταν για να πω ότι διάβασα το φόρουμ κ κατέληξα τι θα έπαιρνα, αν θελήσω να πάω σε 60 προφίλ. Στο 55 προφίλ τι γίνεται? Θα θελα σίγουρα τη γνώμη σας.
Ακόμα δεν βρήκαμε ελαστικό που να είναι πολύ καλό στην βρεγμένη άσφαλτο (Α) και ταυτόχρονα πολύ καλό στο χώμα. (ούτε θα βρούμε) Το 60 προφίλ είναι πολύ καλή λύση, δοκιμασμένη από πολλούς, στο να περπατά το αυτοκινητο (NV) πιο μαλακά.
Λευτέρη σε "μαμά" διάσταση έχω δοκιμάσει μόνο το conti που είχε το αυτοκίνητο στην αγορά του.
Δεν μου αρέσει, και ποτέ δεν σχολιάζω κάποιο λάστιχο αν δεν το έχω δοκιμάσει, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Το "μαμά" λάστιχο το θεωρώ πολύ καλό για άσφαλτο στεγνή και βρεγμένη. Με προσοχή στις κοφτερές πέτρες έχω πάει και σε αρκετούς χωματόδρομους χωρίς πρόβλημα (ούτε ένα τρύπημα ή σκίσιμο!)
Έχω κάνει με αυτό 55.000 χλμ. και σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω για τουλάχιστον 20-25.000 χλμ ακόμα!
Η διάσταση 215/60/17 προσφέρει καλύτερη απόσβεση κραδασμών, διόρθωση του σφάλματος του οργάνου μέτρησης κατανάλωσης, και έξτρα ύψος 1 εκατοστού!
Το λάστιχο lat. cross 215/60/17 πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα με τον συμβατικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου μας.
Όλοι καλά λόγια λέτε για τα μαμά Εμένα γιατί έφευγε πατίνι σε στεγνό και σε βρεγμένο όταν τα είχα, δε μπορώ να καταλάβω... Ξεραμένα μου τα είχανε δώσει...?