από GATOZ » Δευτ Δεκ 23, 2019 2:37 pm
χεχε
προφανως δεν τα παω καλα με φωτο και βιδεα, τα εχω στειλει, οτι τραβηξε ο μικρος, στον τονυ μολις τωρα και θα βαλει
η εκδρομουλα, ηταν μια χαρα. σε δυσκολια, αν βγαλεις το πρωτο ποταμι στα πολιτικα, ηταν πιο απαιτητικη απο το τελευταιο καντηλι.
το 4 και στενη πλας παϊδακια κυρια κοτσιδα-με-τάιαραπ-μπαμπερ προέκυψε απο το οτι μπηκαμε χωμα πριν τις 10,ειμασταν 2 τουτου, τα καλυτερα, και τελικα η σεττα απο ερετρια απο τη διαδρομη που εχω βαλει ειναι μισαωρο.
η διαδρομη παρα, μα παρα πολυ ομορφη, ολο ελατο. ακους κε κοτς?
λασπες ελαχιστες, δεν ειχε βρεξει, ειχε ομως απιστευτο αέρα. σε ενα διασελο που κατεβασαμε τον μικρο να βγαλει βιντεο - θα το βαλει ο τονυ να δειτε πως κουνιουνται ολα - κοντεψε να τον σηκωσει στον αερα -110 κιλα το γατι- και πιαστηκε απο τη πορτα του τζιβιου...
οπως επισης και πολυ απειλητικη συννεφια
βρηκαμε βεβαιως μερη καποιας δυσκολιας, σε ενα ποταμι με υδωρ και βιταρα, καποιες ασχετες λασπουριες, κατι βραχο-βραχο-τον-καημο-μου και καλυτερο ενα υλοτομιας δρομακι που ο υλοτομος ψηφιζε ανδρεα - απο τοτε ειχε να μπει οχημα
γενικα η περιοχη εχει αρκετα αχαρτογραφητα και ανεξερευνητα δρομακια - νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε οι πρωτοι βιταραιοι στο κομματι που στο χαρτι φαινεται σαν τσουτσουνι. εκει εχει παντου χασιματα. θελει ομως περσοτερους εργατες, ηλεχτρικους και απο τους αλλους που μπαζωνουν.
δεν πηγαμε στο πολυ δυσκολο κομματι, αφου ειμασταν μονο 2 και με ενα εργατη. και ενα μολις γατί για σκαψιμο. με αλλους 2-3 θα τα ειχαμε σκισει...
καμαμε και μια αλλαγη στο τελειωμα, βγηκαμε ασφαλτος στη πισω τη μερια του αιγαιου και ανεβηκαμε απο εκει στα αρνακια, αφου φυσικα χωθηκαμε και παλι καπου...
γενικα η περιοχη ειναι ΠΛΕΟΝ μαλλον πιο ενδιαφερουσα απο καντηλι στα ανεξερευνητα και με το συντομι, ειναι και κοντα.
οκ, το τζιβι ειναι γνωστη ποσοτις-ουχί-ποιότις. το νιβι γατοζ υπογραφει, με τον γραψαρχιδισμοτουβιταραμαζουτοτιζημιαπαθει του τονυ σε οτι ζημια μπορει να γινει -εγω φοβομουν περισσοτερο μη γρατζουνιστει ή βρει το περτικαλι, ο τονυ ανετος 'θα το βαψω-θα το σιαξω κλπ' - χωνεται σχεδον παντου. βασικα περιμενω στη επομενη και κανενα μάνιουαλ μαζουτ, ενα θεματακι πολυ ψιλο το εχει το άουτο, κανενα μπενζιν αυτοματο ή οχι να κανουν τους εμπειραίους να μην ξαναβαλουν κοντα στας προδιαγραφας.
...και φυσικως να τιμησω πανταχοθεν τον τονυ τον λουκ - ειναι εγνωστον οτι ειναι και γαμω τα παιδια, αλλα το επιβεβαιωνει και παντα οπου παει με το περτικαλι.
μιλφΑμαν