AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Την Κυριακή 22/12 ενας γατος με τζιβι θα εβγει στα βουνα ψηλα εκει, στην Ευβοια, στη Βρωμονερα και περιξ.
Ανευ συγκεκριμενης διαδρομης, αν και εχω δει κατι στο τοποναβιγκέιτορ. Σκεφτομαι κατι σαν λιμνη σεττας - ελατοσπηλια - μετα ενας δρομος πριν τη βρωμονερα που παει προς κυμη και πισω, μετα βρωμονερα και μετα επιστροφη απο χωμα μεχρι τα μανικια. καπου προς βρωμονερα τακος επιτοπιος, προχειρος χωρις ψησιματα. μετα, στην επιστροφη, αν ειναι η σωστη η ωρα, μασαμπουκα στο γυμνο για οποιον γουργουριζει στην ταβερνα με το κηπο και τα κοκορετσια.
Ραντεβουδακιον, εκπληξις, 09:00 - 09:30 στην Ερετρια, ωστε οσοι δεν αντεχουν τη βαβουρα των μαντ να ερθουν απο φερυ - 15 λεπτα μονο το παραθυρο.
Αθηνα Ερετρια με νιβι και γατο, 38', χωρις γατο, 1 ωριτσα, με τζι βι 1:30, με νι τζι βι 1:15. Με φερυ, ψαξτε δρομολογια, αλλα αν το χασετε, χασατε και την εκδρομη, δεν θα περιμενει οι γατος και σια 1 ωρα που χρειαζεται μετα το επομενο ή ο γυρος. Τελευταιο πρατηριο με αεριο εχει στο Βασιλικο, με βενζινη στη Ερετρια, να εχετε βαλει πριν το ραντεβου γιατι θα παμε Γυμνο οχι απο τον κανονικο, αλλα απο συντομι.
Επισης ΑΝ ΔΕΝ ερθετε και εχετε βαλει συμμετοχη, απαιτειται ενα ες εμ ες ή ενα πι εμ ή ενα τηλεφωνακι προς ενημερωση. Αν δεν ερθετε και δεν εχετε βαλει συμμετοχη, χεχε, χασατε...
Εδω το ραντεβουδακι
Εξοπλισμός οχημάτων
Αν νιβι, τοτε αψηλωμενα και ετοιμα για ολα, αν κατι αλλο τοτε επισης σε καλη κατασταση. συμφωνα με τους 'πεπαλαιωμενους' βγαινει πραγματι απο νιβι, αλλα 'πειραγμενο'
αλφα ταφ ή εστω και γκέι άλφα ταφ λάστιχα, πχ lat cross, at3 κλπ. φυσικα προτιμησις εις μαντολαστιχα. θα εχει αρκετη πετρα στο δρομο, ελπιζω και λασπις.
cb στα 29fm, αν καποιος δεν εχει εχω ενα καβατζα
ιμάντες-κλειδιά-ρεζερβα-πριονι-φτυαρι κλπ, επισης εχω καβατζα ενα σετακι αλλα να το ξερω
ρουχαλακια εργατικης ταξεως
νερο - υλικα τακου - μελομακαρονα
διαθεσις καλη, όχι αλλεργια σε γατες
max 15 οχηματα, αλλα και δεν θα μεινει και κανενας πισω
Απαιτησις
να περασουμε γαματα
να μην αφησουμε πισω ιχνος βρωμιας
...να ξερετε βεβαια οτι θα παμε 'καλα' στο χωμα για να βγαλουμε τη διαδρομη, ειναι μεγαλουτσικη
ΑρΕς
αιτουμαι φυσικως συμμετοχην ήδη βρωμονεριτων
δεν βαζω κοντα που αποκλειουν νιβι και νιτζιβι 3ντι, αλλα θα παμε με καλους ρυθμους, να ειστε ετοιμοι για ταλαιπωρια του οχηματος. απο εμπειρια τωρα σε νιβι, δεν μασαει και αν κολλησει εχουμε και εργατες και εργατοπατερες.
...αυτο εχω δει