από GATOZ » Παρ Νοέμ 22, 2019 5:08 pm
γατοτζι βι συνεχεια
λοιπον.
εχουμε μεχρι τωρα απο σακκα
αψηλωμα - δενξερω ποσο - δενξερω πως - ο νικος ξερει
πλυμναι χειροκινηται
διαφορικα εμπλοκε ομπρος και οπισω, μπαί σακκας επισης
οθονη μπαι σακκας, αν και ισως την αλλαξω με κυριλατη
φωτα λεντια γυρω-γυρω στη σχαρα, μπάι σακκας, επισης
σχαρα γαματη - σνορκελε που εβρεθει καπου στο ελλαντα ετοιμοπαραδοτο
ζαντες σιδερενιες, 5, επισης μπάι σακκας
λαστιχα αλφα ταυ - ουτε ξερω τι νομιζω μπι-εφ, μπαι σακκας το επισης μαζι με φαγωματα στα φτερα να χωρανε
εργατης, μπαι δε νικ δε σακ αγκεν
αργαλεια, διαφορα, ιμαντας επισης νικ και περιμενω να παραλαβω τροχαλια και κομπρεσερ αερα
βετα, εχω παρει τις ποδιες, πρεπει να τις παω στον νικ για βαλσιμο
αεριο, εγινε σερβις και ξηλωθηκε η δεξαμενη και μπηκε ντονατ μικρο να βολεψει στο μαραγκο
επισης απο καπατεχ το μικρο σιμπι - δεν θυμαμαι ποιο - μπηκε μονιμα μεσα στο ντουλαπακι με εξωτερικο ηχειο και κεραια στη ρεζερβα
ηλεκτρολογος σημερον, φτιαχνει μπριζα κοτσαδορου, προβολεις ομιχλης και βαζει και εξτα προβολεις με καλυμα για ομιχλη μπροστα απο τη μασκα
επισης βαζει λεντ μεσα σε ντουλαπακια, στα ποδια μπροστα, στις ποτηροθηκες και πισω στα ποδια που θα γινει αποθηκευτικος χωρος , με διακοπτη. επισης οι πλαφονιερες λεντ παντου
αυριο το παιρνω απο τον ηλεκτρολογο και παω μαραγκο να ξεκινησει το κρεβατι πισω, με πατεντες πολλες και ντουλαπια που θα ανοιγοκλεινουν με νοβοπαν θαλασσης
επισης παω πρακτικερ να παρω φακους, μπουστερ μπαταριας, εργαλεια προσθετα και *ισως* βενζινοπριονο. εχω ηδη ινβερτερ. σκεφτομαι το γκαζι-θερμανση.
την τεταρτη το παω για μοκετα στη κατασκευη
τη πεμπτη νικο για τις ποδιες, μπουλονι κλειδωματος για τη ρεζερβα και τα ψιλολογια πουρνο - πουρνο, μετα στον αλεξανδρο τον φαναρτζη να περιποιηθει οτι χρειαστει
και τη παρασκευη ειναι ετοιμον για βιολογικος καθαρισμος!!!!
σαββατο κατι εχω ηδη...
ειμαι σε διλλημα αυριο, να παω τζελισάουντ ή οχι να βαλω καλυτερη πηγη με πισωκαμερα και ντι βι αρ ή ου?
επισης πως λειτουργει το μικρο το σιμπι που ναι μεν καταφερα να το βαλω στο 29 αλλα σκουζει? κατι το σκουελς αλλα πως?
οεο?
ξεχναω κατι?
μιλφΑμαν