panoshm έγραψε:Το προβλημα ειναι σοβαρο στα
Κenwood DNX 7100/7200 oπου δυσκολευονται να πιασουν δορυφορους λογω της διαφορας στην ημερομηνια.
Λυση υπαρχει, πρεπει ο χρηστης να περιμενει να ρωτηθει αν ειναι σε εσωτερικο χωρο, να απαντησει ΟΧΙ και να απαντησει στις επομενες ερωτησεις με ΝΑΙ ωστε το Kenwood να θεωρησει οτι απο το τελευταιο αναμα του GPS εσεις μετακινηθηκατε πολυ και να διευρυνει την Αναζητηση δορυφορων.
Ουσιαστικα θα κανει
cold start και θα αργησει λιγο να βρει δορυφορους. Αυτο γινεται γιατι το Kenwood ψαχνει δορυφορους σε θεσεις στον ουρανο που βρισκονταν αυτοι πριν απο 1.024 εβδομαδες και φυσικα δεν τους βρισκει εκει που περιμενει.
Κάντε τις δοκιμές σας και ενημερώστε
Στο δικο μου 7200 υπαρχουν φορες που μολις το ανοιξω βρισκει αμεσως δορυφορους λες και δεν υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα αλλα ειναι και φορες που δεν βρισκει καθολου.
Οι απαντησεις που δινω στις ερωτησεις που ρωταει ειναι οι εξης:
Αν βρισκομαι σε εσωτερικο χωρο? --->Οχι
Εχετε μετακινηθει παρα πολυ?--->Ναι
Ειναι σημερα 4 Ιουνιου 2019?---->Ναι
Μολις απαντησω σε αυτες τις τρεις ερωτησεις και πατησω το κουμπι που λεει Δες χαρτη μου λεει οτι κανει ληψη δορυφορων βεβαια υπαρχουν φορες που μπορει αμεσως μετα τα βηματα αυτα να βρει δορυφορους αλλα και φορες που μπορει να εχω φτασει εκει που θελω και να μην εχει βρει καθολου δορυφορους.
Τελευταία επεξεργασία από
ΣΤΑΥΡΟΣ και Τετ Ιουν 05, 2019 12:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά