stelios8ess έγραψε: Είναι και αυτό το βοηθητικό σασμάν μας δίνει κίνηση (ιπποδύναμη) με τις %
Τι εννοείς με αυτό Στέλιο????
Σε όσες διαδρομές έχω πάει μέχρι τώρα, πολύ ανηφορικές και με ανώμαλο οδόστρωμα με λάσπη και πέτρες, και που όλη η υπόλοιπη παρέα ανέβαινε με αργά, δεν αισθάνθηκα πουθενά το αυτοκίνητο να "κρεμάει". Είχα ροπή περισσότερη από όσο χρειαζόμουν, δηλαδή μπορούσα να γκαζώσω και να επιταχύνω σε κάθε σημείο.
Δεν νομίζω λοιπόν ότι μου χρειάζονται "αργά" για διαδρομές σαν αυτές που έκανα και σκοπεύω να ξανακάνω.
Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του δίσκου, που είχα στις πρώτες βόλτες, διαπίστωσα ότι οφειλόταν στις συνεχείς αλλαγές που έκανε το αυτόματο σασμάν από 1η σε 2α και ξανά σε 1η.
Το έλυσα επιλέγοντας "manual" και αλλάζοντας ταχύτητα 1η , 2α όποτε πραγματικά χρειάζοταν.
Έμειναν λοιπόν τα προβλήματα ύψους και φυσικά πρόσφυσης στις πολλές λάσπες.
Το πρόβλημα ύψους σίγουρα βελτιώνεται με τα σχεδόν 5 εκατοστά που πήρα, με τους αποστάτες + τα λάστιχα.
Για το πρόβλημα πρόσφυσης τα λάστιχα Malatesta Kobra, πιστεύω είναι από τις καλύτερες λύσεις, σύμφωνα με την εμπειρία των φίλων μας.
Κάποια στιγμή θα μπούν και "ποδίτσες", όταν βγεί η ομαδική που ετοιμάζεται από ότι ξέρω.
Μένουν λοιπόν όλα αυτά να αποδειχτούν στην πράξη στη νέα σαιζόν (Βαλάντη, Καλιακούδα, Πέτρο skier ακούτε????)