Εγω θα αφησω τις φωτο και τους φιλους να μιλησουν, δεν λεω τιποτα δεν γραφω τιποτα δεν εχω φωτο παρα μονο υπεροχες εικονες και αναμνησεις απο μια εξαιρετικη εκδρομη με μαχιμους φιλους σε υπεροχο τερεν σχολειο ανωτατου επιπεδου που οταν βγεις εχεις πτυχιο εκτος δρομου οδηγησης σε ενα απο τα πιο δυσκολα τερεν που ειναι προσβασιμα με τα δικα μας οχηματα.
Ειδικα το τελευταιο κομματι που καναμε 5 αυτοκινητα και βγηκαμε στον Αγιο Αθανασιο ειναι ισως το πιο ενδιαφερον που εκανα ποτε σε χωμα, ανηφορικο για περιπου 200 - 300 μετρα με μπλοκε και τις ροδες να πατανε εναλλαξ στο εδαφος, σκετη απολαυση
Να ευχαριστησω ολους τους φιλους που συμμετειχαν για την υποδειγματικη τους συμπεριφορα, το ιδιαιτερα υψηλο επιπεδο οδηγικης παιδειας την ακουραστη συμβολη τους και βοηθεια ο ενας στον αλλον και ιδιαιτερα τον ΔΙΑ που ετρεχε παντου και σε ολους οσους χρειαζοταν βοηθεια.
Αν δεν ειχα μπετωσει εκει, το πως ειναι θεμα ξεχωριστο απο μονο του

, θα ειχαμε περασει ολο το δυσκολο κομματι σχεδον χαλαρα, με πολλες μανουβρες και βοηθειες φυσικα αλλα χωρις προβληματα, μεγαλα κολληματα και κυριως με απολυτη ασφαλεια.
Συντομα στην επομενη φιλοι
ΥΓ
Νομιζω οτι ανακαλυψαμε τις καβαντζες που χωνονται τα 35ρια και βαλε, τα μαχιμα GV της παρεας θα τις εξερευνησουμε συντομα, καποιες εχουν τρελο θεμα και αξιζει να πας εκει μονο για ενα δυο περασματα και να τα δουλεψεις ολη την ημερα
Εδω να μην ξεχασω να πω οτι το τελευταιο κομματι που καναμε τα 5 αυτοκινητα, εγω, ο Βασιλης και ο Σταυρος με τα Jimny, ο ΔΙΑΣ (η Ειρηνη βασικα το πηγαινε) ο Θοδωρης και ο Οδυσσεας ειχαν παλια ιχνη απο 40αρι και μονο