Στα γρήγορα γιατί μετά από ένα γεμάτο ΣΚ είχα ξεχάσει τελείως τι με περιμένει στο γραφείο..
Το κατάλυμα-εστιατόριο φοβερό!!
Αν και το είχα στο πρόγραμμα, δεν είχα καταφέρει να το επισκεφθώ πριν την πίτα, σίγουρα θα πάμε πολλές φορές στο μέλλον. Για τους κοντινούς(ειδικά με παιδιά) αξίζει να περάσετε μια ηλιόλουστη Κυριακή με πρόγραμμα (καφέ-φαΐ-καφέ..). Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Γιώργο (Α7) για τις "κανονισιές" του τόσο για φαγητό όσο και για την διαμονή και φυσικά τον Στέλιο(ιδιοκτήτη) για την ανοχή του..
Χιόνι είχε πολύ την προηγούμενη μέρα, αλλα η βροχή της τελευταία στιγμής σχεδόν το εξαφάνισε.. Σε ανήλια κομμάτια κάτι βρήκαμε!! Χαλάλι όμως μιας και ο καιρός μας έκανε για τα καλά την χάρη!! ..με θερμοκρασίες 14-17C και ατελείωτο ήλιο, η φωτοσύνθεση έδινε και έπαιρνε!!!
Με τις αποχωρήσεις-προσθήκες στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν τελικά 17μέλη!!
Για άλλη μια φορά τίμησαν την παρέα μας οι μακρινοί φίλοι Σταύρος, Μιχάλης, Θωμάς και φυσικά Αλέξανδρος, χωρίς εσάς Πίτα δεν γίνεται!!!

..ΑΛΛΑ και ο χιλιομετροφάγος Αντώνης Λουκίδης!!

Τέλος να ευχαριστήσω και όλους τους κοντινούς φίλους για την εξαιρετική παρέα τους αλλά και την βοήθεια στο να έχουμε μια πολύ καλή εκδήλωση!!!
Ελπίζω να μείνατε όλοι τόσο ευχαριστημένοι όσο εγώ!!
Στο δια ταύτα το φλουρί το κέρδισε η μεγάλη κόρη μου(Ιωάννα) ενώ το χρηματικό έπαθλο των 170€ μετά κλήρωσης ο Γιάννης (Ivan).
Από τον Γιάννη λοιπόν περιμένουμε στο άμεσο μέλλον την παρουσίαση του δώρου που επέλεξε για το τετρακίνητο του!!
Φωτό κλπ δεν έχω πολλά, φαντάζομαι όμως ότι το ρεπορτάζ θα βγει άνετα από τους υπόλοιπους..