Γειά σας φίλοι
Μία εκδρομή πού όντως είχε τα πάντα
Τέλεια παρέα, πολύ λάσπη, πολύ χιόνι (που μας σταμάτησε τελικά) και ο ¨κακός ο βράχος".
Την προηγούμενη Κυριακή μου τη χάρισε, αυτή ....τον βαρέσαμε, μας βάρεσε ( αλλά νικάει ο επιμένων, που λέει και ο Μηλιώκας) και πάει η αλουμινένια βάση του πίσω διαφορικού
Το απίθανο που έγινε είναι ότι βγάλαμε όλη την υπόλοιπη διαδρομή, με πολλά ζόρικα ανηφορικά κομμάτια με πολύ χιόνι και λάσπη, με τις "πάντες" αλλά χωρίς κιχ από τη βάση!
Σε ένα - δύο σημεία που κόλλησα και με τράβηξε με ιμάντα ο "αρχηγός", δεν ήταν ούτε λόγω της βάσης, ούτε λόγω των λάστιχων (που με εκπλήσσουν θετικά κάθε φορά περισσότερο).
Ήταν λόγω έλλειψης ύψους που "προσγειώθηκα" με την κοιλιά στο χιόνι.
Όσον αφορά το ζόρικο κομμάτι με το βράχο και όχι μόνο, σπάσαμε το ρεκόρ του Παύλου, που ήθελε ένα χιλιόμετρο σε 11 ώρες.
Κάναμε τρείς -τέσσερις ώρες να το περάσουμε όλοι, και ήταν λιγότερο από 100 μέτρα, άρα αν ήταν χιλιόμετρο θα κάναμε 40 ώρες !!!

(υπάρχουν πολλά βίντεο που θα δείτε προσεχώς...) ( ακατάλληλα δι' ανηλίκους γιατί περιέχουν ...καντήλια!!!)
Ανεκτίμητη φυσικά η βοήθεια όλης της παρέας προς όλους, με ξεχωριστούς τους Δία, Βαλάντη και Παύλο.
Στον Παύλο και τον Βαλάντη φυσικά χρωστάω εκτός των άλλων και πολλές ευχαριστίες για "τις πρώτες βοήθειες" στο NV , αλλά και τη συνοδεία, ώστε να με γυρίσουν στο σπίτι, γιατί η οδική βοήθεια της Σουζούκι ήθελε να με πάει στη Λαμία και να μου πληρώσει το "ιλλιγγιώδες" ποσό των 50€ για να πάρω ταξί για Χαλκούτσι!!!
Και επειδή "ουδέν κακό αμιγές καλού"

, ο Νίκος Σακκάς θα μου φτιάξει καινούργια σιδερένια βάση (που δεν σπάει δεν χαλάει), μαζί με ποδιά, και ψήλωμα 3,5 εκατοστά!!!
Υ.Γ. Ο "επίδεσμος" του Βαλάντη αντέχει ακόμα,και θα με πηγαίνει και μέχρι αύριο!!!

- μαζι με 2-3 κιλά λάσπη...

- .μετά το πλυντήριο!