KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΤΟ G.V 2.0, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007.ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ MULTIMEDIA ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ.ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ SERVICE, ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ KENWOOD MULTIMEDIA, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ GPS, ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 130 ΕΥΡΩ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΡΩΤΑΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΜΗ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΟΡΟΙΔΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
simi33 έγραψε:KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΤΟ G.V 2.0, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007.ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ MULTIMEDIA ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ.ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ SERVICE, ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ KENWOOD MULTIMEDIA, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ GPS, ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 130 ΕΥΡΩ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΡΩΤΑΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΜΗ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΟΡΟΙΔΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
Καλημέρα, καλώς ήλθες, καλοτάξιδο, και μην γράφεις με κεφαλαία
Φυσικά και ΔΕΝ πρέπει να πας να τα δώσεις!!! Κοίτα εδώ http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?t=4141 για να πάρεις ένα μπούσουλα πως το κάνεις ΜΟΝΟΣ σου μέσω internet. Γιατί να δώσεις 130? για να σου κάνουν στην Αθήνα κάτι που μπορείς να το κάνεις μόνος σου (αν γνωρίζεις από υπολογιστές) στην Θεσσαλονίκη σε ένα απόγευμα...
Όλοι εμείς που έχουμε γνήσιο χάρτη AutoDriveHellas, τις αναβαθμίσεις τις κάνουμε μόνοι μας
Καλημέρα να σας ρωτησω κατι γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος. Ποιο προγραμμα χαρτών πρέπει να κατεβάσω?εχω το μοντελο της Kenwood το 7200.Ευχαριστώ!!!!!!!
Μάλλον μιλάτε για διαφορετικά πράγματα.
Ο φίλος μας ζητά αναβάθμιση των υπάρχόντων χαρτών της συσκευής και όχι της καρτούλας της AUTO DRIVE,φαντάζομαι ότι τέτοια κάρτα δεν έχει..
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει
Αν ναι, τότε πρέπει πρώτα να μεταφέρει τον χάρτη σε κάρτα SD ή να το κάνει με laptop που έχει Wireless Internet (αλλιώς να τραβήξει "μπαλαντέζα" το καλώδιο δικτύου από το μπαλκόνι για το laptop )
Το προβλημα παιδιά είναι ότι το περασα σύμφωνα με τις οδηγίες σας απο τι site στο USB μου πλην όμως δε γνωρίζω (μη με παρεξηγειτε)πως και εαν μπορω να το περασω στο kenwood 7200 γιατι οι οδηγιες χρησεις που μου εδωσε η SUZUKI με την αγορα του αυτοκινητου δειχνουν τη συνδεση του USB με το καλωδιο που βγαινει στο ντουλαπακι, αλλα οταν το προσπαθησα ειδα οτι δε ταιριαζουν.τι να κανω.
Αν και δεν έχω το ίδιο μοντέλο λογικά αυτό που βγαίνει στο ντουλαπάκι σου πρέπει να είναι για USB stick. Πίσω από το μηχάνημά σου όμως βγαίνει και έτερη θύρα στην οποία πρέπει να βάλεις καλώδιο μινιUSB που στην άλλη άκρη του θα συνδέσεις το λαπιτόπι
Ευχαριστώ πολύ.το καλώδιο στο ντουλαπάκι έχει περιεργη πλατιά έξοδο που μου είχαν πει στην αντιπροσωπεία (και καλά) ότι είναι για να το συνδέεις με playstation!!!!!!!
Ναι αυτο το βισμα εχει.αρα το USB που βρισκεται για να βαλω το δικο μου στικακι που εχω αποθηκευσει τη νεα εκδοση.(αν τελικα γινεται μπορω μονο με το στικακι ή πρεπει να συνδεσω το λαπτοπ