Πολυ καλή η εκδρομή μας, οι μπριζολίτσες του Ντίνου τελικα είχαν την τιμητική τους
Χάρηκα που σε γνώρισα Θοδωρή, κανόνισε μέσα στον χειμώνα κανόνισε καμιά εξόρμηση να γίνουμε γουρούνια εκεί στα όμορφα μέρη σου
Ένα μπράβο στις Κυρίες της παρέας
Στο πλήρωμα από την Καστοριά, respect

πολλά μπράβο παιδιά,

, από ότι κατάλαβα ο συνοδηγός ήθελε περισσότερο off road, αλλα ο οδηγός, του το αρνήθηκε

Φιλε Λευτέρη την επόμενη φορά στο Μαίναλο θα το αλωνίσουμε όλο, άσε μετά τον

να γκρινιάζει

Ευχαριστώ όλοι την παρέα για την συμμετοχή τους και στα επόμενα με υγεία
Δυο λόγια για το παρακάτω, δείτε το, διαβάστε το , κατανοήστε το 
Στράτος έγραψε:Λίγη φόρα παραπάνω, μία λάθος εκτίμηση και δεν αργεί να γίνει το κακό Σταύρο.
Και νομίζω ότι το παραπάνω ισχύει γενικά και όχι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τέτοια κατηφόρα με τέτοια κοτρώνια και να φοράς λάστιχα δρόμου.... Που να βρει πρόσφυση το καημένο το NV...
Γιώργο δεν κινδυνολογώ, ούτε εμένα μ'αρέσει άλλωστε, αλλά ήμουν ο μόνος που ήμουν ακριβώς μπροστά και δεν σου κρύβω ότι φοβήθηκα.... Ίσως να φάνηκε σε εμένα έτσι...
Άντε ας μας πει και ο ίδιος ντε...

Προφανώς αυτό έγινε και ευτυχώς δεν έγινε το χειρότερο, αλλα όσο και προσεκτικοί να είμαστε, το κακό περιμένει στην γωνία, δεν θέλω να πω αλλα εδώ, παρά μόνο αυτό.
Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί, από τους διοργανωτές περισσότερο, μέχρι όλους τους συμμετέχοντες, να προσέχουν όλοι τις προδιαγραφές και τις συνθήκες, ώστε να έχουμε ασφάλεια, δεν έχουν γίνει ουκ ολίγα ατυχήματα, αλλα και ζημιές σε οχήματα, ειδικά σε off road, πόσο μάλιστα από οχήματα που δεν έχουν τις δυνατότητες αλλα και δεν έχουν καν τα προβλεπόμενα ελαστικά, =κίνδυνος
Προσωπικά η αυστηρότητα μου, θα είναι σκληρή σαν αμείλικτος τιμωρός

χωρίς παρεξήγηση , ελπίζω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ
άντε να βάλουμε και καμία φώτο τώρα

- ted 23 , taxidriver06

- Λευτέρης , Sial

- ουδέν σχόλιον

- λίμνη Δόξα

- τα μουρλοκομεία είναι ακόμα ελεύθερα
- IMG_5404.JPG (120.01 KiB) 3420 προβολές