Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
Θα τη θυμάμαι τη σημερινή βόλτα.... Ραντεβού με sumi+stavros+sumi junior στα Mcdonalds σθνικής οδύ. Εγώ με τον junior (τον μεγάλο, 4,5 χρονών) Με τα πολλά (μπαμπά τσίσα, μπαμπά πεινάω, λεφτά στην τράπεζα για φαγοπότι στην καντίνα....) φτάνουμε στο πάρκινκ...παρκάρουμε, φορτωνόμαστε τις τσάντες στην πλάτη και βούρ για θέαμα...
Αμ πώς.....
με το που ακούει τα βρουμ βρουμ του πρώτου ο δικός μου, πατάει κάτι κλάματα και φεύγει τρέχοντας προς τα πίσω... Οι διαπραγμετεύσεις απέβησαν άκαρπες και πήραμε το δρόμο της επιστροφής χωρίς να δούμε τίποτα!!!!
Οπότε sumi και stavro, περιμένουμε φωτογραφικό υλικό.
...στου βούρκου μέσα τα νερα ποια γλώσσα μου μιλάνε αυτοί που μου ζητάνε να χαμηλώσω τα φτερά....
Φίλε Μήτσο δεν πειράζει , αυτά συμβαίνουν, εύχομαι ο μικρός να το ξεπεράσει και να τον πας και του χρόνου, να απολαύσετε πραγματικά ωραίο θέαμα ,από τα θηρία που συμμετέχουν.
Που μέσα σε όλα τα θηρία, ήταν και αυτό του Κυριάκου, όπου τον παραδέχτηκα, μόνο και μόνο με την συμμετοχή του, σε αυτούς τους αγώνες, που είναι πραγματικά πολύ δύσκολη και θέλει και ουμπαλα για πας μπράβο φίλε Και όχι να κάθεσαι και να κριτικάρεις από τον βράχο και να χλευάζεις, μέσα να σε δω, άνθρωπε του βράχου , όπως λέμε του καναπέ
Τα θηρία πραγματικά όργωναν, μιλάμε για πολλά άλογα , που κατέβηκαν από ένα γκρεμι και μπήκαν σε ένα ρέμα, πάρα πολύ δύσκολη ειδική , αν θυμάμαι καλά , την ειδική την έβγαλε ένα ή δυο σωληνωτά, χωρίς χρίση εργάτη , αν δεν κάνω λάθος . σούπερ θεαματικό . με πολλές εγκαταλείψεις, από μεγάλα και μικρά, αν επιτρέπετε η έκφραση , με σπασμένα σασμάν , κεντρικούς , διαφορικά , μέσα σε αυτούς ήταν και ο Κυριάκος αλλα δεν προλάβαμε να μάθουμε τι έγινε , είχαμε και εμείς τον junior sumi και ήθελε να φύγουμε, ελπίζω να μην έπαθε μεγάλη ζημιά για συνεχίσει και αύριο τον αγώνα .
Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες και στην οργάνωση, και του χρόνου
μερικές φωτογραφίες και βίντεο
Του Κυριάκου
ο Φίλος βγήκε με 3 ξεζανταρισμένα λάστιχα από τα γκάζια λέμε
GRAND VITARA 2.0 - (2005)(Power Winch PW 12000PS SR) ...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...
''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''
Ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία εμπειρία να δούμε κ να ακούσουμε αυτά τα θηρία να μπαίνουν κ να βγαίνουν από μια διαδρομή που ούτε με τα πόδια δε τολμάς να κατέβεις κ να ανέβεις. Είχα πολλά χρόνια να πάω σε αγώνα κ ειδα πρώτη φορά σωληνωτό..... Παναγία μου τι μοτεράκλες ήταν αυτές τι λαστιχάρες.... Επαθα πλάκα, τώρα για τον Κυριάκο να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ θέλει πολλά π@π@ρι@ κ μόνο να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο αγώνα, ελπίζω να μην έπαθε μεγάλη ζημιά κ σήμερα να είναι έτοιμος να συνεχίσει!!!! ΜΠΡΑΒΟ κ στους χορηγούς κ τους οργανωτές που μέσα στις δύσκολες αυτές στιγμές προσφέρουν στον κόσμο τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα τέτοιο θέαμα.
mitsubae έγραψε:Θα τη θυμάμαι τη σημερινή βόλτα.... Ραντεβού με sumi+stavros+sumi junior στα Mcdonalds σθνικής οδύ. Εγώ με τον junior (τον μεγάλο, 4,5 χρονών) Με τα πολλά (μπαμπά τσίσα, μπαμπά πεινάω, λεφτά στην τράπεζα για φαγοπότι στην καντίνα....) φτάνουμε στο πάρκινκ...παρκάρουμε, φορτωνόμαστε τις τσάντες στην πλάτη και βούρ για θέαμα...
Αμ πώς.....
με το που ακούει τα βρουμ βρουμ του πρώτου ο δικός μου, πατάει κάτι κλάματα και φεύγει τρέχοντας προς τα πίσω... Οι διαπραγμετεύσεις απέβησαν άκαρπες και πήραμε το δρόμο της επιστροφής χωρίς να δούμε τίποτα!!!!
Οπότε sumi και stavro, περιμένουμε φωτογραφικό υλικό.
Δημήτρη για να κανονίσουμε καμία βολτουλα στο βουνό γιατί του πεσανε πολύ βαριά του πιτσιρικά αυτά τα θηρία με τη μία...να συνηθίζει με τα δικά μας...
Εξαιρετικό το υλικό, δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την μάχη των θηρίων με το άγριο τερραίν....Κυριάκο εύχομαι τα καλύτερα και τα πιό ανώδυνα
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.