Συγνώμη για το αργό της ώρα αλλά ο κολλητός μπαίνει φαντάρος και με το που γυρίσαμε από την βόλτα μας, πήγαμε η παρέα για αποχαιρετιστήριο άραγμα!!!
Με σύμμαχο τον σημερινό καιρό, αλλά και τον χθεσινό (που έβρεχε), και την καλή παρέα, περάσαμε μια πολύ όμορφη Κυριακή στην φύση. Βολτούλα στην φύση, χωσίματα (όποιος ήθελε), λάσπες, κάτι παιδιά που βρεθήκανε στο πουθενά να μας κυνηγάνε από πίσω να καμαρώνουν τα vitara και γενικότερα πολύ καλά!!
Αν και συνοδηγός στο δεξί bucket του Νικόλα, νομίζω ότι απέκτησα μια εμπειρία και αντοχές ως προς τις κλίσεις του αυτοκινήτου. (βλ. να γλυστράω και να μην μπορώ να βγω από το αμάξι επειδή είναι κάθετο με το έδαφος, να κρατιέμαι από την πόρτα μην πέσω πάνω στον Νίκο κ.ο.κ

)
**Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο αλλά αύριο είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθώ
