Kalavritara έγραψε:Ρώτησες στο συνεργείο πως γίνεται να μην ταιριάζουν οι τρύπες στο σασί, αφού ο κοτσαδόρος είναι εργοστασιακός

και προφανώς τον χρυσοπλήρωσες...
Ευτυχώς δεν τον χρυσοπλήρωσα μιας και περίμενα να βρώ μεταχειρισμένο

, αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το γεγονός .
Η πραγματικότητα είναι ότι ο "εργοστασιακός" δεν είναι φτιαγμένος από την Suzuki αλλά είναι 2ου προμηθευτή (ο συγκεκριμένος από την Γερμανική ALKO) που απλά έχει κάνει σύμβαση προμήθειας ο εκάστοτε αντιπρόσωπος .
Ο συγκεκριμένος κοτσαδόρος δεν ξέρω εάν είχε τοποθετηθεί σε μοντέλο μετά το Facelift του 2009 ή πριν .
Το σίγουρο είναι ότι πριν το facelift δεν είχαν τρύπες έτοιμες στο σασί και πάντα τις έκαναν κατά την τοποθέτηση (το γράφει και στο manual του κοτσαδόρου που έχω άλλωστε)μου το είπε και ο μηχανικός που τον έβαλε .
Μου είπε επίσης ότι ακόμα και του 2009 δεν έχουν όλα τρύπες καθώς αμάξι με αμάξι έχουν μικροδιαφορές (αυτό ακόμα δεν μπορώ να το εξηγήσω και ούτε ο μηχανικός ήξερε γιατί ) .
Πιστεύω ότι κάποιος προμηθευτής κοτσαδόρων θα έχει λάβει στο νου του ότι πλέον έχουν τρύπες έτοιμες και θα τις κάνει στην βάση του στα σωστά σημεία, αλλά άντε βρες τον
