Παμε λοιπον εκει που θα πάμε!!!
1)Ολη η διαδρομή απο Σιδηροκαστρο-Ανεμογεννητριες-Χιονοδρομικο-Σιδηροκαστρο
Με πρασσινο τα κομμάτια που ΘΑ γινουν. Πορτοκαλί το κατέβασμα απο ανεμογεννήτριες το οποίο ειναι λιγο σπαστήρι απότι μου πε ο Βασιλης και προτεινει να μην το κάνουμε(συμφωνω, μην χασουμε κανενα λαστιχάκι χωρις λόγο). Το κοκκινο ειναι κ αυτο ενα δυσκολο κομμάτι το οποίο αν καταλαβα καλα εχει αποκλισθει ηδη και αντικατασταθει με αυτο που βγαζει στο Καπνοφυτο και θα δειτε παρακάτω.

- all.JPG (103.09 KiB) 3272 προβολές
Αναλυτικά:
2)Ανεμογεννήτριες και λίγο παραπάνω. Το βέλος το βαλα εγω και ειναι σημείο που νομίζω αξίζει να του αφιερώσουμε 10 λεπτά απ΄την εκδρομή μας για να χαζέψουμε λιγο.. (οι διοργανωτές ομως ξέρουν καλύτερα αν ειναι εφικτο)

- 1 kommati - anemogennitries.JPG (103.75 KiB) 3272 προβολές
3) Φαια Πέτρα-Χιον. Λαιλιας.
Φαινεται και η πορτοκαλί διαδρομή που ειναι ακομη με ερωτηματικο. Επίσης η κορυφογραμμή που έλεγα σε προηγούμενο ποστ ειναι με το μωβακι(επισης οι διοργανωτες ξερουν καλύτερα

)

- 2-3 kommati - faia petra to lailias.JPG (100.71 KiB) 3272 προβολές
4)Λαιλιας Καπνοφυτο(επιστροφή)
Εναλλακτικη επιστροφή ηταν η κόκκινη αλλα μάλλον δεν παίζει.. (αν ειναι δυσκολο κομμάτι συμφωνω να μην το αφήσουμε για το τέλος.. μην εχουμε κανενα χαζο βραδιάτικα)

- 4 kommati lailias to kapnofyto.JPG (102.81 KiB) 3272 προβολές
Ας με διορθώσουν ή ας προσθέσουν τα παιδια απο Σερρες... δεν ξέρω αν τα κατάλαβα-είπα καλα..