Αφιερωμένα λοιπόν στο Νίκο και το Γιάννη.
Καλώς ήρθες στην πιο καυτή ερωτική γραμμή. Πες μου ότι θες, ρώτα με ότι θες...
-Νομός Ευρυτανίας...Πρωτεύουσα;
-Εισιτήριο έχετε;
-Υγεία να έχουμε κι όλα τ' άλλα έρχονται κύριε ελεγκτά μου.
Εναs Έλληνας έχει μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Μεξικό για την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της πτήσης, του πετάγονται τα μάτια έξω, καθότι η αεροσυνοδός που κόβει βόλτες στον διάδρομο του αεροσκάφους είναι αστέρι (λατίνα βλέπεις).
-Πώς σε λένε; (την ρωτάει ο ξύπνιος Ελληναράς)
-Μερσέντες
-Μερσέντες. Τι υπέροχο όνομα! Κάποια σχέση με την Merceeeedddes Benzzzz;
-(τον χτυπά φιλικά στον ώμο) Ίδια τιμή!
Μπαίνει ένας κουκουλοφόρος σε μια τράπεζα και λέει:
- ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!!!
- Ταμίας: Χατζηγιάννη εσύ είσαι...;;;
-Είπε ότι θέλει να χωρίσουμε, γιατί ασχολούμαι όλη μέρα με το ποδόσφαιρο
-Και τι έκανες τελικά;
-Τι να κάνω ρε, τη σούταρα....
Ποτέ μην κρίνεις έναν άνθρωπο από την παρέα του... Θυμήσου: Ο Ιούδας είχε την καλύτερη..!
-Εντάξει ρε φίλε δεν ήμουν τόσο λιώμα
-Τι λες ρε φίλε...Εδώ πήρες τον παππού μου αγκαλιά & του είπες "Άγιε μου Βασίλη γιατί ήρθες Πάσχα ;
Σου αξίζει κάποια καλύτερη από μένα...
- Το ξέρω αλλά δε μου κάθονται...
Μπαμπά , παντρεύομαι τον Ιούλιο.
-Μπράβο αγόρι μου ! Το παιδί δίπλα σου είναι ο κουμπάρος ;
-Όχι , ο Ιούλιος.
Κάθε φορά που η μάνα μου θέλει να της κατεβάσω το μίξερ από το ράφι, μεταμορφώνομαι από "2 μέτρα γάιδαρος" σε "2 μέτρα παλικάρι".
Φανταστείτε ο James Bond να ήταν Ισπανός.. Μy name is Bond. James Diego Jose Francisco de Paulo Juan Maria de los Remedios Bond...
Σήμερα στο γυμναστήριο ξάπλωσα για κοιλιακούς και με πήρε ο ύπνος.
Η μόνη κριτική που δέχομαι είναι η ρακή.
Hθελα γιαούρτι με ζάχαρη... μπερδεύτηκα και έριξα αλάτι. Eε, μη πάει χαμένο, έβαλα αγγούρι, σκόρδο και τώρα ψήνω δυο μπριζόλες!
-Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό?
-Το κερασμένο..!!
-Το στομάχι μου είναι χάλια.
-Ναι γιατί η υπόλοιπη είσαι καλύτερη?
Πως λέγεται το γυναικείο περιοδικό για ψάρεμα;
Σούπερ Αθερίνα.
Εδώ και μισή ώρα πετάω έναν αναπτήρα bic στον αέρα. Κάνω aerobic.
Πάντως πέρα απ' την πλάκα, είναι το ..Μοναστηράκι.
Εξαφανίστηκε ο παππούς, αλλά ξαναγύρισε. Ήταν Silver Aller-retour.
Χτες αποφάσισα να κόψω το κρέας. Το κομμάτι που μου σέρβιραν ήταν πολύ μεγάλο.
Όταν με παίρνουν στο σταθερό του σπιτιού και με ρωτάνε "που είσαι;" τους λέω "κλείσε οδηγάω , θα σε πάρω σε λίγο".
Ένα παιδικό μου παράπονο είναι πως η μάνα μου ποτέ δεν μου είπε: "έλα ένα ακόμα σουβλάκι, η δύναμή σου".. Όλο για φακές και για σπανακόρυζα μου έλεγε.
Ποτέ δε θα καταλάβω πως χορταίνουν με σαλάτες, πως οι περικοπές θα φέρουν ανάπτυξη και πως απο το Δημήτρης βγαίνει το Μήτσος..
- Δεν πίστευα σε θαύματα μέχρι που ο ντελιβεράς έφερε κατά λάθος ένα πιτόγυρο παραπάνω.
Το λάθος του Έλληνα είναι πως όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη πάντα βλέπει ή το Μεγαλέξανδρο ή τον Κολοκοτρώνη ή τον Ωνάση. Ποτέ τον Καραγκιόζη!
2,50 η λαγάνα; Αυτό δεν είναι ψωμί. Dolce & Lagana είναι!
Αν δε σου έχει διπλώσει η σαγιονάρα κατεβαίνοντας σκάλες, δεν ξέρεις τι πάει να πει κίνδυνος.
Aν γινόταν να διακτινιστώ και να βρεθώ, αμέσως, οπουδήποτε στο σύμπαν, θα πήγαινα στην άλλη μεριά του καναπέ που ξέχασα το τηλεκοντρόλ.
Αν η Εύα θυσίασε τον επίγειο παράδεισο ολόκληρης της ανθρωπότητας για ένα μήλο. δεν τολμώ να φανταστώ τι θα έκανε για ένα αγγούρι.
Ροδόνερο: Το νερό που σε καταβρέχουνε οι ρόδες ενός αυτοκινήτου, όταν περνάνε με ταχύτητα από μια λακκούβα στη βροχή.
Καλημέρα σας