1. Και γω συμφωνώ με τα παραπάνω. Η εκδρομή θα γίνει την Κυριακή ως έχει σχεδιαστεί...
.2. Παρακαλώ όλα τα οχήματα να είναι εφοδιασμένα τουλάχιστον με ιμάντα και ένα ζευγάρι γαλότσες (ειμαι παθών από την τελευταία εξόρμηση

......Θα χορτάσουμε λάσπη.....ειδικά στη δεύτερη διαδρομή στο αρκουδόρεμα.....
3. Δεν έχω τα κινητά των ΜΚΒ,Parisg,SIAL,Antonioz....για κάθε ενδεχόμενο....
4. Εχω κανονίσει με την ταβέρνα "Αγιονέρι" ( άριστο φαγητό ) .
5. Για τσίπουρο στην αρχή (δικό μας) και με δικούς μας μεζέδες . Οτι επι πλέον ζητήσουμε 5-6 ευρώ η μερίδα. Για φαγητό με κοστος 10 ευρώ το μενού που περιλαμβάνει επιλογή κυρίως πιάτο (της ώρας , τηγανιά, μπριζόλα σούβλας, σουτζουκάκια, κοτόπουλο φιλέτο) με σαλάτα και μπουγιουρντί ή μανιτάρια. Ποτά EXTRA....γιατί κάποιοι θα συνεχίσουν με τσίπουρο δικό μας ή Η2Ο...Κρασί χύμα λευκό ( νυχτέρι Σαντιρίνης), κόκκινο (Ξυνόμαυρο Αμυνταίου ) 7 ευρώ το λίτρο. Αύριο θα ανεβάσω την πρόταση για να δηλώσουμε για να μην ψαχνόμαστε..... Η σχαριά είναι εως 20 μερίδες - 15 λεπτά...... Η τηγανιά είναι ριγανάτη ......Η μπριζόλα σούβλας ένας ολόκληρος λαιμός.....
6. Αν κάποιος-α νυστεύει θα έχουμε και καλαμαράκια κλπ...
7. Πάμε λοιπόν
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ : Κυριακή 31 Μαρτίου ( 10 : 00 ).....με την νέα ώρα...!!!!!!!!!

Σημείο Συνάντησης : Χωριό Βαρβάρα (όλο ευθεία, καφέ κεντρικής πλατείας).... Αναχώρηση 10:15.
ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
PMR = Κανάλι 1 Υποσυχνοτητα = 0
UHF = 446.00625
VHF = 148.000
CB = Κανάλι 31
.............................ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ..........ΠΛΗΡΩΜΑ......................ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟ.......ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ
1. Α7PILOT..................ΝΑΙ ..................4 άτομα...................................ΝΑΙ (4)...........Ελιές Χαλκιδικής - αρμυρόψαρα
2. johndrama ...............ΝΑΙ ..................2 άτομα ο μπεμπης στη γιαγια του..........ΝΑΙ(2)........... μπαστουρμάς καμήλας (οχι άλογο) και τα λοιπα
3. ΗΛΙΑΣ.....................ΝΑΙ ................. 4 άτομα..................................ΝΑΙ (4)............Σαρμαδάκια, χταπόδι ξυδάτο
4. Ivan.......................PMR ................ 2 άτομα...................................ΝΑΙ (2)...........φασόλια πλακί
5. MKB.......................PMR..................4 άτομα.................................ΝΑΙ (4)..............ΤΣΙΠΟΥΡΟ και διάφορους τσιπουρομεζέδες
6. GEORGE PALTOGLOU...PMR..................2 άτομα ίσως και η κοράκλα μου....ΝΑΙ (3)..............Διάφορα νόστιμα μπενιλίκια
7. SAM ......................PMR............1+ τον υιο + θυγατερα.........................ΟΧΙ ...............Καφτερες πιπεριες τουρσι

8. parisg ....................ΝΑΙ...................2 άτομα πρωτα ο θεος.
9. Ηαrijohn................PMR-CB..............2 άτομα
10. Ovarkaris...............PMR..................4 άτομα.....................................ΝΑΙ (4)...........Διάφορα ''νηστίσιμα''

11. SIAL ....................από όλα .............2 άτομα
12. Antonioz ...............ΝΑΙ ...................2 ατομα....................................ΝΑΙ (2)............Τσιπουράκι (..τα αλλα νομίζω περισσεύουν)
13.
14.
15.
Τώρα έχω και το μενού που προτείνει ο σεφ.
Παρακαλώ δηλώστε τι θέλετε για προετοιμασία το μαγαζιού . Φυσικά παίζουν και όλα τα γνωστά "της ώρας" για όποιον θέλει κάτι τέτοιο ως κυρίως στην ίδια τιμή
""Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, στέλνουμε την πρόταση για το μενού της συνεστίασης.
Κυρίως πιάτο επιλογή από - σουτζουκάκια σχάρας με πατάτες και ρύζι
- χοιρινό κατσαρόλας ριγανάτο με κουσκούσι
- χοιρινή μπριζόλα λαιμού με πατάτες και ρύζι
- κοτόπουλο φιλέτο σωτε με φρέσκα μανιτάρια
- καλαμαράκια τηγανιτά
Πιάτα ανά 4 άτομα Μπουγιουρντί
Σαλάτα εποχής βραστή και ωμη
ΓλυκόΣαραγλί
τιμή κατ άτομο 10 Ευρώ""