.............................ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ..........ΠΛΗΡΩΜΑ......................ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟ.......ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ
1. Α7PILOT..................ΝΑΙ ..................4 άτομα...................................ΝΑΙ (4)...........Ελιές Χαλκιδικής - αρμυρόψαρα
2. johndrama ...............ΝΑΙ ..................2 άτομα ο μπεμπης στη γιαγια του..........ΝΑΙ(2)........... μπαστουρμάς καμήλας (οχι άλογο) και τα λοιπα
3. ΗΛΙΑΣ.....................ΝΑΙ ................. 4 άτομα..................................ΝΑΙ (4)............Σαρμαδάκια, χταπόδι ξυδάτο
4. Ivan.......................PMR ................ 2 άτομα...................................ΝΑΙ (2)...........φασόλια πλακί
5. MKB.......................PMR..................4 άτομα.................................ΝΑΙ (4)..............ΤΣΙΠΟΥΡΟ και διάφορους τσιπουρομεζέδες
6. GEORGE PALTOGLOU...PMR..................2 άτομα ίσως και η κοράκλα μου....ΝΑΙ (3)..............Διάφορα νόστιμα μπενιλίκια
7. SAM ......................PMR............1+ τον υιο + θυγατερα.........................ΟΧΙ ...............Καφτερες πιπεριες τουρσι

8. parisg ....................ΝΑΙ...................2 άτομα πρωτα ο θεος.
9. Ηαrijohn................PMR-CB..............2 άτομα
10. Ovarkaris...............PMR..................4 άτομα.....................................ΝΑΙ (4)..............Διάφορα ''νηστίσιμα''

11. SIAL ....................από όλα .............2 άτομα
12. Antonioz ...............ΝΑΙ .................1-2 ατομα
13.
14.
15.
Αυτοδιαγράφομαι γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν το έχουμε φίλοι μου. Δυστυχώς χάνεται η βόλτα. Ελπίζω να υπάρξει άλλη με τη νέα χρονιά έτσι όπως πήγε το πράγμα. Προβλέπεται γέννα 7 σεπτεμβρίου λέει οπότε από το 15αύγουστο είμαι σε red alert. Ε βάλε και το 40τισμα. Πήγε Οκτώβριος. Βάλε και ένα 6μηνο το λιγότερο. Μιλάμε για του χρόνου τέτοιον καιρό. Ελπίζω τουλάχιστον να μας κάτσει κανένας καφές μέχρι ή μέσα στο καλοκαίρι. Όλα δείχνουν πως λόγω δουλειάς θα είμαι στη γύρα ανα την Ελλάδα. Από Αλεξανδρούπολη μέχρι Πύργο και Κρήτη. Επίσης λόγω ευχάριστου γεγονότος 25-30 Ιουλίου θα είμαι Κατερίνη. Μπορούμε να πιούμε έναν θαλασσινό καφέ με τους κοντινούς τότε.
Υ.Γ. Η προσφορά κρασιού παραμένει. Προτίθεμαι να προσφέρω στην παρέα κόκκινο κρασάκι libero που προοριζόταν για να το φέρω μαζί μου. Και ένα βαζάκι ελιές επίσης. Αν τα επιθυμείτε, όποιος Δραμινός είναι διατεθειμένος να τα πάρει μαζί του για τη συνέυρεση ας στείλει ένα πμ να του δώσω το κινητό μου να συνεννοηθούμε.