vitaras ΙΩΑΝΝΙΝΑ έγραψε:Φιλαρακι απο οτι βλεπω στο αβαταρ φορας calmini αν ναι θελω να μου πεις αν σου σπαει ο μπιλιοφορος που ειναι απο τον τροχο η αυτος που ειναι απο το διαφορικο.και θα σου πω την λυση.
KON.GV έγραψε:vitaras ΙΩΑΝΝΙΝΑ έγραψε:Φιλαρακι απο οτι βλεπω στο αβαταρ φορας calmini αν ναι θελω να μου πεις αν σου σπαει ο μπιλιοφορος που ειναι απο τον τροχο η αυτος που ειναι απο το διαφορικο.και θα σου πω την λυση.
και εγω προκειται να τοποθετησω calmini με bi-mors αμορτισερ!
τι να προσεξω?
Καταρχην για να μην σου πω ψεματα για το gv δεν ξερω.Αλλα αν κανεις οτι και στο vitara δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Θα κοιταξεις ενα μαμα gv τι κληση εχουν τα ημιαξονια οταν το αυτοκινητο παταει στους τροχους σε ευθεια θεση.Θα τοποθετησεις την calmini και θα βρεις τροπο [γιατι σου ειπα δεν ξερω για gv]να τα φερεις στην ιδια κληση γιατι σιγουρα θα εχουν μεγαλυτερη.Και θα μαζεψεις και λιγο το τιμονι να κοβει λιγοτερο.KON.GV έγραψε:και εγω προκειται να τοποθετησω calmini με bi-mors αμορτισερ!
τι να προσεξω?
τα παραπανω θελει το βιταρα σιγουρα θα σου βαλω φωτο να δεις.αν το θελεις για extreme τοτε σιγουρα πρεπει να βαλεις μαντεμενιο μπροστινο.εχει ο αλεξελης ενα σε πολυ καλη τιμη. τοιδιο φοραω και εγω θελει λιγο δουλεια αλλα μπενει.δεν θα βρεις να μπει ακριβως οπως ειναι το δικο σου.εχει διαφορα στις βιδες και πρεπει ουτως η αλλως να κατεβει πιο χαμηλα χωρις να κοπει τιποτα απο το αυτοκινητο.μην σε φοβιζει ο αλεξελης με τον τροχο εγω δεν τον χρησιμοποιω.και αν θελεις να ρωτησεις για καινουργιο ρωτα απο GV XL7 μαλλον diesel αλλα καθισε πριν σου πουνε τιν τιμη.και τελος αν σου λενε δεν μπενει και τετοια παρε το βιταρα και ελα στα γιαννενα που μπενει.εγω το εχω δυο χρονια πεζω τρεις φορες την εβδομαδα γιατι μενω και σε χωριο και μπενω και σε κ2 και εσπασα 1 ημιαξονιο γιατι εκανα πισω με κλειδωμενο μπλοκε.superzukaki έγραψε:ειναι αναλογα για ποια δοθλεια και τι χρηση κανεις στο αυτοκινητο. παντως η αναρτηση τα σπαει ειναι πολυ καλη και εγω αυτη θα βαλω. τρομερη δοθλεια του μαριου και πολυ καλες επιδοσεισ. χωρια οτι τις πληρωνεις μια φορα εξ αρχης κατασκευη και μετα τις εχεις για μια ζωη επισκευαζονται οι ιδιες
vitaras ΙΩΑΝΝΙΝΑ έγραψε:Καταρχην για να μην σου πω ψεματα για το gv δεν ξερω.Αλλα αν κανεις οτι και στο vitara δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Θα κοιταξεις ενα μαμα gv τι κληση εχουν τα ημιαξονια οταν το αυτοκινητο παταει στους τροχους σε ευθεια θεση.Θα τοποθετησεις την calmini και θα βρεις τροπο [γιατι σου ειπα δεν ξερω για gv]να τα φερεις στην ιδια κληση γιατι σιγουρα θα εχουν μεγαλυτερη.Και θα μαζεψεις και λιγο το τιμονι να κοβει λιγοτερο.KON.GV έγραψε:και εγω προκειται να τοποθετησω calmini με bi-mors αμορτισερ!
τι να προσεξω?
ναι πρεπει να μεγαλωσουν οι βασεις.μεγαλωνεις τις ιδιες τις calmini ειναι σιδερενιες και ο σταυρος δεν εχει προβλημα.KON.GV έγραψε:οκ ευχαριστω!για να κατεβουν τα ημιαξονια και αλλο θα θελει αλλες μεγαλυτερες βασεις,ωστε το καβουκι να κατεβει κιαλλο!
τι γινεται με τη γωνια που κανει η ουρα του καβουκιου με το διαφορικο???ο σταυρος εκει την παλευει αμα μεγαλωσω τη γωνια???
Μην εχεις καμια εννοια στοδικο μου το κατεβασα ακομη 5cm απο την calmini και δεν εχει προβλημα.KON.GV έγραψε:οκ ευχαριστω και παλι!τις βασεις τις εχω αλλα ειναι και ευκολο να γινουν και αλλες απο την αρχη!![]()
απλα για τον σταυρο στο διαφορικο ειχα μια εννοια....
vitaras ΙΩΑΝΝΙΝΑ έγραψε:Μην εχεις καμια εννοια στοδικο μου το κατεβασα ακομη 5cm απο την calmini και δεν εχει προβλημα.KON.GV έγραψε:οκ ευχαριστω και παλι!τις βασεις τις εχω αλλα ειναι και ευκολο να γινουν και αλλες απο την αρχη!![]()
vitaras ΙΩΑΝΝΙΝΑ έγραψε:Μην εχεις καμια εννοια στοδικο μου το κατεβασα ακομη 5cm απο την calmini και δεν εχει προβλημα.KON.GV έγραψε:οκ ευχαριστω και παλι!τις βασεις τις εχω αλλα ειναι και ευκολο να γινουν και αλλες απο την αρχη!![]()
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
arahova | Κυρ Ιουν 15, 2025 10:32 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Ιουν 15, 2025 7:56 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Σάβ Ιουν 14, 2025 11:34 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Ιουν 14, 2025 7:21 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
arahova | Παρ Ιουν 13, 2025 10:56 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Ιουν 13, 2025 6:41 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Ιουν 12, 2025 6:38 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Ιουν 11, 2025 4:10 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Ιουν 11, 2025 6:48 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Ιουν 10, 2025 12:01 pm | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Ιουν 10, 2025 6:53 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Δευτ Ιουν 09, 2025 11:04 am | Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλή φώτιση σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Ιουν 09, 2025 6:36 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.Χρόνια πολλά |
antonis1627 | Κυρ Ιουν 08, 2025 8:23 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Σάβ Ιουν 07, 2025 10:34 am | Καλημέρα σε όλους και καλό τριήμερο. |
antonis1627 | Σάβ Ιουν 07, 2025 7:02 am | Καλημέρα σας και καλό τριήμερο. |
antonis1627 | Παρ Ιουν 06, 2025 12:59 pm | Τετάρτη 11-6-2025 πάμε για καφεδάκι στην Πεντέλη στον . |
arahova | Παρ Ιουν 06, 2025 10:03 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Ιουν 06, 2025 6:38 am | Καλημέρα σας. |
LEMON | Πέμ Ιουν 05, 2025 7:51 am | Καλημέρα σας πουλάκια μου |
antonis1627 | Πέμ Ιουν 05, 2025 6:39 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Ιουν 04, 2025 8:58 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Ιουν 04, 2025 6:45 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Ιουν 03, 2025 11:44 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Ιουν 03, 2025 6:36 am | Καλημέρα σας. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης