- 15012013590.JPG (43.86 KiB) 1579 προβολές
Επειδη και ο δικος μου μεγαλωσε,και τωρα πια θελει να καθεται κανονικα στο καθισμα γιατι εγινε 'αντρας' απ οτι μου λεει, πωλουνται παιδικα καθισματα ,δυο , μαρκας recaro young sport,απο κιλα του παιδιου ξεκιναει απο τα 9 και φτανει μεχρι μεχρι τα 36 αναλογα την ρυθμισει του καθισματος,δλδ υπαρχει εξτρα μαξιλαρι στον πατο για αρχη,και επειτα βγαζοντας το,σηκωνοντας το προσκεφαλο (ρυθμιζεται καθ υψος) ετσι μεγαλωνει και δινει παραπανω χωρο στο παιδι.ζωνες ρυθμιζομενες για απολυτο σφυξιμο,ρυθμιζομενη κλισει στον πατο αναλογα την κλισει που πρεπει για τα ποδια,ASP (ΑDVANCE SIDE PROTECTION στο υψος του κεφαλιου.Ειναι σε δυο χρωματα γκρι και κοκκινο ανοιχτο,και το υφασμα τουσ ειναι σουετ,βγαινει και πλενεται στο πλυντιριο.(ποτε δεν δεχθηκαν πολεμο με τισ γνωστες ρουκετεσ των παιδιων)ελενχος σε οποιοδηποτε συνεργειο της αρεσκεια σας...
Η τιμη τους ειναι 100 ευρω εκαστο .(πρεπει να μου αδειασουν κιολας τον χωρο στην αποθηκη......)Αγοραστηκαν τον γεναρη του 09 απο τον KAFOUNIS MOTORSPORT σαν αποκλειστικος αντιπροσωπος της RECARO.