kalh sas mera!
βασικα θα ιθελα να αρχισω με καποιους αποστατες ...οπος ο κος καλιακουδας...απιστοι μα για το ποδοσφερο βρε??????χασατ3ε περασαμε παρα πολυ ορεα,τελικα τα κοριτσια μαζευοντε καθε φορα ολο και πιο πολι,αντε κορασιδες ετσι διναμικα να διχνουμε στους κυριους

χαρικα παρα πολιπου γνορισα τη περιβοιτι ζεβρα,πολι γλικο μορο,την μαμα του ζετα να το χερεσε το μπεμπε σου,τον προιν dad της ζεβρας,απνεα

Και εδω πεδακια μαλλον θα κανω ενα μεγαλοοοοοο οφφ τοπικ:ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕ,εγω θα ειχα παρει τα ορη και τα βουνα....μιλαμε πολυ τρελα και πολυ θεμα ο γιοργος,αφου κατα τις 3.00 σταματισε η αστινομια να δει τι κανομε μεσα στο δρομο,γιοργο το ειπες στον επομενο αγωνα θα ερθω και γω αρχιζω προπονισι,μαλλον κσεχασα τισ καρτες για την εκθεση

Ινω μου εμεις περασαμε ορεα στη γωνια μας,η νυχτερινη στα πετρα πυρα τελεια οπος παντα,αυτη τη φορα με απροσμενη απαρτια,εφακη μου.....μας χωρισαν αλλα εμις βρισκομαστε αλλιος

ζορζετ χαρικα πολυ που σε γνορισα

προσμενω κατασταση

κανονιζις εσι......και μια παρατιρισι,,,,καλα οι μοντεραιτορ που ειναι γιατι δεν εμφανιζετε πλεον κανενας??αλλη μια φορα που περασαμε πολι ομορφουλια