hronis7 έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω πολύ μεγάλο πρόβλημα με το φρενάρισμα του αυτοκινήτου μου ιδιαίτερα στο βρεγμένο οδόστρωμα. Το αυτοκίνητο απλά δεν σταματά γιατί ενεργοποιείται πολύ εύκολα και γρήγορα το ABS. Στην αρχή νόμιζα ότι το φαινόμενο αυτό οφείλεται στα ελαστικά που φόραγε από το εργοστάσιο. Τα άλλαξα λοιπόν και έβαλα τα Dunlop grand trek AT3 50/50. Δυστυχώς η διαφορά ήταν ελάχιστη. Τώρα μου έχει μπει η ιδέα να προχωρήσω στην αντικατάσταση των ταμπούρων με δισκόφρενα από 2λιτρο στον πίσω άξονα, σκεπτόμενος ότι το αυτοκίνητο είναι αρκετά βαρύ και μπρουμυτίζει πολύ κατά την πέδηση μη μπορώντας τα ταμπούρα να αντέξουν το βάρος του αυτοκινήτου, ενώ με τα δισκόφρενα υποψιάζομαι ότι θα έχω πιο κάθετη κατανομή του βάρους στο σταμάτημα. θα ήθελα παρά πολύ να μάθω τη γνώμη σας.
Φίλε Χρόνη......
Επειδή διαπιστώθηκε κάποιο σφάλμα στην απάντηση σου, θα ήθελα να μας ενημερώσεις που ακριβώς πόσταρες το πιο πάνω, σε ποια ενότητα δηλαδή, και αν διόρθωσες μόνος σου τον τίτλο.... από Re: ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ σε "RE: φρενάρισμα με NGV 1600CC 3D"
Το καλοσώρισμα σου πρέπει να μείνει καθαρό και για τις οποιεσδήποτε απορίες σου υπάρχουν και οι ανάλογες ενότητες στο φόρουμ για να τις υποβάλεις!
Επίσης θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις στο προφίλ σου τον τύπο του αυτοκινήτου σου γιατί παραπέμπει στο προηγούμενο μοντέλο.
Εκ της ομάδας Διαχείρισης και συντονισμού.