dpol έγραψε:Φιλε Νικολα εαν σου κανει στα βηματα που και να συμβαινει αυτο το γκρουπ του Vitara ειναι μικροτερο απο το GV εχω την εντυπωση και μονο με τοποθετηση ολοκληρου του χωνιου (Third Member) θα ταιριαζει , το LSD πισω εχει πολυ περιορισμενη αξια στα Ελληνικα εδαφη, ειναι φτιαγμενο για κινηση σε πολυ ολησθηρους δρομους, χιονι, παγο κ.λ.π., και στο βουνο δεν προσθετει ιδιαιτερο πλεονεκτημα
Προβληματα δεν θα εχεις ουτε θα καταλαβαινεις κατι στην οδηγηση
Ειναι πολυ πιο συμφερων να βαλεις ενα μπλοκε πισω και θα το απολαυσης πραγματικα στο βουνο
Παντα κατα την ταπεινη μου γνωμη

Φίλε dpol ωραίο θα ήταν ένα μπλοκέ,αλλά κοστίζει.Ενώ αυτό το διαφορικούλι δεν θα το πληρώσω.Γι'αυτό καίγομαι να δώ αν κάνει.Σίγουρα
δεν θα έχω αυτά που προσφέρει το μπλοκέ,αλλα σίγουρα θα μου δίνει κάτι παρα πάνω απο αυτό που έχω τώρα.Τίποτα δλδ.
Επίσης μου άρεσε αυτό που είπες περί χιονιού,γιατί κι εμείς είμαστε των Xtreme sports.
Απλά ρωτάω τόσα πολλά για; το βήμα,για το γκρούπ,γιατί είχα μια συζήτηση με τον Τζιβιτζόν και επειδή δεν τα ξέρω και τόσο αυτά,γι'αυτό ρωτάω τόσα.
Μου έλεγε ο Γιάννης οτι εμείς έχουμε καλύτερο βήμα απο το 5θυρο.Π.Χ. μπορώ να τα αλλάξω αυτά?
Αυτά δεν καταλαβαίνω.