kfanis έγραψε:panos_vitara έγραψε:Περιμένω γνώμες και απόψεις!!!
Και εμείς περιμένουμε φωτογραφίες!!!![]()
panos_vitara έγραψε:4) Αλλαγή ανάρτησης με μια ποιο ανθρώπινη ( εδώ θέλω τα φώτα σας!!!!)
alexelis έγραψε:panos_vitara έγραψε:4) Αλλαγή ανάρτησης με μια ποιο ανθρώπινη ( εδώ θέλω τα φώτα σας!!!!)
Σκεψου το καλα φιλος εδω εχεις μπλεξει με λαθος ανθρωπους αυτα τα [τομαρια] εκει θα σε βαλουν να καταστρεψεις το vitara σου δες αυτον τον JOHNV6 ξερω γω αν το γραφω καλα ,τον αλλο τον φωτογραφο νωμιζω εχουμε και το ιδιο ονομα Δημητρης πρεπει να λεγεται και καποιος αλλος Στεφανος !!!!και αλλους , να μην στα πολυ λεω φιλε μου αυτοι ολοι τα εχουν καταστρεψει ,ακου που σου λεω γω, μια χαρα αυτοκινητακια τους πεταξαν τα ματια εξω {και οτι ειχαν κατω απ΄το σασι }και για το λογο αυτο μην κανεις ερωτησεις που δεν θα βγουν σε καλο .-
Αυτα τα ολιγα ειχα να σου πω .![]()
![]()
![]()
![]()
alexelis έγραψε:panos_vitara έγραψε:4) Αλλαγή ανάρτησης με μια ποιο ανθρώπινη ( εδώ θέλω τα φώτα σας!!!!)
Σκεψου το καλα φιλος εδω εχεις μπλεξει με λαθος ανθρωπους αυτα τα [τομαρια] εκει θα σε βαλουν να καταστρεψεις το vitara σου δες αυτον τον JOHNV6 ξερω γω αν το γραφω καλα ,τον αλλο τον φωτογραφο νωμιζω εχουμε και το ιδιο ονομα Δημητρης πρεπει να λεγεται και καποιος αλλος Στεφανος !!!!και αλλους , να μην στα πολυ λεω φιλε μου αυτοι ολοι τα εχουν καταστρεψει ,ακου που σου λεω γω, μια χαρα αυτοκινητακια τους πεταξαν τα ματια εξω {και οτι ειχαν κατω απ΄το σασι }και για το λογο αυτο μην κανεις ερωτησεις που δεν θα βγουν σε καλο .-
![]()
![]()
![]()
panos_vitara έγραψε:alexelis έγραψε:panos_vitara έγραψε:4) Αλλαγή ανάρτησης με μια ποιο ανθρώπινη ( εδώ θέλω τα φώτα σας!!!!)
![]()
![]()
![]()
Φιλαρακι είμαστε και πατριώτες και εγώ καταγωγή απο Γιάννενα έχω!!
Έχω σκεφτεί την λύση άξονα μπροστα και στο μόνο που έχω ενδοιασμούς είναι αν το αμάξι θα κάνει για κάθε μέρα και για εθνικη!! Είμαι 23 και έχω αρκετα μεγάλη τρέλα με το άθλημα!!
Γι αυτο είμαι ανοικτός σε κάθε είδους πρόταση αρκεί να πλήρη τις παραπάνω προϋποθέσεις!!
panos_vitara έγραψε:Κατι Αλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι γιατι λέτε οχι στην αλλαγή του μοτέρ;;
Είναι μια σχετικα εύκολη μετατροπή ( μπροστα σε αυτα που έχουν κάνει άλλη εδω μέσα!!) και με αρκετα μεγάλη απόδοση σε σχέση με τα λεφτα που δίνεις!!!
paris-kalamata έγραψε:Καλημερα Πανο.το οτι δεν συμφωνουμε κατα την δικη μας παντα αποψη δεν σημαινει οτι ειναι σωστο η' οτι δεν πρεπει να το κανεις.απλα υπαρχουν καποιοι τροποι οπως αναφερθηκαν απο καποιους φιλους πιο πανω να δυναμωσεις το μοτερ χωρις να μπεις στην διαδικασια αλλαγης του με μεγαλυτερο.απο οτι καταλαβα ειπες οτι εισαι συνεχεια στην εθνικη,αρα κανεις δρομολογια.επειδη και εγω πηγαινω συνεχεια Πατρα με το δικο μου (1.6-3d-8v) δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με την ταχυτητα.φυσικα δεν ξεπερνω τα 100 αλλα πιστευω οτι τα τζιπακια μας δεν ειναι για δρομους-ταχυτητες-προσπερασεις.και οσο αφορα την δυναμη του δυλιτρου ειναι προτιμοτερο να μπεις στην διαδικασια να αγορασεις ενα ειδικα στις τιμες που τα δινουν τωρα που φτανουν μερικα και το ποσο που θα δαπανουσες με την μετατροπη!αν κανω καποιο λαθος ασ με διορθωσουν τα μελη.συγνωμη αν σε κουρασακαι παλι,και οτι λεω παντα φυσικα η δικη μου γνωμη φιλε Πανο..
arahova | Κυρ Ιουν 15, 2025 10:32 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Ιουν 15, 2025 7:56 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Σάβ Ιουν 14, 2025 11:34 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Ιουν 14, 2025 7:21 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
arahova | Παρ Ιουν 13, 2025 10:56 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Ιουν 13, 2025 6:41 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Ιουν 12, 2025 6:38 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Ιουν 11, 2025 4:10 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Ιουν 11, 2025 6:48 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Ιουν 10, 2025 12:01 pm | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Ιουν 10, 2025 6:53 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Δευτ Ιουν 09, 2025 11:04 am | Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλή φώτιση σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Ιουν 09, 2025 6:36 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.Χρόνια πολλά |
antonis1627 | Κυρ Ιουν 08, 2025 8:23 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Σάβ Ιουν 07, 2025 10:34 am | Καλημέρα σε όλους και καλό τριήμερο. |
antonis1627 | Σάβ Ιουν 07, 2025 7:02 am | Καλημέρα σας και καλό τριήμερο. |
antonis1627 | Παρ Ιουν 06, 2025 12:59 pm | Τετάρτη 11-6-2025 πάμε για καφεδάκι στην Πεντέλη στον . |
arahova | Παρ Ιουν 06, 2025 10:03 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Ιουν 06, 2025 6:38 am | Καλημέρα σας. |
LEMON | Πέμ Ιουν 05, 2025 7:51 am | Καλημέρα σας πουλάκια μου |
antonis1627 | Πέμ Ιουν 05, 2025 6:39 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Ιουν 04, 2025 8:58 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Ιουν 04, 2025 6:45 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Ιουν 03, 2025 11:44 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Ιουν 03, 2025 6:36 am | Καλημέρα σας. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες