πολύ ωραίο το βίντεο και το ποδήλατο και τις βόλτες με ποδήλατο τις λατρεύω...
κρίμα που στην ελλάδα δεν υπάρχουν ποδηλατόδρομοι στις πόλεις ώστε να κινείσαι με ασφάλεια. επίσης κρίμα που πολλοί αγοράζουν ποδήλατο, επομένως χρησιμοποιούν δημόσιο δρόμο και δεν εφαρμόζουν τον ΚΟΚ θέτωντας σε κίνδυνο πρωτίστως την δική τους ασφάλεια...
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it! (2004-2017)
ναι ωραιο το ποδηλατακι,αλλα επειδει το ψαχνω να παρω 1 τωρα με την βενζινα να εχει φτασει στα υψη,νομιζουν μερικοι κυριοι που πουλανε ποδηλατα οτι πρεπει να κοστολογουν οσο κανει μια μηχανη. εξηγουμε οτι μου αρεσει το τρεξιμο και το ποδηλατο το θελω μονο για δουλεια και γυρω γυρω,δεν μπορω να καταλαβω λοιπον το λογο που πρεπει να σκας ενα σκασμο λεφτα για να παρεις κατι πολυ μετριο.
Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
manos12-74 έγραψε:ναι ωραιο το ποδηλατακι,αλλα επειδει το ψαχνω να παρω 1 τωρα με την βενζινα να εχει φτασει στα υψη,νομιζουν μερικοι κυριοι που πουλανε ποδηλατα οτι πρεπει να κοστολογουν οσο κανει μια μηχανη. εξηγουμε οτι μου αρεσει το τρεξιμο και το ποδηλατο το θελω μονο για δουλεια και γυρω γυρω,δεν μπορω να καταλαβω λοιπον το λογο που πρεπει να σκας ενα σκασμο λεφτα για να παρεις κατι πολυ μετριο.
Επειδή αυτό ισχύει και έχεις δίκιο αλλά επειδή είμαι και καλός άνθρωπος έχεις ΠΜ. Βασικά επειδή ούτε οι καταστηματάρχες σέβονται εμάς δεν τους σέβομαι ούτε εγώ... Όποιος πάει να βγάλει από την μύγα ξίγκι καλά παθαίνει και σπάει το κεφάλι του. Λοιπόν επειδή δεν μου αρέσουν τα πισώπλατα και τα περίεργα έστειλα στο φίλο μας να δει για ποδήλατο και ποδηλατικά γενικότερα. Όλοι από εκεί ψωνίζουμε και μετά μεταχειρισμένα είτε από τον κύκλο είτε από . Καλές αγορές και καλές βόλτες!!
Δεν πρόκειται περί θέμα διαφήμισης γιατί δεν έχω απολύτως κανένα κέρδος από αυτό. Απλά γίνομαι έξαλος όταν κοροιδεύουν ανθρώπους που δεν ξέρουν... Για αυτό επειδή ασχολούμαι αρκετό καιρό και χάλασα αρκετά χρήματα παραπάνω ψωνίζοντας από Ελλάδα, σας το λέω για να σας "προστατεύσω."
νικολα να σε φιλισω,γυρνα ελλαδα και πες μου ποτε θες να κερασω,ολα τα περελκομενα αρνοπροβατοκοκορετσα, κρασια,ουισκια ολαα θα πεσω με τα μουτρα για μελετη ευχαριστω φιλο,ευχαριστω το club για τα παιδια μαλαμα που εχει
Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
χαχα! Τίποτα ρε φιλαράκι! Για βιτάρα να σου πω δεν έχω τις γνώσεις για να βοηθήσω... για ποδήλατα τις έχω... Ότι ξέρει ο καθένας το μεταλαμπαδεύει!! Βρες ότι σου αρέσει και αν έχεις καμιά απορία στείλε ένα πμ. Και από ότι βλέπω αθήνα είσαι οπότε κανονίζουμε βολτάκι
Α να χαθείτε παλιόπαιδα με κάνετε και ντρέπομαι χεχεχε ε... έτσι είναι βρε Φάνη μου... ένας για όλους και όλοι για έναν... Είναι αυτό που είπα και πριν... Ο καθένας προσφέρει με αυτά που ξέρει. Ο ένας ξέρει να φτιάχνει ποδιές και το μοιράζεται, ο άλλος ξέρει από γρανάζια, ο άλλος για φράουλες... Ε... εγώ ξέρω για ποδήλατα προς ώρας ... έτσι χτίζεται ένα όμορφο περιβάλλον και κοινωνία κατα κύριο λόγο... και για αυτό όλοι λέμε ότι έχουμε από τα πιο όμορφα και παρείστικα club