από κυριακος αθανασιου » Τρί Ιουν 14, 2011 3:59 pm
ο μοναδικος λογος που δεν το εβαλα ακομα...
το εχω ετοιμο αλλα δεν ξερω αν θα το βαλω το εμπρος μερος ...
αλλωστε για την κατηγορια που θελω να τρεξω εγω ο κανονισμος δεν ζηταει καν roll bar h' roll cage...
ειναι καθαρα για δικη μου ασφαλεια...
βαζω και ενα μερος του κανονισμου...
Κατηγορίες :
Extreme
Η μεγάλη μας κατηγορία αφορά ομάδα δυο αυτοκίνητων με οδηγούς και συνοδηγούς . Δεκτά γίνονται αυτοκίνητα που κυκλοφορούν κανονικά στον δρόμο (έχουν πινακίδες ασφάλειας, φλας, φώτα, κόρνα, φαρμακείο, ρεζέρβα). Τα αυτοκίνητα πρέπει να φέρουν μπλόκε διαφορικά και στους δυο άξονες , roll-cage και τουλάχιστον έναν εργάτη εμπρός .Όλες οι μετατροπές εκτός από τετραδιεύθυνση είναι δέκτες .
Για την σωστή πλοήγηση και τήρηση του roadbook χρειάζεται ένα καλιμπραρισμένο όργανο μέτρησης τύπου terratrip και μια πυξίδα . Στεγνά ρούχα , μικροεργαλεία επισκευής και ανταλλακτικά του αυτοκίνητου σας είναι μερικά από τα πράγματα που θα κάνουν πιο εύκολη την ζωή σας την ώρα του αγώνα .
Hobby
Η μικρή μας κατηγορία αφορά μονές συμμέτοχες αυτοκίνητων με οδηγό και συνοδηγό . Δεκτά γίνονται αυτοκίνητα που κυκλοφορούν κανονικά στον δρόμο (έχουν πινακίδες ασφάλειας, φλας, φώτα, κόρνα, φαρμακείο, ρεζέρβα, πυροσβεστήρα). Τα αυτοκίνητα πρέπει να φέρουν τουλάχιστον μπλόκε διαφορικά στον πίσω άξονα και roll-bar (αφορά μονό τα cabrio) .Όλες οι μετατροπές εκτός από τετραδιευθηνση είναι δέκτες και δεν αναγκάζουν σε αλλαγή κατηγορίας .
Για την σωστή πλοήγηση και τήρηση του roadbook χρειάζεται ένα καλιμπραρισμενο όργανο μέτρησης τύπου terratrip και μια πυξίδα . Στεγνά ρούχα , μικροεργαλεια επισκευής και ανταλλακτικά του αυτοκίνητου σας είναι μερικά από τα πράγματα που θα κάνουν ποιο εύκολη την ζωή σας την ώρα του αγώνα .
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)