Τι μου κανατε πρωι-πρωι..... Την ιδια αρρωστεια εχει η γιαγια της γυναικας μου. Την Κυριακη αποφασισαμε να την παμε μια βολτα στην θαλασσα να ξεσκασει λιγο.Μεσα στο αυτοκινητο καθε ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ρωταγε "που ειναι η τσαντα μου? εχασα την τσαντα μου?" και η απαντηση παντα η ιδια "γιαγια δεν πηρες τσαντα μαζι την αφησαμε στο σπιτι" ανα ενα λεπτο συνεχεια το φανταζεστε?? Καποια στιγμη αναποφεκτα σου σπανε τα νευρα αλλα δεν μπορεις ουτε να το δειξεις γιατι θα στεναχωρησεις εναν ανθρωπο που το κανει αθελα του χωρις καν να θυμαται οτι εχει ρωτηση πριν απο ενα λεπτο το ιδιο πραγμα

Ενα θα σας πω.... σηκωθηκε ενα πρωι και ξυπνησε την πεθερα μου και της ειπε.... "σηκω να πας να με γραψεις στο σχολειο γιατι θα χασω την χρονια" Ολα αυτα μπορει να σας φερνουν γελια αλλα τελικα ειναι η πραγματικοτητα για τους ανθρωπους που πασχουν απο αυτην την ασθενεια, και το μονο που μπορουμε να κανουμε εμεις για αυτους ειναι να τους δειχνουμε την αγαπη μας και να εχουμε απεραντη υπομονη γιατι τους το χρωσταμε...........