Ρε τι κακουρας έχεις γίνει δεν το λυπούσε το vitaraki σου, και του έβγαλες τα ψαλίδια τι σου έφταιγαν που ηταν και όμορφα και μπλε χρώμα,και τώρα του βάζεις αυτο το μαύρο μακρύ πράμα από κάτω του !!! φίλος συμπαθαμε αλλά να τα προσέχεις αυτα .
Μια φορα που λες τωρα που το φερε η κουβεντα μας, οχι οτι εχω ορεξη ενας φιλος [δεν των ξερεις] απ΄το κονγκο ας πουμε

ξεκινησε να κανει το ιδιο πραμα με αυτο που κανεις εσει τωρα

εχει χρονια βεβαια η δουλια [ποια δουλια ας λεμε] που λες ο φιλος [λεμε τωρα] το ανακοινωσε και σε κανα δυο αλλους και να μην στα λεω και πολα το εμαθαν και τα αφεντικα εκει αυτα με τα σκιστα τα ματια

ξερεις τωρα !!!! μακρια ειναι, εκει που τα βγαζουν αυτα που καβαλαμε ,Ξυπνα που λες εντρομος ο σκιστοματης απ'τη λαχταρα του μην τυχων μαθευτειστο αφεντικο του οτι καποιοι παρανοϊκα και επιβλαβες εγκεφαλικα ανθρωποι καπου εκει μακρια [δεν ξερω που] παιρνουν τα ωρεα κατα αυτον!!!!και κατε εμας !!! vitara και τα τεμαχιζουν κανονταστα αν οχι ιδια με τα sami καλυτερα τους !!!!Τη να κανει που λες ο [δεν το θυμουμε ρε φιλος το ονομα αυτου ,ειναι και μυστηριο,ξερεις τωρα] περασαν και χρωνια [οχι τα δικα μου] αποφασιζει που λες να βγαλει κατι καλυτερο απ΄το μικρο αδερφο του vitara -sami και που λες βαζει κατω τα σχεδια και φτιαχνει τη αλλο το jimny βελτιωμενο κατα πολυ σε σχεση με το sami ελατηρια σουξου μουξου μ@κ@κιες και δεν πεζεται σου λεω ,χαρα που λες ο κινεζος περιμενε οτι εκει ,εδω δηλαδη θα ξεπουλουσε τα κονσερβοκουτια του τη σου πω πηρε που λες και προαγωγη!!!! δεν ξερει φιλε μου καλε Αποστολε ομως οτι εδω στην Ελλαδα
δεν αλαζουμε τα VITARA μας και για το λογο αυτο ξερεις εσει
δωστου να καταλαβει ΑΥΤΑ