επισκέπτης έγραψε:Orfeas έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για την διεύθυνση
Βασικό μου πρόβλημα εξακολουθεί να είναι πως δεν ξέρω καθόλου τα μεγέθη των σινεμπλόκ πολυουρεθάνης ούτως ώστε να ψάξω να τα βρω online! Γι αυτό περισσότερο ρωτάω αν κάποιος ξέρει κάποιο e-shop( σημ. αυτά που είχαν δημοσιευθεί δεν ισχύουν πλέον) ή αν κάποιος γνωρίζει τα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων σινεμπλόκ.
Ο παντελης που εβαλε τελευταιος σιγουρα θα σου απαντησει
Παντεληηηηηηηηηηη

Παααααρών!
Φίλε, δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω καθότι με το θέμα των σινεμπλοκ δεν ασχολήθηκα καθόλου. Το άφησα μέχρι να μου προκύψει...
Πάντως, το παλικάρι που μου τα πέρασε (στο συνεργείο του Τεμπονέρα), μου είπε πως τα σινεμπλοκ των αμορτισέρ που ήταν μέσα στο πακέτο του RR ήταν τελείως διαφορετικά από αυτά που είχε δει σε άλλα RR σετ που είχε εγκαταστήσει. Νομίζω είπε ότι του φαίνονται να είναι τεφλόν, αλλά δεν είμαι αρκετά γνώστης ώστε να έχω άποψη.
Μέχρι στιγμής πάντως, δεν ακούω τίποτις από το όλο σύστημα, αν και τα χιλιόμετρα που το έχω είναι ακόμη πολύ λίγα...
"Information is not knowledge. Knowledge is not wisdom. Wisdom is not truth. Truth is not beauty. Beauty is not love. Love is not music. Music is the best..."
Frank Zappa 1940-1993