Δεν μου αλλάζουν ανάρτηση. Πριν 2-3 χρόνια έπεσα θύμα καραμπόλας που μου έκανε 4000 ζημιά, τροχαίες, δικαστήρια κλπ ευτυχώς χωρίς κανένα τραυματισμό, και προχθές έμαθα από την ασφαλιστική μου ότι εγκρίθηκε αποζημίωση περίπου 3000. (-1000 λόγω συνυπαιτιότητας

). Μένει να εκταμιευθεί το πόσόν, μου είπαν κανα δίμηνο. Όταν είναι να τα πάρουν όμως, δεν έχει τέτοιες καθυστερήσεις... Αυτά, μείον κάποιες υποχρεώσεις, μπορώ να διαθέσω. Ουσιαστικά εγώ τα πληρώνω αλλά μου φαίνεται σαν δώρο επειδή τα είχα ξεγράψει τα λεφτά.
Άρη, διάβασα το τοπικ για τους θορύβους από τα ΟΜΕ σε 2 διαφορετικά αυτοκίνητα (+1 δικό σου???) και ομολογώ πως αυτό με έχει βάλει σε σκέψεις. Από την άλλη είναι πολλοί οι κάτοχοι ΟΜΕ που δηλώνουν τα καλύτερα.

Πάντως τα ΟΜΕ αποτελούν την λογικότερη λύση καθώς επιτρέπουν οικονομικά και μια 5άδα mud, λόγος για τον οποίο μπαίνει η ψηλότερη ανάρτηση (άσχετα που μέχρι να μπουν τα λεφτά δεν θα έχει λάσπη)
Η λύση από την Κρήτη με είχε απασχολήσει στο παρελθόν, όμως απορώ πως αφού έχουν φτιάξει τόσα αμορτισέρ για GV, γιατί χρειάζονται να τα "χτίσουν" κάθε φορά σε συγκεκριμένα ελατήρια. Το να κρατηθεί ένα αρχείο με τον τύπο αυτοκινήτου/διαστάσεις αμορτισέρ νομίζω είναι πιο φιλικό για τον αγοραστή.
Για το Μιχάλη που είπε για το μπλοκέ με 750.. εννοείς αυτόματο και χωρίς ΦΠΑ, έτσι; Μπα, ... να ήταν κανένα ARB, protrack το συζητάμε, αν και εφόσον βρισκόταν και vitara 3rd member, τρέχα γύρευε.