από John_vtec » Πέμ Δεκ 02, 2021 6:58 pm
1ο σέρβις πέρυσι στα 3800χλμ λόγω καραντίνας, αλλαγή λάδι και φιλτρο λαδιού, συμπλήρωμα (το ηδη γεμάτο παγούρι υαλοκαθαριστήρων) 119Ευρω Ούτε καν 120 δηλαδη
Ηθελα να είμαι κοντά, δεν αφηναν. Τους ρωτάω τί λάδι βάλατε, λεει, οτι ορίζει ο κατασκευαστής. ΟΚ τι μάρκα οριζει ο κατασκευαστής? Δεν έχει σημασία, παρα μόνο οι προδιαγραφές.
Τους λέω οτι μόλις παταω να ανοίξει το κλιματιστικό σφυρίζει για λίγο ο ιμάντας. Για να μην το πειράξω εγώ, τεντωσε το λίγο. Μου απανταει οτι δεν εχει ρέγουλα και δεν τεντώνει, θα αντικατασταθεί λόγω εγγύησης δωρεάν αλλα πρέπει να το παραγγείλουμε και θα κλείσουμε νεο ραντεβού. Χανω λοιπόν αλλη μια μέρα, παω τον αλλαζουν και μου λενε, οτι αν δεν ηταν στην εγγυηση θα πλήρωνα 50-60 ευρω .
Πως τα δικαιολογούν δεν μπορώ να το καταλάβω.
Παρεμπιπτόντως κόστος καινούριου ιμάντα για το κλιματιστικό continental χωρίς καν εκπτωση 9 Ευρω. Τα συμπερασματα δικά σας.
Προσωπικά εχω ξενερώσει τόσο πολύ που δεν θελω να το ξαναπαω στην αντιπροσωπεία. Τωρα που θελει το 2ο σερβις με 9500χιλιόμετρα μου είπαν να υπολογίζω 185Ευρω.
Μήπως έχει παρατηρήσει κανείς τι μάρκα λάδια χρησιμοποιούν στην αντιπροσωπεία?
Πέρα απο το 5W30 και τις προδιαγραφές που γραφει και στο manual, θαθελα να ξερω και προτεινόμενη μάρκα.
Στη ζωή είτε καλό κάνεις, είτε κακό, πάντα επιστρέφει πίσω σε σένα.