mitsubae έγραψε:Άρα ανοίγω τάπες απο κάτω, αδειάζω να νερά, ρίχνω νερό για να ξεπλυθεί, κλείνω τάπες και προσθέτω παραφλού.
Αυτού το είδος το "ξέπλυμα" ήθελα να ήξερα ποιος σας το προτείνει και εσείς το ενστερνίζεστε
Νερό μέσα στο ψυγείο??? και μετά παραπονιέστε για σκουριές?
Εγώ δεν θα πείραζα ποτέ το ψυγείο παρά μόνο αν ανεβάσει θερμοκρασία (αναγκαστικά ) ή αν μετά από έλεγχο με το χέρι δω διαφορές στην θερμοκρασία του (κατά μήκος) οπότε και το αλλάζουμε άμεσα για να μην έρθουν τα χειρότερα
Το 2ο βίντεο του Νικ είναι σούπερ κατατοπιστικό, το έχω ξαναδεί!
Ο Γιάννης έχει δίκαιο 1 φορά το χρόνο βάζετε στο ψυγείο RADIATOR CONDITIONER PROTEC λύνει το πρόβλημα της ηλεκτρόλυσης
Αιτία της ενασχόλησης μου με το βουνό είναι της όρασης μου η ανάγκη, που ζητεί να εξαντλεί τον ορίζοντα, προκειμένου να θρέψει με εικόνες, οσμές και ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων τον αχόρταγο εγκέφαλο μου.
Ενδιαφερον το ετησιο κοντισιονερ που δειξατε αυριο θα προβω στην αγορα του,,ομως ρε παιδια αν το ψυγειο που θελω να το βαλω ειναι σωστα γεματο ,τι θα κανω θα αφαιρεσω παραφλου και θα βαλω αυτο;;
kostasRS Εγώ με μια σύριγγα αφαίρεσα παραφλού από το δοχείο διαστολής - συστολής. Αυτό το υλικό της PRO TEC είναι 375 ml. Λίγο περισσότερο από ένα κουτάκι μπύρας.
stelios8ess έγραψε:kostasRS Εγώ με μια σύριγγα αφαίρεσα παραφλού από το δοχείο διαστολής - συστολής. Αυτό το υλικό της PRO TEC είναι 375 ml. Λίγο περισσότερο από ένα κουτάκι μπύρας.