SIAL έγραψε:steltan , harijohn , bill12 , skier78 , mad4mud που κρύβεστε πουλάκια μου???? come out where ever you are!!!!!
υγ. κάποιον πάλι ξεχνάμε εεεεε????
υγ2. πολύ θα ήθελα να είναι μαζί μας και οι κύριοι Edelweisalexis , Vitaragas και Tzivitzonis
50%-50%
Αιτία της ενασχόλησης μου με το βουνό είναι της όρασης μου η ανάγκη, που ζητεί να εξαντλεί τον ορίζοντα, προκειμένου να θρέψει με εικόνες, οσμές και ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων τον αχόρταγο εγκέφαλο μου.
Μολις γυρίσαμε με τον Βασίλη (axladas) απο αλλη μια διερευνητική απο Φαια πέτρα εως Λαιλιά. Σας μιλάω η μία πολύ πέτρα και η δεύτερη πολύ λάσπη Σε λίγο θα ανέβουν και οι χάρτες και κάποιες φωτό απο σήμερα
The Best Way To Predict The Future Is To Create It !!!
Ε στη λάσπη να πάτε! Μπράβο παίδες! Αναμένουμε το φωτορεπορτάζζζζζ!!! (Γιώργο αν το ανοίξεις εσύ, με τίτλο κάτι του τύπου "Διερευνητική 15/1/14 στο Λαϊλιά Σερρών" (όπως το θες εσύ δηλ))
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Οι μισες πιτες συλογων στην Ελλαδα κοβονται συνηθως αυτες τις ημερομηνιες,ποσα κοματια να γενω για να μην μεινει κανεις παραπονεμενος?Ελπιζω παντως να δωσω και εγω το παρων.
επειδη δεν μπορω να ανεβασω τα αρχεια απο το GPS μου (οχι οτι δεν ξερω !!!μου βγαζει οτι δεν επιτρεπεται να ανεβασω Gpx αρχεια ,ουτε KML,KMZ.GDB.... λες επειδη ειμαι νεουδι?????)αν θελει καποιος να του στειλω τα αρχεια στο email να τα ανεβασει αυτος!!! ας μου στειλει ενα PM.
Αύριο θα εχω την προσφορά απο την ταβέρνα για τις τιμές και τα φαγιά. καλό θα είναι να γίνει λίστα για το ποιοι θέλουν να φάμε στην ταβέρνα ή να τη βγάλουμε με τους τάκους και τα ταπεράκια
axladas έγραψε:επειδη δεν μπορω να ανεβασω τα αρχεια απο το GPS μου (οχι οτι δεν ξερω !!!μου βγαζει οτι δεν επιτρεπεται να ανεβασω Gpx αρχεια ,ουτε KML,KMZ.GDB.... λες επειδη ειμαι νεουδι?????)αν θελει καποιος να του στειλω τα αρχεια στο email να τα ανεβασει αυτος!!! ας μου στειλει ενα PM.
Στο φόρουμ μόνο φωτογραφίες μπορούμε να ανεβάζουμε
Ανέβασέ τα σε κάποιον uploader (π.χ. rapidshare, zippyshare κλπ) και βάλε το link εδώ