ΚΑΤΑΛΥΜΑ-----------------------------------------USERNAME------------------ΑΤΟΜΑ--------ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
1. ΕΛΑΤΟΥ τρίκλινο----------------------------kfanis----------------------------4-------------
2. ΕΛΑΤΟΥ τρίκλινο-----------------ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ...................4..............
3. ΕΛΑΤΟΥ τρίκλινο---------------------------johnv6----------------------------4-------------
4. ΕΛΑΤΟΥ δίκλινο (μονά)--------------------antonis1627-----------------------2
5. ΕΛΑΤΟΥ δίκλινο (μονά)--------------------antonis1627-----------------------2
6. ΕΛΑΤΟΥ δίκλινο (μονά) (+1)----- ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΟΣ..........................4
7. ΕΛΑΤΟΥ δίκλινο (μονά) (+1)----------TomSter................................3
8. ΕΛΑΤΟΥ δίκλινο (διπλό)------------------ΜΩΡΑΙΤΗΣ-------------------------2---------
9. ΕΛΑΤΟΥ δίκλινο (διπλό)-------------------ftasos-----------------------------2---------
10. ΕΛΑΤΟΥ δίκλινο (διπλό)-----------------theo_ts----------------------------2-------
11. ΕΛΑΤΟΥ δίκλινο (διπλό)-----------------ηλιας------------------------------4----
12. ΕΛΑΤΟΥ δίκλινο (διπλό)----------------takisl--------------------------------2----
13. ΕΛΑΤΟΥ δίκλινο (διπλό) (+1)-----------panoshm---------------------------4-----
14. ΕΛΑΤΟΥ δίκλινο (διπλό) (+1)-----------Pete Saraganidas ................3
15. ΕΛΑΤΟΥ δίκλινο (διπλό) (+1)-----------sumi--------------------------------4
16. ΕΛΑΤΟΥ δίκλινο (διπλό) (+1)-----------lemonsot---------------------------4-----
17. ΤΕΡΨΙΘΕΑ τρίκλινο (+1)-----------------vasilis------------------------------4
18. ΤΕΡΨΙΘΕΑ τρίκλινο (+1)----------------Atlas--------------------------------4
19. ΤΕΡΨΙΘΕΑ τρίκλινο (+1)---------ευαγγελος πανουσης.....................3
20. ΤΕΡΨΙΘΕΑ τρίκλινο (+1)------------------kaliakouda-----------------------4---------------
21. ΤΕΡΨΙΘΕΑ τρίκλινο (+1)--------------------red-jim-------------------------4----
22. ΤΕΡΨΙΘΕΑ τρίκλινο (+1)----------------red-jim-----------------------------4-----
23. ΤΕΡΨΙΘΕΑ δίκλινο (+1)-------------------GEORGE.B-----------------------2---------------
24. ΤΕΡΨΙΘΕΑ δίκλινο (+1)--------------------a7 pilot-------------------------2----------------
25. ΤΕΡΨΙΘΕΑ δίκλινο (+1)--------------------gvgas---------------------------2--------
26. ΤΕΡΨΙΘΕΑ δίκλινο (+1)---------- Τζιβιτζονης------------------------------2
27. ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ----------------------ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠ------------------------------4
28. ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ---------------------nipa--------------------------------------4
29. ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ----------------------
30. ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ----------------------
31. ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ----------------------
32. ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ----------------------
33. ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ---------------------
κοιτα τωρα που θα με αναγκασετε να ερθω...στην ανω χωρα εχει σπιτι ο κουμπαρος του πατερα μου...για να το δω λιγακι

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)