AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Σχετικά με το περιεχόμενο, την κοσμιότητα, και το ύφος των δημοσιεύσεων, καθώς και την επικοινωνία με τα συντονιστικά όργανα:
ιβ) Απαγορεύεται το spamming μέσω του φόρουμ είτε στις Δημόσιες Συζητήσεις ή σε προσωπικά μηνύματα, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Επίσης απαγορεύεται η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων ή/και υπηρεσιών κάθε είδους. Επιτρέπεται βέβαια η συζήτηση πάνω σε προϊόντα και εταιρείες, ειδικά όταν αφορούν προϊόντα σχετικά με την αυτοκίνηση, όταν αυτή διέπεται από πνεύμα και σέβεται όρια που ορίζει η κοινή λογική και η κρίση των συντονιστικών οργάνων. Τα μηνύματα που περιέχουν spam, καθώς και εκείνα που αποτελούν απροκάλυπτη και προκλητική διαφήμιση θα διαγράφονται ή θα μορφοποιούνται κατάλληλα και θα γίνεται σύσταση στον χρήστη που τα δημοσίευσε. Προσφορές μπορούν να γίνονται μόνο στην θεματική ενότητα "Προσφορές / Ομαδικές", και μόνο κατόπιν συνεννοήσεως με τα συντονιστικά όργανα.
Για παράδειγμα, αν είχα τοποθετήσει LPG θα έγραφα περίπου τα παρακάτω:
- Αυτ/το: Grand Vitara 1.6 (2002) 3θυρο
Σύστημα LPG: αέριου ψεκασμού της LOVATO με παράλληλο εγκέφαλο Bertolini
Φιάλη: TMS χωρητικότητας 60lt
Εγγύηση υλικών + εργασίας: 2 χρόνια ή 50.000χλμ
Κόστος: 1100€ με ΦΠΑ + 80€ το ΚΤΕΟ (ή όλα μαζί π.χ.) και χρησιμοποίησα την τάδε προσφορά που δόθηκε για το club (ΑΝ υπάρχει).
Εγκαταστάτης: EL-PI-TZItzilonis Ltd - Σούρμενα Πατρών
Παρατηρήσεις-προβλήματα: έχω κάνει 12.000χλμ και παρόλο που έχω πάει 3 φορές για ρυθμίσεις το αυτ/το κόβει στις ανηφόρες. Επίσης στα 5.500χλμ μου χάλασε η πολυβαλβίδα, την οποία άλλαξα εντός εγγύησης. Σε ταξίδι εθνική Πάτρα - Καστοριά έκαψα 28€. (κλπ κλπ...)
Ο σκοπός του θέματος δεν είναι ανάπτυξη απόψεων περί της υγραεριοκίνησης γενικά (αυτό έχει γίνει σε άλλα θέματα στο φόρουμ), αλλά απλά η συγκέντρωση των παραπάνω πληροφοριών. Επειδή πολλοί από εσάς έχετε ήδη παρουσιάσει την εγκατάσταση του LPG σε άλλα θέματα, καλό είναι να παραθέσετε και το link του topic σας, όπου εκεί έχετε και φωτό, αναλυτική περιγραφή, κλπ
Για να μη θεωρηθεί ότι κάνω προσωπικά έρευνα αγοράς (μιας και δεν έχω βάλει υγραέριο στο αυτ/το), το να ανοιχθεί το θέμα αυτό είναι προϊόν συζήτησης μεταξύ των μελών της Ο.Δ.Σ.