Αγαπητέ κύριε Γιώργο καλησπέρα.
Αυτό είναι το υγειές να διαφωνούμε και με την ανταλλαγή επιχειρημάτων να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας .
Έχω στην κατοχή μου 2 ρυμουλκούμενα παραθέτω Φώτο με τις άδειες .
Αν κοιτάξετε κάτω κάτω γράφει την χρήση του καθενός εξ΄ αυτών .
Ρυμουλκούμενο λέμβων -- ρυμουλκούμενο αποσκευών.
Κάθε ένα από αυτά προορίζεται για μια συγκεκριμένη χρήση .
Ο νομοθέτης λοιπόν ορίζει ότι :
Ο μηχανολόγος αφού ελέγξει και μετρήσει το κάθε ρυμουλκούμενο, συντάσσει την υπ. δήλωση, βάζοντας την υπογραφή του και την σφραγίδα του για την συγκεκριμένη μεταφορική χρήση.
Ο αρμόδιος υπάλληλος του Υπουργείου, βασιζόμενος στην έκθεση του μηχανολόγου, εκδίδει την κατάλληλη άδεια κυκλοφορίας που εξυπηρετεί συγκεκριμένη μεταφορική ανάγκη.
Η δική σας άδεια φαντάζομαι γράφει μεταφορά αποσκευών; Σωστά;
Τώρα αν θέλετε, να κάνουμε ανάλυση της λέξεις αποσκευή, είναι: ότι μεταφέρει ένας ταξιδιώτης στο ταξίδι του.( βαλίτσες, σακ βουαγιαζ, κούτες, τα μπογαλάκια του δηλαδή).
Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι ένα δίπορτο ψυγείο ντουλάπα είναι αποσκευή.
Υπάρχει και η λέξη οικοσκευή που μοιάζει με την λέξη αποσκευή. Το ψυγείο είναι μέρος μιας οικοσκευής .όπως και οι αποσκευές είναι μέρος της οικοσκευής.
Ποίος είμαι εγώ όμως που θα σας πω τι θα μεταφέρεται, ότι θέλετε μπορείτε να μεταφέρεται. 3 ψυγεία - 1 γουρούνα -1 τόνο ξύλα - 40 τσουβάλια πατάτες – 80 καφάσια σταφύλια- 50 ντενεκέδες λάδι , ότι θέλετε.
Κύριε Γιώργο, δεν αναφέρομαι στο τι θα πει ο ένστολος κυριούλας, που θα μας σταματήσει για έλεγχο, κοιτάζοντας μόνο τις άδειες κυκλοφορίας, και τις ασφάλειες. Αυτοκινήτου, και ρυμουλκούμενου.
Δεν προσπαθώ να σας πω ότι εγώ είμαι Ο, νομοταγής πολίτης, τουναντίον.
Αναφέρομαι στην δική μου συνείδηση, που όταν θα γίνει μια στραβή π.χ. ( τρακάρισμα ) δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση, να βρεθώ υπόλογος, και πολύ περισσότερο κατηγορούμενος.
Αυτό που προσπαθώ να πω, είναι ότι : πρέπει όλοι να επιδιώκουμε, να φέρουμε εις πέρας κάθε μεταφορικό μας έργο, κάνοντας πράγματα , που θα εξασφαλίσουν, στους συνανθρώπους, γύρω μας, την απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να τους εκθέτουμε σε κίνδυνο συνέπεια δικών μας ενεργειών.