Καλημέρα σε όλους!!!
Εκθέτω το πρόβλημα εν συντομία και μου λέτε.
Το αμάξι είναι το grand vitara 1.6, Β 2008, το κοντό, αμέσως μετά την αλλαγή του facelift. Χιλιόμετρα ελάχιστα για την ηλικία, 111.000.
Όλα τα χρόνια οδηγείται από τη μητέρα μου, πολύ χαλαροί ρυθμοί, μέσα στην πόλη, κάμποσα ταξίδια.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνιμα στον Πύργο (Αμαλιαδα).
Από σήμερα παρουσίασε το εξής;
Στο πάτημα συμπλέκτη έκανε θόρυβο κ ένιωθε το πέταλ να «κλοτσάει». Στην οδήγηση, σε στροφές έσβηνε ο κινητήρας. Δεν είναι λεπτομερή όλα αυτά αλλά είναι όλη η πληροφορία όπως τη μεταφέρει η μητέρα μου, μεγάλη γυναίκα, να με συμπαθάτε κ παρακαλώ για την επιείκεια σας!
Με οδική πάει στο συνεργείο. Γενικό συνεργείο έξω απ την Αμαλιαδα, όχι κάτι ειδικό.
Πρώτη εκτίμηση, δίσκος πλατό. Και γιατί να σβήνει ρε παιδιά τους ρώτησα, γιατί καταστράφηκε τελείως και χώνεται το ρουλεμάν μέσα στο δίσκο, η απάντηση.
Λίγα λεπτά μετά, αλλά εκτίμηση: ΘΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. Καταστράφηκαν. Μπορεί ζημιά και στο στρόφαλο. Πρέπει να κατέβει το μοτέρ, να ανοιχτεί, να φτιαχτεί, και αν φτιάχνεται. Κόστος πάνω από 2 χιλιάδες ευρώ.
Οκ, τρελαίνομαι λιγο…
ΘΡΟΣ κινητήρα με 111.000 χιλιόμετρα? Και άντε κ είναι, τέτοια ζημιά και τέτοιο κόστος????
Στέκουν αυτά????
Πείτε μου μια γνώμη ή εμπειρία αν έχετε πλζ….
Επίσης, τυχαίνει να γνωρίζετε συνεργείο πιο ειδικό στον Πύργο?? Ή στην Πάτρα? Εγω είμαι Αθήνα, το αμάξι αμαλιαδα. Σκέφτομαι να το φορτώσω για Αθήνα…
Ευχαριστώ πολύ,
Τάσος