dpol έγραψε:Φίλε Dimis
Ίσως ήμουν παραπάνω σκληρός απ’ όσο επιτρέπουν οι βασικοί κανόνες επικοινωνίας μεταξύ δυο ανθρώπων που συζητούν δημόσια
και μάλιστα χωρίς να γνωρίζονται και σου ζητώ συγνώμη για αυτό.
OK δεκτή... το θέμα έληξε...
dpol έγραψε:.....Θα πρέπει επίσης να εξετάσουμε το ενδεχόμενο η προηγούμενη σειρά να ερχόταν Ελλάδα χωρίς μαμίσιο ESP/TCS και άρα μηχανικό LSD και ο Σφακιανάκης να το έβαζε εδώ οπότε το δικό σου έχει και τα δύο.
Μια και το ψάχνεις το θέμα αρκετά.... τότε θα σου πω και την δική μου αντιστοιχη εμπειρια από το ψάξιμο που έκανα από τον Σεπτ. του 2005 μεχρι τον Μάιο του 2006 που αγόρασα το αμαξι...
Οταν λοιπόν ασχοληθηκα με το GV εψαξα όλο το διαδίκτυο και το σαιτ το Ιαπωνικό και είχα βρει οτι το αμαξι κυκλοφορεί με έξτρα αξεσουαρ στο υπάρχων σύστημα το ESP-TCS... Οταν πήγα λοιπον στην εδώ επίσημη αντιπροσωπια όχι μόνο δεν το΄έφερναν στα αυτοκίνητα που εισήγαγαν αλλά ούτε το είχαν ακούσει ακόμα οι εδώ αντιπρόσωποι.... Αφου πήγα σε καμια 10ρια μαγαζια και δεν εβγαλα ακρη τότε απόφασισα να πάω και σε παρα-εισαγωγεα (έχει αναφερθεί ήδη το θέμα εκτενως σε παλαιοτερα ποστ) που εφερνε εισαγώμενα τα νεα μοντέλα από την αντιπροσωπια της Ολλανδίας με ΟΛΑ τα αξεσουαρ που ηθελες επάνω απλά θα περίμενες αναλογα από 3-6 μηνες....
Οπως καταλαβαινεις λοιπον όχι μόνο δεν το έβαζε η PB όταν το πήρα αλλά δεν ηξερε καν τι ήταν....
και ακόμα και τώρα αν πας και ζητησεις να σου το βάλουν ως εξτρα οι περισσότεροι μηχανικοί, αν όχι όλοι, δεν γνωρίζουν ή λενε ότι δεν γίνεται... (διάβασε και ποστ αλλων φίλων που δεν γνωριζαν την υπαρξη του και όταν εμαθαν τι κανει θελησαν να το τοποθετησουν εκ των υστερων αλλα χωρίς αποτέλεσμα)...
Μαλιστα και εγώ εχω ενα μικρο φόβο αμα χαλασει... κατα πόσο εχουν γνωση να το επισκευασουν....
Οταν με το καλό το έμαθε ο κόσμος, αυτό το ηλεκτρονικό αξεσουαρ και κυρίως τις επιπλέον ικανότητες του στην εκτος δρόμου οδήγηση αρχισε να το ζηταει μαζικά και το έφεραν τότε και εδώ (αυτό έγινε προς το τέλος του 2006 με αρχες 2007)
Η απορία μου με εσένα όμως είναι γιατί πιστευεις τόσο πεισματικά ότι το αμάξι δεν εχει LSD ή αν εχει, δεν μπορεί να έχει ESP ???
Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές
ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.