Ποδιές προστασίας παλαιό GV 1.6-2.0-2.5V6-2.7XL7 (--->2005)
Previous Grand Vitara (--->2005) Custom Skid plates for 1.6-2.0-2.5V6-2.7XL7 Model.
Η Προσφορά εδώ:
Η Ομαδική εδώ:
Σε συνέχεια της βάσης δεδομένων του vitaraclub.gr σε αυτό το topic θα βρείτε ποδιές που τις φοράω στο δικό μου (ε, καμιά παραλλαγή αν έχουν για καλύτερα αποτελέσματα, δεν πειράζει ε?).
Το λοιπόν:
Εμπρός ποδιά GV:
Πιάνει στις 2 έτοιμες τρύπες (με βόλτα) στην γέφυρα κάτω&πίσω από το εμπρός διαφορικό και στις 2 έτοιμες τρύπες (με βόλτα) εμπρός&κάτω από το ψυγείο (εκεί που βιδώνει το BullBar)
Εμπρός, θα μπορούσατε να βάλετε κάθετους αποστάτες, εσείς επιλέγετε, γι' αυτό εμπρός, ΔΕΝ έχω ανοίξει τρύπες για τις βίδες, τις ανοίγετε μόνοι σας :wink: Επίσης όλες οι βίδες είναι inox.
Ο τρόπος στήριξης είναι ο ΙΔΙΟΣ και για τα GV2.0 και για τα GV1.6
Για την εμπρός ποδιά χρησιμοποίησα βίδες 2χΜ8 3cm για την πίσω στήριξή της, 2χΜ8 3cm για την εμπρός στήριξής στα λαμάκια/αποστάτες και 2χΜ8 2cm για την στήριξη των λαμακιών/αποστατών πάνω στο σασί όπου έχει έτοιμη βόλτα και συνολικά 2 παξιμάδια και 8 ροδέλες. Το κάθε λαμάκι/αποστάτη σε μορφή Ζ για εμπρός, το προμηθεύεστε από οποιοδήποτε σιδερά (3cm πλάτος, 10cm μήκος, 3mm πάχος), κάνετε 2 στραντζαρίσματα σε μέγκενη με βαριοπούλα ανά 3cm και αναλόγως θα το "ανοίξετε" ή θα το "κλείσετε" για να εφαρμόσει σωστά στο σασί+ποδιά
Φωτό από την (διορθωμένη) δικιά μου τοποθετημένη η οποία είναι λίγο στενότερη από το σχέδιο κατά 5cm δεξιά και αριστερά, αλλά την επανασχεδίασα για ακόμα καλύτερη κάλυψη του διαφορικού :wink: