Τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Δημοσίευσηαπό Σταύρος 4x4 » Τρί Ιουν 12, 2018 2:01 am

Παύλος Γιαννακόπουλος: ο άνθρωπος που λάτρεψε την πορτοκαλί “θεά” και τον Παναθηναϊκό

-ΑΙΩΝΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
Το συναίσθημα που ένιωθαν, νιώθουν και θα νιώθουν εις το διηνεκές όλοι οι Παναθηναϊκοί για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.


22b14774-d2e4-43d8-b747-f1ba402bf043.jpg
22b14774-d2e4-43d8-b747-f1ba402bf043.jpg (370.46 KiB) 349 προβολές


a8eb0022-facd-4765-8b8f-a9b10e2a3412.jpg
a8eb0022-facd-4765-8b8f-a9b10e2a3412.jpg (305.69 KiB) 349 προβολές


690_c27a77cc-47e2-4559-a9c2-7d050336b3ff.jpg
690_c27a77cc-47e2-4559-a9c2-7d050336b3ff.jpg (47 KiB) 349 προβολές


2449494.jpg
2449494.jpg (223.39 KiB) 349 προβολές


Ευχαριστούμε για όλα. Ευχαριστούμε, σαν Παναθηναϊκοί, που μας κάνατε να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά…Είσαι ο Πατέρας μας :!:

Καλό ταξίδι :(
:arrow:

Π. Γιαννακόπουλος: Ο πατριάρχης της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας
«Για να φτάσεις στην κορυφή χρειάζεται να προσπαθήσεις. Να έχεις όραμα, αφοσίωση και πίστη». Αυτά έλεγε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Το μότο ζωής που τον βοήθησε να γίνει μεγάλος
Π. Γιαννακόπουλος: Ο πατριάρχης της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας | in.gr
Τα τρία αδέρφια όταν ξεκινούν την αυτοκρατορία
in.gr
10 Ιουνίου 2018, 22:01


Facebook Share Twitter Share Email Share
Αν ήθελε ένας γλωσσολόγος να βάλει τη φωτογραφία κάποιου δίπλα στο λήμμα «φαρμακοβιομήχανος» αυτή δεν θα ήταν άλλη από του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ένα εξαιρετικά ανήσυχο πνεύμα, ένας γεννημένος επιχειρηματίας με ιδέες που δημιούργησαν από το μηδέν μια από τις σημαντικότερες ελληνικές βιομηχανίες με διεθνή εμβέλεια.


Δ.Γιαννακόπου-λος,
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος που πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 89 ετών μπορεί για ορισμένους να έγινε γνωστός λόγω της εμπλοκής του στα διοικητικά του μπασκετικού Παναθηναϊκού, εκεί όπου αναδείχθηκε και μοναδικός ηγέτης του. Ομως, όσοι ξέρουν από το ελληνικό επιχειρείν έχουν να λένε για το «πατριάρχη» της φαρμακοβιομηχανίας στη χώρα μας που συνέβαλε όσο λίγοι στο να αναπτυχθεί ο κλάδος και να αποκτήσει και εξαγωγικό προφίλ. Ενας άνθρωπος που είχε ως βασικό μότο ζωής «Για να φτάσεις στην κορυφή χρειάζεται να προσπαθήσεις. Να έχεις όραμα, αφοσίωση και πίστη», δεν μπορούσε παρά να πετύχει.

Ενας σπάνιος άνθρωπος, ευγενικός με όλους, ακόμη και με αυτούς που δεν γνώριζε. «Παιδάκι μου, παιδάκι μου, ό,τι θέλεις», έλεγε σε όσους του ζητούσαν κάτι, βοήθεια, δουλειά ή ακόμη και πληροφορίες για τις δραστηριότητές του στο φάρμακο ή για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Η ιστορία
Η ιστορία της ΒΙΑΝΕΞ είναι αυτό που στις ΗΠΑ θα έλεγαν ορισμένοι «αμερικανικό όνειρο». Πώς δηλαδή κάποιος αυτοδημιούργητος μπορεί να γίνει κορυφαίος στον τομέα του μόνο με την σκληρή δουλειά και το επιχειρηματικό πνεύμα.


Τα τρία αδέρφια έχοντας φτάσει στην κορυφή
Όλα ξεκίνησαν το 1924 όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανοίγει ένα μικρό φαρμακείο στην οδό Πειραιώς. Από τα πρώτα στην Αθήνα, ο πατέρας της οικογένειας αντιλήφθηκε ότι η Ελλάδα εισέρχεται σε μια νέα περίοδο εκσυγχρονισμού όπου τα φαρμακεία θα ήταν απαραίτητα για όλους. Ο κόσμος είχε ξεφύγει από την εποχή που τα… γιατροσόφια είχαν τον πρώτο λόγο και αναζητούσε πραγματικά φαρμακευτικά σκευάσματα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκτά φήμη εξαίρετου φαρμακοποιού και ξεκινά την ιστορία της οικογένειας. Αποκτά τρία αγόρια και μία κόρη, με τον πρωτότοκο να είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος το 1929.

Ο Παύλος, ο Θανάσης και ο πριν λίγες εβδομάδες αποθανών Κώστας δείχνουν από νωρίς ότι είναι ανήσυχα μυαλά κι ότι θα μπουν δυνατά στο επιχειρείν. Ο πατέρας τους ιδρύει μια μικρή για τα δεδομένα εισαγωγική εταιρεία και βάζει το θεμέλιο λίθο για την αυτοκρατορία. Δεν προλαβαίνει, όμως, να επεκτείνει το όραμά του, καθώς πεθαίνει ξαφνικά το 1950 και η εταιρεία παύει να υπάρχει.

Σε πολύ μικρή ηλικία ο Παύλος αντιλαμβάνεται ότι αυτός πρέπει να παίξει το ρόλο του «πάτερ φαμίλια», αφού πρώτα σπουδάζει στην Ανωτάτη Εμπορική, μαζί με τον Θανάση ενώ ο τρίτος αδερφός γίνεται μηχανολόγος.

Έρχεται το 1960, η Ελλάδα ζει κοσμοϊστορικές αλλαγές, έχει αφήσει πίσω της τον Εμφύλιο και ανασυγκροτείται. Έχει ανάγκη από επιχειρηματίες με σθένος και ο Παύλος Γιαννακόπουλος αποφασίζει με τα αδέρφια του πάντα μαζί, να ιδρύσει την εταιρεία ΦΑΡΜΑΓΙΑΝ, προπομπό της ΒΙΑΝΕΞ.

Η «Φάρμακα Γιαννακόπουλου» επεκτείνεται ταχύτατα σε όλη τη χώρα αλλά η επιτυχία της έρχεται όταν αναλαμβάνει εκπρόσωπος μεγάλων ξένων εταιρειών.

Η άνοδος
Χρειάστηκαν μόλις 11 χρόνια για να γίνει η εταιρεία ηγέτης στον κλάδο και το 1971 να μετονομαστεί σε ΒΙΑΝΕΞ.

Όπως αναφέρεται στο ιστορικό της εταιρείας, η ανάπτυξη και η καταξίωση έρχονται άμεσα, όταν φαρμακευτικές εταιρείες διεθνούς φήμης, όπως οι Merck & Co (ΗΠΑ), Takeda Chemical Industries (Ιαπωνία), Boots (Μ. Βρετανία), Sigma Tau Industries (Ιταλία) κ.ά. αναθέτουν στη ΒΙΑΝΕΞ την παραγωγή των προϊόντων τους στα εργοστάσιά της.

Επόμενος σταθμός το 1977, όταν η εταιρεία ξεκινάει τη βιομηχανική της δραστηριότητα με τη δημιουργία του Α΄ Εργοστασίου και η παραγωγή είναι τεράστια και καλύπτει πολλές χώρες του εξωτερικού. Είναι το γνωστό εργοστάσιο που αντικρίζει κανείς όταν κινείται στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

1983 και η ΒΙΑΝΕΞ παίρνει το εργοστάσιο της Winthrop-Sterling, το εκσυγχρονίζει για να το μετατρέψει στο Β΄ Εργοστάσιο στην Παλλήνη. Δύο χρόνια αργότερα παίρνει και το εργοστάσιο της εταιρείας Upjohn. Το 1999 η μονάδα παραγωγής αντιβιοτικών του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας & Τεχνολογίας στη Βιομηχανική Ζώνη Πατρών αναβαθμίζεται πλήρως, ώστε να γίνει το τέταρτο εργοστάσιο, ακολουθώντας πάντα τα αυστηρότερα πρότυπα παραγωγής.

Το 1993 ιδρύεται η θυγατρική εταιρεία ΒΙΑΝ Α.Ε. για τη διακίνηση γνωστών μη συνταγογραφούμενων φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Το 1997, η ΒΙΑΝΕΞ εξαγοράζει τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Hoechst στη Βαρυμπόμπη, για να στεγάσει τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης και το Κέντρο Διανομής τελικών προϊόντων. Η συνολική επιφάνεια κτιριακών εγκαταστάσεων ανέρχεται σε 25 χιλ. τετραγωνικά μέτρα.

Το 2006 έρχεται η ίδρυση της ELDRUG S.A., μιας εταιρείας για την έρευνα και την ανάπτυξη ενώ το 2011 η ΒΙΑΝΕΞ λαμβάνει την έγκριση του Παγκόσμιου Οργανισμού Φαρμάκων (World Health Organization) ως προμηθευτή.

Το 2013 συνάπτεται συμφωνία με την εταιρεία Lilly για την παραγωγή 10.000.000 τεμαχίων βανκομυκίνης ετησίως και εξαγωγή του 100% στην Κίνα.

Η ΒΙΑΝΕΞ έχει φτάσει στον «Ολυμπο» της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, αντέχει στην κρίση και καταφέρνει να ανταγωνιστεί μεγάλους ξένους κολοσσούς.


Με τον γιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Επέκταση και συνέργειες
Η ΒΙΑΝΕΞ, που σήμερα απασχολεί συνολικά πάνω από 1.100 άτομα, εφαρμόζει ένα ευρύ επενδυτικό πρόγραμμα με νέες στρατηγικές επιχειρηματικές κινήσεις διεθνούς προσανατολισμού. Οι πωλήσεις του ομίλου το 2017 ξεπέρασαν τα 252 εκατ. ευρώ και ο Παύλος Γιαννακόπουλος με τα αδέρφια του αντιλαμβάνονται ότι αφήνουν στην επόμενη γενιά μια εύρωστη εταιρεία που τιμά και την Ελλάδα.

Ο αριθμός των φαρμάκων που παράγει ή εισάγει, συσκευάζει, προωθεί και διανέμει υπερβαίνει τα 200, καλύπτοντας όλες τις θεραπευτικές κατηγορίες. Παράλληλα, είναι παρούσα, έχοντας εγκεκριμένα και σε κυκλοφορία προϊόντα, σε 35 χώρες στην Ευρώπη (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Δανία, Ολλανδία, Κύπρο), στη Μέση Ανατολή (Ιορδανία, Σ. Αραβία), στην Αφρική (Τυνησία, Σουδάν, Νότια Αφρική, Ακτή Ελεφαντοστού) και στην Ασία (Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Βιετνάμ, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέλαβε τα ηνία της εταιρείας από τον πατέρα του Παύλο και επισήμως τον Ιανουάριο του 2012, όταν ανέλαβε και καθήκοντα αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, εκτός από αυτά του Αντιπροέδρου Δ.Σ. της ΒΙΑΝΕΞ.

Στο χαρτοφυλάκιο των συμφωνιών με ξένες εταιρείες είναι η MSD, MENARINI GROUP, SANOFI, JANSSENB, ASTELLAS, BRISTOL-MYERS-SQUIBB, GLAXO SMITH KLINE, TEVA και πολλές άλλες. Η ετήσια παραγωγή εκτοξεύεται από το 2014 και μετά, φτάνοντας πέρσι τα 111 εκατ. τεμάχια (από 65 εκατ. το 2014).

Οι συμφωνίες που έχει κάνει η ΒΙΑΝΕΞ αφορούν:

Συμφωνίες παραγωγής και χρήσης σήματος κατόπιν αδείας (License Agreements), για προϊόντα που παρασκευάζει ή/και συσκευάζει και διαθέτει στην ελληνική αγορά.

Συμφωνίες συν-εμπορίας για διαφορετικά προϊόντα στην ελληνική αγορά.

Συμφωνίες αποκλειστικής διανομής εισαγόμενων προϊόντων (Distribution Agreements) στην ελληνική αγορά.

Συμφωνίες εξαγωγών.

Συμφωνίες παραγωγής προϊόντων τρίτων κατ’ αποκοπή (Facon, Contract Manufacturing).

Συμφωνίες φυσικής διανομής προϊόντων τρίτων κατ’ αποκοπή (Physical Distribution Agreements), που αφορούν μόνο στη διανομή προϊόντων.

Συμφωνίες ανά περιοχή/χώρα αποκλειστικότητας διάθεσης (Territory Exclusivity).

Σεβασμός
Ο Παύλος και τα αδέρφια του, τα παιδιά του φαρμακοποιού που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1920 από ένα μικρό φαρμακείο, δημιούργησαν μια εταιρεία – μύθο στο χώρο της φαρμακοβομηχανίας. Όλοι οι «αντίπαλοί» του, οι ανταγωνιστές του, Έλληνες και ξένοι, έβλεπαν στο πρόσωπο αυτών των τριών, και κυρίως του Παύλο, μια «φωτογραφία» από την Ελλάδα που μπορεί να κυριαρχεί όταν βάζει μπροστά το ελληνικό δαιμόνιο.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ), πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Αθηνών, καθώς και αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), ενώ έχει βραβευθεί πολλές φορές από οικονομικούς και επιχειρηματικούς φορείς.

Τον Απρίλιο του 2017 βραβεύτηκε από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής για τη συμβολή του στην ανάπτυξη και καθιέρωση της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας ως δύναμης με παγκόσμια εμβέλεια. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής συμπεριέλαβε, για πρώτη φορά, ειδική κατηγορία για τη βράβευση μιας προσωπικότητας, για τη συνολική προσφορά της στην ελληνική φαρμακευτική αγορά. Παραλαμβάνοντας το βραβείο (φωτογραφία), ο Παύλος Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι το αφιερώνει στη σύζυγό του, τη Δέσποινα, που αποτέλεσε το στήριγμά του όλα αυτά τα χρόνια.

Οι εργαζόμενοι
Οι εργαζόμενοι στην ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και όσοι τον γνώρισαν στον Παναθηναϊκό, έχουν να λένε για την οικογενειακή επιχείρηση που τους πρόσφερε δουλειά και ιδανικές συνθήκες εργασίες, ακόμη και σε δύσκολες εποχές. Οι εργαζόμενοι αποχαιρέτησαν τον Παύλο (όπως και τον αδερφό του πριν από μερικές εβδομάδες) με τον προσήκοντα σεβασμό.

«Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρό της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως ό,τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα», αναφερόταν στην ανακοίνωση του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

«Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται», συνέχιζε η ανακοίνωση.

Ο όμιλος αποφάσισε, τέλος, ως ελάχιστο φόρο τιμής, να κηρύξει τη 10η Ιουνίου ως επίσημη μέρα πένθους και αργίας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ.

H μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό
Ασχολήθηκε με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού από το 1971. Το 1973 εκλέχθηκε πρόεδρος του Παναθηναϊκού Συναγερμούδιεκδικώντας μαζί με άλλα στελέχη την ηγεσία του Παναθηναϊκού. Το 1979 τη χρονιά που η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκούέγινε επαγγελματική και ανεξαρτοποιήθηκε διοικητικά από τον ερασιτεχνικό σώμα ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν κατάφερε να εισχωρήσει στη διοίκηση της ΠΑΕ καθώς ο Γιώργος Βαρδινογιάννης απέκτησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών. Το 2008 εισχώρησε στο πολυμετοχικό διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από το 1987 έως το 1997 υπήρξε πρόεδρος όλων των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού. Από το 1992 η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αυτονομήθηκε και αυτή ως επαγγελματική ανέλαβε τη διοίκησή της σε συνεργασία με τον αδερφό του Θανάση Γιαννακόπουλο.


Παύλος και Θανάσης, στην κορυφή της Ευρώπης
Το 2012, ο Παύλος Γιαννακόπουλος παρέδωσε τη σκυτάλη στον γιο του, Δημήτρη, τόσο σε επιχειρηματικό (ΒΙΑΝΕΞ) όσο και σε αθλητικό επίπεδο, με την ανάληψη των τυχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ως ελάχιστο δείγμα για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό, ο Ερασιτέχνης αποφάσισε τη μετονομασία του κλειστού της Λεωφόρου σε «Παύλος Γιαννακόπουλος», εντός του οποίου, στις 8 Ιουνίου του 2018, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έλαβε μέσω εκλογών το χρίσμα για την ανάληψη των τυχών της «μάνας του Λόχου».

Η παρουσία του Παύλου στην ηγεσία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφερε στον σύλλογο έναν ασύλληπτο αριθμό τροπαίων 13 πρωταθλήματα, 9 κύπελλα, 6 Euroleague και 1 Διηπειρωτικό και στιγμές δόξας.
Τελευταία επεξεργασία από Σταύρος 4x4 και Τρί Ιουν 12, 2018 2:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
GRAND VITARA 2.0 - (2005).

''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''

ΕικόναΕικόναΕικόνα
Φιλικά Σταύρος
Άβαταρ μέλους
Σταύρος 4x4
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 4112
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 18, 2012 11:56 pm
Τοποθεσία: Χαϊδάρι - Ασπρονέρι Διδυμότειχου - Ζευγολατειό Μελιγαλά
Aka: Μεσοέλατος και Μεσοπέλαγος
Λάστιχα: GEOLANDAR M/T G003
Suspension: KYB - Απόλλων
cb: Ναι
Name: Σταύρος

Re: Τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Δημοσίευσηαπό nidi » Τρί Ιουν 12, 2018 2:05 am

Ρισπέκτ & καλό ταξίδι εκεί ψηλά. Μακάρι να ζήσουμε τη ζωή του στο 1%.. με τα κάτω της και τα ΠΑΝΩ της!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα προσέφερε στον ελληνικό αθλητισμό. Δίπλα στον ΠΑΟ, μεγάλωσαν κι άλλες ομάδες κι αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό.

Μπράβο του!
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers
 
Δημοσιεύσεις: 2003
Εγγραφή: Σάβ Οκτ 08, 2011 7:36 pm
Τοποθεσία: South America
Aka: the pin project
Λάστιχα: Yokohama Geo A/T-S GO12
Διάσταση ελαστικών: 205/70 R15
Suspension: Factory
cb: Όχι
Name: Nikos Dimitriou

Re: Τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί Ιουν 12, 2018 7:56 am

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 7547
Εγγραφή: Δευτ Οκτ 27, 2008 6:08 pm
Τοποθεσία: ιλιον
Λάστιχα: Cooper a/t 3
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
cb: Ναι
Name: Ηλιας

Re: Τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Δημοσίευσηαπό DENNISLA » Τρί Ιουν 12, 2018 9:59 am

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Παυλάρα....
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα
ΑΡΓΑ ΒΑΔΙΖΩ ΖΩΗ ΚΕΡΔΙΖΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
DENNISLA
Moderator
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 8391
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 07, 2009 10:33 am
Τοποθεσία: LA
Aka: Troooolllllllll
Λάστιχα: Kobra + Geo A/T
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16-225/65/17
Suspension: MAD+KYB+3,5cm
cb: Ναι
Name: DENNIS

Re: Τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Δημοσίευσηαπό SAVE ANIMAL » Τρί Ιουν 12, 2018 11:24 am

Δεν υπαρχουν λογια για τον ανθρωπο Γιαννακοπουλο.Εφυγε εχοντας απο ολους τον σεβασμο και την αναγνωριση.Καλο παραδεισο κ.Παυλο ησουν ο μεγαλυτερος λογος που ειμαι περιφανος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ περιφανος διοτι εχουμε τετοιους ανθρωπους στον Συλογγο.
Άβαταρ μέλους
SAVE ANIMAL
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 2222
Εγγραφή: Σάβ Δεκ 18, 2010 6:27 pm
Τοποθεσία: Γερακας Αττικης
Aka: Save animals
Λάστιχα: BF ko2 A/T
Suspension: KYB+mad+αποστατες
cb: Ναι
Name: Βασιλης

Re: Τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Τρί Ιουν 12, 2018 12:31 pm

Ένα από τα δημιουργήματά του! Καλό ταξίδι!
DT_9mc9XcAAN9El.jpg

Εικόνα
ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Άβαταρ μέλους
nick_89
Moderator
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24769
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 01, 2009 6:26 pm
Τοποθεσία: Αθήνα GR
Aka: Scotsman
Λάστιχα: Malatesta kobra
Διάσταση ελαστικών: 30 / 9.5 / 15
Suspension: διάφορα
cb: Ναι
Name: Νίκος

Re: Τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Δημοσίευσηαπό ArisR » Τρί Ιουν 12, 2018 3:44 pm

Από τους ελάχιστους τίμιους και άξιους παράγοντες και πολύ καλός άνθρωπος ..
Άκουσα κάπου ότι είχε χρηματοδοτησει την εγχείρηση που ήθελε να κάνει ο Αττίλιο,
καθώς ο Ολυμπιακός που είχε αρχικά προσεγγίσει ο τελευταίος, δεν τον βοήθησε!
Άβαταρ μέλους
ArisR
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member
 
Δημοσιεύσεις: 559
Εγγραφή: Δευτ Φεβ 12, 2018 3:59 am
Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: kayaba +3cm
cb: Ναι
Name: Αρης

Re: Τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τρί Ιουν 12, 2018 8:47 pm

Άνθρωπος πάνω απ' όλα αλλά και ''μέγας χορηγός'' του πρωταθλητισμού στην μπασκετική Ελλάδα, ας αναπαυθεί εν ειρήνη :!:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Administrator
Administrator
 
Δημοσιεύσεις: 36392
Εγγραφή: Τετ Απρ 23, 2008 4:17 pm
Τοποθεσία: Ο Θεός αγαπάει όσους ταξιδεύουν!!
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
cb: Ναι
Name: Γιώργος

Re: Τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Δημοσίευσηαπό TAKIS L. » Τρί Ιουν 12, 2018 10:02 pm

Πρέπει να πω ότι τέτοιου είδους πρόεδρος δεν έχει ξαναπεράσει από αθλητικό σωματείο, παθιασμένος, ανοιχτοχέρης, απλός άνθρωπος παρ' όλα τα μύρια που είχε.
Φίλοι μου Παναθηναϊκοί, που τρέχουν χρόνια στα γήπεδα, από παλιά μου έλεγαν ότι ήταν από τους πιό καταδεκτικούς ανθρώπους που έχουν γνωρίσει.
peace - unity - love and have some off road fun!!!
Άβαταρ μέλους
TAKIS L.
Moderator
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 7219
Εγγραφή: Δευτ Οκτ 18, 2010 9:44 pm
Τοποθεσία: Πειραιάς
Aka: O...γειά σας σύντροφοι
Λάστιχα: Malatesta Cobra
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: Mad
cb: Ναι
Name: ΤΑΚΗΣ Λ.


Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

antonis1627 Σάβ Ιαν 19, 2019 1:53 pm Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
dimitrisvitara Σάβ Ιαν 19, 2019 1:29 pm καλημερα στην ομαδα!!!!
stelios8ess Σάβ Ιαν 19, 2019 11:11 am Καλημέρααα...
nick_89 Σάβ Ιαν 19, 2019 11:04 am Καλημέρα καλημέρα!
taxidriver06 Σάβ Ιαν 19, 2019 9:58 am Καλημέρες!!!
Atlas Σάβ Ιαν 19, 2019 9:06 am Καλημέρα παίδες
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΛΛΑ Σάβ Ιαν 19, 2019 6:53 am ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΉ
arahova Παρ Ιαν 18, 2019 11:46 am Καλημέρα σε όλους.
stelios8ess Παρ Ιαν 18, 2019 10:28 am Καλημέρααα...
Atlas Παρ Ιαν 18, 2019 8:51 am Καλημέρα παίδες
antonis1627 Παρ Ιαν 18, 2019 7:52 am Καλημέρα σας.
ΔΙΑΣ Παρ Ιαν 18, 2019 2:37 am Καλημέρα σε όλους Καλό Σ^Κ
ΣΡΕΚ Πέμ Ιαν 17, 2019 8:03 pm καλησπερα σε ολους παιδια ...........
stelios8ess Πέμ Ιαν 17, 2019 11:16 am Καλημέρααα...
Terminator Πέμ Ιαν 17, 2019 11:03 am Καλημέρα!
Atlas Πέμ Ιαν 17, 2019 9:07 am Καλημέρα παίδες
antonis1627 Πέμ Ιαν 17, 2019 8:03 am Καλημέρα σας.
ΔΙΑΣ Πέμ Ιαν 17, 2019 2:59 am Καλημέρα σε όλους
arkas Τετ Ιαν 16, 2019 11:44 pm Χαιρετισμούς απο Βυτίνα με πολλά χιόνια στα βουνά !
antonis1627 Τετ Ιαν 16, 2019 5:38 pm Σήμερα έχουμε καφεδάκι στο έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ;-) .
Tony Louk Τετ Ιαν 16, 2019 12:34 pm Αντε να δούμε που θα κάτσει η μπίλια....Αποφασίστε επιτέλους....
BOSS Τετ Ιαν 16, 2019 12:04 pm Εχει και στο Βολο.
kostasgal Τετ Ιαν 16, 2019 11:22 am Καλημέρα και στη Σαλαμίνα έχει.
BOSS Τετ Ιαν 16, 2019 11:19 am Εχει ωραιες ψαροταβερνες στο λιμανακι της Μηχανιωνας...
BOSS Τετ Ιαν 16, 2019 11:18 am Καλημερα στην παρεα!!
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες