STRANTZALIS K. έγραψε:διαφορετικό
Όταν η Τζέιν πρωτογνώρισε τον Ταρζάν, ένιωσε μια έλξη και εκεί που τoν ρωτούσε για τη ζωή του, τον ρώτησε και πως έκανε έρωτα.
«Ταρζάν δεν ξέρει τι είναι αυτό», της απάντησε.
Η Τζέιν του εξήγησε τι ακριβώς είναι το… άθλημα.
Ο Ταρζάν της είπε, «Ααα, Ταρζάν χρησιμοποιεί τρύπα στο δέντρο.»
Φρικαρισμένη, του λέει, «Ταρζάν το κάνεις λάθος, αλλά θα σου δείξω πως γίνεται.»
Βγάζει τα ρούχα της και ξαπλώνει στο έδαφος. «Εδώ!», του λέει. «Πρέπει να το βάλεις εδώ μέσα!»
Ο Ταρζάν βγάζει το ταρζανοσλίπ, πλησιάζει και της δίνει μια δυνατή κλωτσιά ανάμεσα στα πόδια.
Η Τζέιν κυλιέται σφαδάζοντας και στριγκλίζοντας τον ρωτάει:
«ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ;!»
«Ταρζάν τσεκάρει πρώτα για μέλισσες!»
costas66 έγραψε:Πήγα να βγάλω φωτογραφίες στο φωτογράφο και μου λέει "θα σε βγάλω ανφάς". Έφυγα. Πήγα για σουβλάκια...!!!
Στρίβει κάπως άτσαλα ο παπάς με το Υugo του και πέφτει πάνω σε μια Ferrari που έρχονταν από την άλλη μεριά και γίνεται μια τρομακτική σύγκρουση από την οποία καταστρέφονται ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα.
Οι οδηγοί τους όμως δεν έχουν ούτε μια γρατσουνιά. Βγαίνει από τις λαμαρίνες ο οδηγός της Ferrari και κατεβάζει όλα τα καντήλια στον παπά:
-»Μα καλά ρε ηλίθιε ποιος σου έδωσε το δίπλωμα γαμώ το …, θα σε ….»
Ατάραχος ο παπάς απεγκλωβίζεται κι αυτός από το Yugo του και πράος του λέει:
- «Τέκνον μου ηρέμησε. Είναι αμαρτία να βρίζεις αυτή την στιγμή που έχει επιτελεστεί ένα πραγματικό θαύμα. Τα αυτοκίνητα μας…….καταστράφηκαν τελείως όμως εμείς δεν πάθαμε απολύτως τίποτα! Αυτό δεν είναι θαύμα;»
Ο τύπος συνειδητοποιεί πράγματι πως είναι σώος και αβλαβής και ότι επιπλέον μιλάει με έναν παπά και δαγκώνεται:
- «Εεεεε; παπά μου; ναι; ίσως έχεις κάποιο δίκιο συγγνώμη…»
- «Κι όχι μόνο αυτό τέκνον μου, συνεχίζει ακάθεκτος ο παπάς αλλά μας δίνεται η ευκαιρία να δοξάσουμε τον Κύριο πίνοντας από αυτό το κρασί που προόριζα για την Θεία Κοινωνία…» και του δείχνει ένα μπουκάλι μαυροδάφνη που ήταν άθικτο από την σύγκρουση στην θέση του συνοδηγού.
Το ανοίγει ο παπάς και του το προσφέρει. Ο τύπος με ύφος αποκάλυψης το παίρνει και κατεβάζει κάμποσο για να στανιάρει:
- «Πάτερ μου, δεν ξέρω τι να πω, είναι πράγματι ένα θαύμα. Πιες κι εσύ για να δοξάσεις τον Κύριο»
- «Α, όχι τέκνον μου! Εγώ θα περιμένω την αστυνομία για το αλκοτέστ…»
Μία δημοσιογράφος αποφασίζει να κάνει μία έρευνα για τα απομακρυσμένα χωριά της Ελλάδας.
Μία μέρα λοιπόν και ενώ βρίσκεται σε ένα ορεινό δρόμο μένει το αυτοκίνητο της. Κοιτάει γύρω της και βλέπει έναν βοσκό, του εξηγεί την κατάσταση και του ζητάει να την σπρώξει, εκείνος την σπρώχνει και το αυτοκίνητο παίρνει μπροστά, αυτή κατεβαίνει αμέσως και δεν ξέρει πως να τον ευχαριστήσει.
- Κάτι μπορείς να κάνεις, λέει ο βοσκός όλο νόημα και της κλείνει το μάτι.
- Μα τι λες; λέει αυτή δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Ο βοσκός επιμένει, αυτή συνεχίζει να αρνείται ώσπου κάποια στιγμή το σκέφτεται πιο ψύχραιμα. ‘Μόνοι μας είμαστε’, λέει από μέσα της, ‘ο βοσκός είναι παιδαράς, άσε που θα είναι και πιο εμπεριστατωμένη η έρευνά μου.’
Οπότε πάνε πίσω από έναν θάμνο, κάνουν τι κάνουν και κάποια στιγμή σηκώνονται.
- Πω πω, λέει η κυρία όλο έκσταση. Πώς το κάνεις έτσι;!- Έλα τώρα, λέει ο βοσκός τινάζοντας τα χώματα από πάνω του, δεν ήταν τίποτα!
- Μα τι λες, λέει η κυρία δεν μου το έχουν κάνει ποτέ έτσι, έλα να σε πάρω μαζί μου στην Αθήνα.
- Δεν έρχομαι, λέει ο βοσκός, δεν μου αρέσει η Αθήνα, εγώ την έχω καταβρεί εδώ στη φύση με τα προβατάκια μου.
- Μα τι λες, λέει η κυρία, τώρα που σε βρήκα δεν σε αφήνω.
- Κοίτα να δεις, λέει ο βοσκός, αν θέλεις πάρε το αδελφό μου. Αυτουνού του αρέσει η Αθήνα.
- Τον αδελφό σου! Και δεν μου λες, ο αδελφός σου το κάνει όπως και εσύ;
- Δεν ξέρω αν το κάνει όπως και εγώ, λέει ο βοσκός, πάντως πέρυσι πήδηξε μία αρκούδα και ακόμη μας φέρνει μέλι!
Ένας Έλληνας τρώει ήσυχα-ήσυχα το δείπνο σε ένα εστιατόριο, όταν ένας τυπικός Αμερικάνος τουρίστας, μασώντας προκλητικά τσίχλα, έρχεται και κάθεται απροσκάλεστος δίπλα του. Ο ΄Έλληνας τον αγνοεί, και ο Αμερικάνος δυσαρεστημένος, ξεκινάει την παρακάτω κουβέντα.
Aμερικάνος: Τρώτε ολόκληρο το ψωμί, εσείς οι Έλληνες;
Έλληνας (βαριεστημένα): Φυσικά.
Αμερικάνος: Εμείς όχι. Τρώμε μόνο το εσωτερικό, το εξωτερικό το βάζουμε σε ένα κοντέινερ, το ανακυκλώνουμε, το κάνουμε κρουασάν και τα πουλάμε στους Έλληνες.
Ο Έλληνας ακούει ατάραχος.
Αμερικάνος: Τρώτε μαρμελάδα εσείς οι Έλληνες;
Έλληνας: Φυσικά.
Αμερικάνος: Εμείς πάλι όχι. Τρώμε φρέσκα φρούτα. Τα υπολείμματα, κουκούτσια, φλούδες, κλπ, τα βάζουμε σε ένα κοντέινερ, το ανακυκλώνουμε, τα κάνουμε μαρμελάδα και τα πουλάμε στους Έλληνες.
Ατάραχος ο Έλληνας τον ακούει δίχως να μειδιάσει. Και ρωτά με τη σειρά του.
Έλληνας: Τα προφυλακτικά τι τα κάνετε αφού πηδήξετε;
Αμερικάνος: Τα πετάμε φυσικά.
Έλληνας: Εμείς, πάλι, όχι. Τα βάζουμε σε ένα κοντέινερ, το ανακυκλώνουμε, τα κάνουμε τσίχλες και τα πουλάμε στους Αμερικάνους. Αυτά με άρωμα φρούτων γίνονται ανάρπαστα!
Atlas έγραψε:Πρωτοχρονιά και ο Άι Βασίλης πετάει με αεροπλάνο πάνω από την Ευρώπη και μοιράζει παντού ΛΑΜΟΓΙΑ για το 2014. Περνάει πάνω από τη Γερμανία.
- Πόσους ρίχνουμε εδώ? Τον ρωτάει ο πιλότος.
- Ρίξε 500, του απαντάει ο Άγιος.
Περνάει πάνω από τη Γαλλία.
- Πόσους ρίχνουμε εδώ?
- Ρίξε 1000, απαντάει ο Άγιος. Περνάει πάνω από την Ιταλία. - Πόσους ρίχνουμε εδώ?
- Ρίξε 2000.
Φτάνει πάνω από την ΕΛΛΑΔΑ ............ …. - Πόσους ρίχνουμε εδώ?
- Πλάκα μου κάνεις βρε φίλε; Από 'δώ φορτώνουμε, το ξέχασες;
antonis1627 | Παρ Ιουν 20, 2025 10:50 am | Τετάρτη 25-6-2025 έχουμε καφεδάκι στον στην Πεντέλη. |
arahova | Παρ Ιουν 20, 2025 9:31 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Ιουν 20, 2025 6:34 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Ιουν 19, 2025 8:37 am | Καλημέρα σε όλους. |
KonKalamata | Πέμ Ιουν 19, 2025 6:52 am | Καλημέρα στην ομάδα! |
antonis1627 | Πέμ Ιουν 19, 2025 6:44 am | Καλημέρα σας |
arahova | Τετ Ιουν 18, 2025 10:52 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Ιουν 18, 2025 6:57 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Ιουν 17, 2025 9:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Ιουν 17, 2025 6:31 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Δευτ Ιουν 16, 2025 10:03 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
gi@nn@kis | Δευτ Ιουν 16, 2025 9:46 am | καλημερα !! |
antonis1627 | Δευτ Ιουν 16, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Ιουν 15, 2025 10:32 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Ιουν 15, 2025 7:56 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Σάβ Ιουν 14, 2025 11:34 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Ιουν 14, 2025 7:21 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
arahova | Παρ Ιουν 13, 2025 10:56 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Ιουν 13, 2025 6:41 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Ιουν 12, 2025 6:38 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Ιουν 11, 2025 4:10 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Ιουν 11, 2025 6:48 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Ιουν 10, 2025 12:01 pm | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Ιουν 10, 2025 6:53 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Δευτ Ιουν 09, 2025 11:04 am | Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλή φώτιση σε όλους. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 212 επισκέπτες