> - Mωράκι μου νομίζεις ότι είμαι χοντρή... ; ; ; > - Θα στο πω στ' αυτί... > - Πέστο μου στο άλλο. Απ' αυτό δεν ακούω... > - Καλά, δε με λυπάσαι που πρέπει να κάνω το γύρο.....; ; ; > > > - Μπαμπά τι είναι τοπικιστής; > - Τοπικιστής γιε μου είναι ο μ@λ@κ@ς που νομίζει ότι ο τόπος καταγωγής του είναι ομορφότερος απ' την Κρήτη μας ! > > > Πέθανε και ο πελεκάνος της Μυκόνου. > Ένα ένα μειώνονται τα αρσενικά στο νησί.... > > > Όταν μιλάει Έλληνας ποδοσφαιριστής 5 φιλόλογοι αυτοκτονούν και 2 λέκτορες της ελληνικής γλώσσας βγάζουν τα πτυχία απ' τις κορνίζες και τα τρώνε. > > > Όταν ανεβαίνω ζυγαριά σκέφτομαι : "ηρέμησε είσαι 70% νερό". > > > Αυτό που στα Starbucks πρέπει να έχεις proficiency για να παραγγείλεις: Ένα doubleshot nonfat extra wipcream with sugar free vanilla extra. ΕΛΕΟΣ! > > > Μου έσκασε το λάστιχο του smart. Το τσίμπησε κουνούπι. > > > Πρέπει να καθιερωθεί ένα "Κ" για τους κοντούς... > Κοψοχολιάζω κάθε φορά με τ' αμάξια που πηγαίνουν μόνα τους... > > > Από έντεχνο λέει η άλλη ακούει Παντελίδη. Λογικά από λογοτεχνία θα διαβάζει τα φυλλάδια του LIDL. > > > Άνεργος με ΒMW, iphone5, tattoo και μούσι. Πιο Έλληνας πεθαίνεις. > > > -Με είπε ανώριμο και μπήκε να κάνει μπάνιο. > -Και εσύ τι έκανες; > -Ανοιγόκλεινα την βρύση της κουζίνας για να καίγεται.. > > > Μέσα σε μια σχέση έχεις απίστευτη εξέλιξη. . . > Ξεκινάς ζουζούνι και καταλήγεις γαϊδούρι. . . . > > > Η Ελληνίδα μάνα μεγαλώνει ένα γιο που δε θα ήθελε ποτέ για άντρα. > > > Καταβεβλημένη η Ναταλία Γερμανού μετά τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων. Το αγόρι της πέρασε Κρήτη....Στο τμήμα συντήρησης αρχαιοτήτων > > > Δεν έχει σημασία αν είσαι Ιάπωνας ή Κορεάτης. Για μένα θα είσαι πάντα Κινέζος. > > > Πόσο ξηγημένο το πεπόνι που έχει όλα τα κουκούτσια μαζεμένα όμορφα και νοικοκυρεμένα σε μια γωνίτσα. .. > Καρπούζι είσαι η ντροπή της ....... χλωρίδας. > > > Ακούω να κορνάρουν. Σκέφτομαι. Ποιος μ@λ@κ@ς? Κορνάρουν πιο πολλοί Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για γάμο. Ξανασκέφτομαι. Ποιος Μ@Λ@Κ@Σ??? > > > Τυλίγουν οι μανάδες φαγητό σε αλουμινόχαρτο... Με το περίσσευμα φτιάχνεις μια στολή αστροναύτη, ένα δορυφορικό πιάτο και κάνεις και ανταύγειες...! > > > Ο σουβλατζής της γειτονιάς με έχει μάθει τόσο καλά που πλέον παραγγέλνω με αναπάντητη. > > > Θα κάνω τατουάζ στην πλάτη σκακιέρα να συνεννοούμαι όταν θέλω να με ξύσουν ας πούμε ξύσε στο Α5 ή τρίψε με λίγο στο Β1! > > > Πάλι καλά που δεν χρειάζεται πλέον να κυνηγάμε την τροφή μας όπως οι πρόγονοι μας. > Ούτε που ξέρω που ζουν τα πιτόγυρα... > > > Τα είχα με κοπέλα που μετά το σεξ δεν ήθελε αγκαλίτσες, αλλά τσιγάρο και ύπνο. Για να υπάρξει ισορροπία έκλαιγα, τρώγοντας παγωτό στο σαλόνι. > > > Όχι ότι κάνει θόρυβο το πλυντήριο μου..Απλά όταν αρχίζει το στύψιμο, βγαίνω στο μπαλκόνι & φωνάζω "από τη Βαγδάτη για το Mega, Πάνος Σόμπολος"..
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
-Το φύλλο σας γράψτε στην αίτηση.. -Τι φίλο;;; -Κανταΐφι...Το φύλλο σας κύριε!Δεν έχετε φύλλο... -Έχω τον Αργύρη... -Ρε φίλε, το "φι" με ύψιλον όχι με γιώτα!Το γιώτα είναι άλλο... -ΤΟΥΟΤΑ είναι αυτοκίνητο... -ΑΝΤΕ Γ@Μ*ΣΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ..!!!
-Φιλαράκι οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν;; -Ναι, αν πάρεις καφέ!! -Ωραία την καφέ θα πάρω..!!!
Everything is okay in the end, if it's not ok, then it's not the end.
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ