Το δινω...αλλα τι να παρω?

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Το δινω...αλλα τι να παρω?

Δημοσίευσηαπό SCOUTER » Τετ Νοέμ 04, 2020 10:53 pm

stelios8ess έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι σε χάλασε που δεν πήρες τετρακούνα (όπως το λες)
Το αυτοκινητο που έχεις βγάζει πολύ καλά γούστα στην άσφαλτο, ανταγωνίζεται κάτι Golf
Αλλά είναι πολύ μακριά από το αυτοκίνητο που είχες.
Ένα Allgrip NV θα σου έβγαζε αρκετά απο τα γούστα που είχες και θα έγερνε θετικά η ζυγαριά.

Ομολογω οτι για ενα διαστημα το σκεφτομουν αρκετα, αλλα δεν ισχυει Στελιο τελικα, εκει που πηγαινα με τα αργα του τζιβι δεν θα εμπαινα με το νιβι μαμισιο, ποτε ομως!
Για ασφαλτο το νιβι πεταει στην κυριολεξια, αλλα δεν ειναι αναγκη να εχεις νιβι τουρμπατο με 17μισι χιλιαρικα για να πετας εκει, πετας και πιο φτηνα...
Άβαταρ μέλους
SCOUTER
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: Continental
Διάσταση ελαστικών: 215/55 R17
Suspension: Εργοστασιακη
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Name: Big Papa

Δημοσίευσηαπό SCOUTER » Τετ Νοέμ 04, 2020 11:08 pm

@Ακης

''Γενικότερα όλα εξαρτώνται από το τι θες, γιατί το θες και πόσο είσαι πρόθυμος να ζοριστείς για να το ξεχρεώσεις''

Καλη τοποθετηση Ακη

Θελω ενα οχημα βολικο για πολη μεν, αλλα να πηγαινει και εθνικη οδο με 130 δε, και να μην ρουφαει 10 λιτρα στις 3κ στροφες
πειραζει να βλεπεται κιολας? δλδ οχι τουοτα γιαρις
δεν ειμαι καθολου προθυμος να ζοριστω, ντουκου θα το παρω οποτε μονο μεταχειρισμενο
οχι suv, αν πηγαινα τετρακουνα θα πηγαινα μονο σε κατι με αργες σχεσεις και ειναι απλησιαστα απο ολες τις αποψεις για την χρηση που θελω πλεον
το νιβι, εν τελη θεωρω οτι ηταν μια επιπολαιη κινηση εκ μερους μου, για την οποια ομως δεν ζοριστηκα καθολου!

ποιο γκολφ μτχ θα προτεινες? ετος-κινητηρα
ποιο γκολφ θα απεφευγες?
Άβαταρ μέλους
SCOUTER
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό SCOUTER » Τετ Νοέμ 04, 2020 11:13 pm

kostasRS έγραψε:
-
-
-
Opel astra ;;;

ΑΝ ΞΕΡΩ ΛΕΕΙ

ακομα ποναει αστραγαλος απο προπερσι

αστρα..ισως
Άβαταρ μέλους
SCOUTER
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό GATOZ » Τετ Νοέμ 04, 2020 11:27 pm

SCOUTER έγραψε:Τα γκολφ ειναι οντως τοσο προβληματικα οσο λενε?
Ειχα πει στη ζωη μου δεν θα παρω ποτε γερμανο, ποτε ομως αλλα...πειτε μου οτι ειναι για πεταμα ρε παιδια

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!
Αγαπη μεγαλη το παλιο τρανσπορτερ τ2, το εχω ακομη ενα στο παρκιν στη μανα μου εταιρικο. οποτε κολλημα με τα φαου μεγαλο αλλα δραχμαι τοτες γιοκ.
Μετα που ειχα γιουρα, ειχα απο τα πρωτα τσι. καλημεριζα τον φιλιπαιο περισσοτερο απο τη γυναικα μου. ειχα 2 στη εταιρεια. επεστραφησαν στο χρονο αν θυμαμαι καλως ως προβληματικα. ειχα παρει στην εταιρεια και τουρανια. τσι και αυτα. ειχα κανει του μανδηλαιους μαγκες. οκ, λες τα ντι ες τζι μενανε απο σαζμαν, το διπλοσυμπλεχτο. αλλα εμεινε και το ενα και μοναδικο χειροκινητο. απο σασμαν. βασικα απο σασμαν μενανε οταν δεν εμεναν απο ενα πραγμα που το λεγανε συμπλεχτη μεταξυ τουρμπινας και κομπρεσσορα. τρατζικ. αυτο που παντα εχουμε, εως σημερα τουλαχιστον, ειναι πασσατ, πηρε καποτε ο συνεταιρος μου, δεν εβρισκε ματσουντα, ενα και απο τοτες αγοραζει ανα τετραετια. η αληθεια ειναι τα τελευταια 2 που ηταν πετρελαια δεν μεινανε απο μηχανουλα. μονο απο σασμαν. ειδικα το προηγουμενο 2 ή 3 φορες, το τελευταιο μολις μια. στα κατω απο 10κ το χρονο, αβαδιστα, αβασανιστα. βασικα σκεψου αυτος ο ανθρωπος 1. εχει αντεξει εμενα 30 χρονια τωρα, 2. δεν κανει ποτες αλλαγη στη ζωη του 3. δεν ξαναπαιρνει γιατι ξανα υπαρχει η ματσουντα οποτε θα παιρνει παλι σχιστοματικο.
πριν απο αυτα ειχα ενα αντικαταστασης γκολφ 4 1.6 τζι τι και καλα. για ενα εξαμηνο ενω ηταν σε παραγγελια αλλο αυτοκινητο, τοτες αργουσανε. ειχα παει λοιπον που λες σερρες για δουλεια στο νοσοκομειο. ψωφοκρυο, ο δρομος ηταν ο παλιος, υπηρχε ενα πρατηριο που το λεγανε το τριεθνες και απεναντι ητανε ενα μαγειριο που εκανε πατσα. ξεκινησα να γυρναω αθηνα ψοφιος κατα τις 3 τα ξημερωματα. εκει μπροστα το τριεθνες ειχαν κανει ενα σκαψιμο μικρο, πως ειναι αυτο με τις οπτικες, καθετα στο δρομο. με το που περασα απο πανω ακουω ενα γντουπατις και πεφτουν και τα δυο μπροστινα παραθυρα μεσα στη πορτα.... σταματω μηπως ψαρεψω κανενα, τπτ. λεω θα βρω να κολλησω πλαστικα με ταινια. στο μεταξυ δεν φτανει το κρυο, πιανει και μια βροχα τεραστια... φτανω κορινο καποια στιγμη, ηταν ανοιχτο το φαστ φουντ και ζητησα ταινια. μεχρι να βρουνε με ειχε παρει ο υπνος στο πατωμα. οταν ξυπνησα δεν εβρεχε και εφυγα μην γινω ρομπα χωρια να παρω τη ταινια και τα σελοφαν. 15 μερες εμπυρετος. καποιος εγραψε παραπανω για πριμιουμ, εμενα παντως οταν ανεβαινα πεζοδρομια το τσι ετριζε ολοκληρο απο τη στρεβλωση. τα εχω παρει απο φοβο μαλλον. αλλα ειναι και μουντα σαν αυτοκινητα, σαν δευτερα πρωι ενα πραμα. παντως, αν και ητανε παρασκευη απογευμα αυτο, χειροτερο βγηκε ενα σιβικ 1.8 που μαζι του τραβηξα πικρα μεγαλυτερη.

για να καταληξουμε εις αυτοκινητον αντριου, απο οτι εχω καταλαβει δυσκολαι αι εποχαι εργασιακως. οποτες παρε κανενα ντηζελι που χου κλιο, αξιοπρεπεστατο, φθηνο στη ζωη αλλα και ευχαριστο σαν παλια τσοντα, και τη βγαζεις μεχρι να βρεις γιουρα.
μιλφΑμαν
Άβαταρ μέλους
GATOZ
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Malatesta Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: 4wheelers +14
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: gatoz
Name: Θεοντόρε δη Γκρέιπ (τ νοτ)

Δημοσίευσηαπό ebot » Τετ Νοέμ 04, 2020 11:41 pm

@SCOUTER

Τα 10χιλιαρικα του προϋπολογισμού σου είναι περιοριστικά. Αν μιλάμε για golf Αναγκαστικά πας σε mk6/mk7 αποφεύγοντας τους απλούς FSI κινητήρες προτίμησε mk7. Αν κανεις πάνω από 15k χλμ το χρόνο σε συμφέρει πετρέλαιο (με τον κίνδυνο αυστηροποίησης περιορισμών ρύπων και ύψους τελών κυκλοφορίας), αν όχι βενζίνη. Προφανώς ελέγχεις μέσω ασφαλιστικής και εξουσιοδοτημένων για στούκες και κανείς πλήρη έλεγχο σε συνεργείο κτλ κτλ Οικονομοτεχνικά είναι λάθος να πουλήσεις το Vitara πάντως, αφού το αγόρασες. Αν δεν έχεις εμπειρία από μεταχειρο αμάξια θα χαλαστείς ... Γνώμη μου πάντα ...
ebot
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: GEOLANDAR A/T G015
Διάσταση ελαστικών: 215/60-R17
Suspension: EIBACH Pro-Lift-Kit
Name: Άκης

Δημοσίευσηαπό ebot » Τετ Νοέμ 04, 2020 11:44 pm

Στατιστικά αξιοπιστίας :

http://www.anusedcar.com/

https://www.reliabilityindex.com/
ebot
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό GATOZ » Τετ Νοέμ 04, 2020 11:55 pm

η προσωπικη εμπειρια μου παντως, ειμαι εγω αυτος που ασχολειται με τα >20 αυτοκινητα της εταιρειας, ειναι τρατζικ. πολυ τρατζικ. με βασικο θεμα τα σασμαν τα αυτοματα.
εχω φαει ατελειωτο μπουλινγκ απο συναδελφους για τις επιλογες των τουραν.
μιλφΑμαν
Άβαταρ μέλους
GATOZ

Λάστιχα: Malatesta Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: 4wheelers +14
Εργάτης: Ναι
Aka: gatoz
Name: Θεοντόρε δη Γκρέιπ (τ νοτ)

Δημοσίευσηαπό SCOUTER » Τετ Νοέμ 04, 2020 11:59 pm

@Θεοντορ

Με πιανεις
Άβαταρ μέλους
SCOUTER
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό ebot » Πέμ Νοέμ 05, 2020 12:05 am

Ξηρού ή υγρού συμπλέκτη , με εγκάρσιο ή διαμηκες μοτέρ κτλ μεγαλη η κουβεντα για τα dsg/stronic. Ο προϋπολογισμός του είναι 10κ, το dsg είναι εκτός συζήτησης οικονομικά ενώ έχει απορρίψει Toyota, Hyundai κτλ Τα γενικά στατιστικά ανα μοντέλο υπάρχουν στα λινκ που έδωσα. Αν έπρεπε να επιλέξω προσωπικά με μόνον κριτήριο την αξιοπιστία σε επίπεδο εταιρίας, η απάντηση προφανής : Honda
ebot
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό kostasRS » Πέμ Νοέμ 05, 2020 12:15 am

Αφου καταθετουμε αρχιζω!
Γκολφω δεν θα επαιρνα γιατι ειχα 2 και τα 2 εβγαλαν τον :orcs-buttshake: τους ηταν βεβαια λιζινκ και δεν με ενοιαζε αλλα να σε αφηνει καραβοφαναρο με 15.000 απο σασμαν στην εθνικη πηγαινοντας διακοπες,,,δεν το συγχωρω.
Εγω θα σου πω τα αυτοκινητα που αφησαν εποχη στα χερια της γυναικας μου που ειναι σε αυτη την κατηγορια που ψαχνεις ,και τα ξεσκισε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ,,,με παυσεις ξεσκισματος και απο εμενα :lol: .
Ολα πλεον κατω απο τα 10κ

Στα γραφω με σειρα αξιοπιστιας.
-Corsa diesel διαβασα δεν το θες αλλα πρεπει να στο πω,,,Απλα σκυλι μαυρο της Λυσσας δεν σπαει δεν χαλαει οσο και να θες.ειναι ντιζελ και αν θα εχεις θεμα με την τρομπα θα κλαψεις..120.000 σε 30 μηνες και απλα δεν σταματα(αυτο εχει τωρα)τιμη απο 7 μεχρι 9 ταβανι
-
-Opel astra 2015 βενζινουμπα σχεδον στα μετρα της γκολφως σκυλα μαυρη ταξιδευεις αρχοντας δεν εβγαλε σχεδον τιποτα (εκαψε μια πολλαπλασιαστες νομιζω)
Στιβαρο ,καλα φρενα στα 1.400 εκατο μουλαρια το σερνουν ,,,με λιγα λογια ειναι αμαξι τιμη ταβανι τα 9.000.(εγω αυτο θα επερνα ,επειδη δεν θες το κορσα)
-
-
-Ford fiesta του 13 και πανω μηδενικα τελη αν θυμαμαι καλα τα euro 5 ..1500cc πετρελαιο ,,,,θα νοιωσεις εφηβος,,,,στριβει /φρενα αγκυρες παει μπουνια παρκαρεις ανετα τα κανει ολα και συμφερει,,,απο χωρους σκ@τ@,,,απο ταξιδι στην εθνικη θα τρελαθεις πολυ καλο με 8 λογικα το παιρνεις.
-
-Renault clio πετρελαιο το εχουν παρει πολλοι γνωστοι μου μοντελα του 16/17 κατω απο τα 10κ απο οτι μου λενε ειναι σκυλια ,,,,και βασικα λενε αληθεια γιατι ολα ειναι λιζινκ οποτε θα μου ελεγαν αν εβγαζε κατι,δεν ειναι σαν αυτους που αγοραζουν κατι και ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ επειδη το πληρωσαν :tsoukalas:
Σε ολα τα παραπανω θα σε νοιαζει που θα τα αφηνεις οπως και θα σε νοιαζει αν στο γδαρουν!
Εγω ετσι οπως τα ειπες και ας με βρισουν ολοι ,,,και αφου εισαι τυπος βεσπας,,,θα σου πω τι θα αγοραζα και ας με βρισεις κι εσυ.
Εγω λοιπον αν ηθελα αμαξι που να το παραταω και να μην του δινει σημασια κανεις ,,και να μη με νοιαζει αν το τρακαρουν /γδαρουν ,,,,οπως και αν ηθελα ενα χαλαρο off η και σκληρο ,,και μιας απο οτι καταλαβα εισαι σε μεταβατικη περιοδο ,,,,,,
-

Εγω φιλε θα επερνα ενα Lada Niva και στα @@@@ μου ολα ,,δεν θα ξανανοιαζομουν για τιποτα (επειδη ειπες δεν θες να νοιαζεσαι) το ειπα και τωρα βριστε ,,,,το εργαλειο Μαμαει λεμε :lol: .
Με 4κ παιρνεις και με AC oχι μλκ :lol: :lol: :lol: και σου εμειναν και ρεστα .
Μην σου πω σκεφτομαι να παρω ενα να κυκλοφορω στην Αθηνα ,,,να τα εχω γραμενα ολα ,,,,και αμα γουσταρω να το καρφωνω και σε καμμια λασπουρια , :teasing-binkybaby: :teasing-binkybaby: :teasing-binkybaby: :obscene-sexualvlick: :obscene-sexualvlick: :obscene-sexualvlick:
Τελευταία επεξεργασία από kostasRS και Πέμ Νοέμ 05, 2020 12:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
βαριεμαι
Άβαταρ μέλους
kostasRS

Λάστιχα: Michelin latitude cross
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: 3,5
Aka: Παντου & πουθενα
Name: kostas

Δημοσίευσηαπό ChristosJP » Πέμ Νοέμ 05, 2020 12:29 am

Αχ πως τα λες εσύ πιο πάνω....!!!!!

Η αλήθεια είναι πως δε χορταινω να σε διαβάζω κύριε Κώστα μας..
Πάρτε ζβάρα τα βουνά τις κορφές, νησιά και πόλεις, τα χωριά, γιοφύρια
άιντε πάρτε τα βρε και αλωνίστε τα βρε
Άβαταρ μέλους
ChristosJP

Λάστιχα: MAXXIS BIGHORN 764MT
Διάσταση ελαστικών: 225x75x16
Suspension: trailmaster
Name: Χρηστος

Δημοσίευσηαπό SCOUTER » Πέμ Νοέμ 05, 2020 12:30 am

Κωστα μα τη παναγια προχθες εψαχνα νιβα χαχαχα, αλλα αν ειναι ετσι χτυπαω και ενα τζιμακο του 05, που εχει και πιο φθηνα τελη
ουτως η αλλως απο κυλιση και χωρους ειναι και τα δυο για πεταμα
εχω αποθηκευσει ηδη αναζητηση και με τα δυο
Τελευταία επεξεργασία από SCOUTER και Πέμ Νοέμ 05, 2020 12:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
SCOUTER
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό ebot » Πέμ Νοέμ 05, 2020 12:31 am

Μιλάμε για το 1.7mpi Niva, θηριώδεις καταναλώσεις πάνω από 13 λίτρα τα 100χλμ, συνεχή προβλήματα σε ηλεκτρικά και όχι μόνον που θες δεν θες σε κάνουν μηχανικό, παθητική και ενεργητική ασφάλεια δεκαετίας του 1970 ... ήμαρτον ρε αδερφέ ...
ebot
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό kostasRS » Πέμ Νοέμ 05, 2020 12:38 am

Ακη μην εισαι αντιδραστηρας :lol: :lol: :lol: :lol:
Απο καποια Ελληνικη ταινια το εχω ακουσει αυτο ..
Εδω ο ανθρωπος εχει βεσπα με τις ταχυτητες στο χερι με ντιζα ,,,το νιβα θα φανταζει Hilton .
Αντρεα μην ακους τιποτα ,,Αντρικο αμαξι με κοχονες,,, βαρβατιλα Ρωσσικη :lol: :lol: :lol:
50 Χρονια και ακομα βγαινει φαντασου ,,και μιλανε οι αλλοι και μας λενε χαλανε τα ηλεκτρικα ;;;;;
Σιγα τα αυγα,,θα το φτιαχνεις μονος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εχω ταξιδεψει απο Παρισι /βενετια 1200 χιλιομετρα σε μια μερα ασαλιωτα ,συνοδηγος στα μισα ,και οταν βγηκα μου εκανα κοκτειλ ενεση στη μεση να τεντωσω :obscene-smokingjoint:
Ο οδηγος το πουλησε οταν φτασαμε να πληρωσει τα εξοδα νοσηλειας!!!,,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κλαιω απο τα γελια!!!!
Τελευταία επεξεργασία από kostasRS και Πέμ Νοέμ 05, 2020 12:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
βαριεμαι
Άβαταρ μέλους
kostasRS

Λάστιχα: Michelin latitude cross
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: 3,5
Aka: Παντου & πουθενα
Name: kostas

Δημοσίευσηαπό ebot » Πέμ Νοέμ 05, 2020 12:52 am

Πάντως προτείνω να ξανά ρίξετε μια μάτια στους πίνακες αξιοπιστίας ... δεν είναι πανάκεια αλλά δίνουν μια καλή γενική εικόνα ανα μοντέλο. Ειδικά για τα golf, προσωπικά - αν και οι προσωπικές εκτιμήσεις πάντα λόγω μικρού δείγματος ενέχουν κινδύνους - δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά αξιοπιστίας από αντίστοιχης κατηγορίας ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά μοντέλα και αυτό επιβεβαιώνεται και από τα σχετικά στατιστικά ... προφανώς και δεν είναι Honda ή Toyota. Αλλά πλέον ούτε τα Honda του Swindon και τα Toyota της Τουρκίας είναι συγκρίσιμα σε αξιοπιστία με τα made in Japan του παρελθόντος.
ebot
4x4 Grand member
4x4 Grand member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Κυρ Ιουν 15, 2025 10:32 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Ιουν 15, 2025 7:56 am Καλημέρα σας.
arahova Σάβ Ιουν 14, 2025 11:34 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Ιουν 14, 2025 7:21 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
arahova Παρ Ιουν 13, 2025 10:56 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Ιουν 13, 2025 6:41 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Πέμ Ιουν 12, 2025 6:38 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Ιουν 11, 2025 4:10 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Ιουν 11, 2025 6:48 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Ιουν 10, 2025 12:01 pm Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Ιουν 10, 2025 6:53 am Καλημέρα σας.
arahova Δευτ Ιουν 09, 2025 11:04 am Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλή φώτιση σε όλους.
antonis1627 Δευτ Ιουν 09, 2025 6:36 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.Χρόνια πολλά
antonis1627 Κυρ Ιουν 08, 2025 8:23 am Καλημέρα σας.
arahova Σάβ Ιουν 07, 2025 10:34 am Καλημέρα σε όλους και καλό τριήμερο.
antonis1627 Σάβ Ιουν 07, 2025 7:02 am Καλημέρα σας και καλό τριήμερο.
antonis1627 Παρ Ιουν 06, 2025 12:59 pm Τετάρτη 11-6-2025 πάμε για καφεδάκι στην Πεντέλη στον .
arahova Παρ Ιουν 06, 2025 10:03 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Ιουν 06, 2025 6:38 am Καλημέρα σας.
LEMON Πέμ Ιουν 05, 2025 7:51 am Καλημέρα σας πουλάκια μου
antonis1627 Πέμ Ιουν 05, 2025 6:39 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Ιουν 04, 2025 8:58 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Ιουν 04, 2025 6:45 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Ιουν 03, 2025 11:44 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Ιουν 03, 2025 6:36 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 207 επισκέπτες