Αφου καταθετουμε αρχιζω!
Γκολφω δεν θα επαιρνα γιατι ειχα 2 και τα 2 εβγαλαν τον

τους ηταν βεβαια λιζινκ και δεν με ενοιαζε αλλα να σε αφηνει καραβοφαναρο με 15.000 απο σασμαν στην εθνικη πηγαινοντας διακοπες,,,δεν το συγχωρω.
Εγω θα σου πω τα αυτοκινητα που αφησαν εποχη στα χερια της γυναικας μου που ειναι σε αυτη την κατηγορια που ψαχνεις ,και τα ξεσκισε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ,,,με παυσεις ξεσκισματος και απο εμενα

.
Ολα πλεον κατω απο τα 10κ
Στα γραφω με σειρα αξιοπιστιας.
-Corsa diesel διαβασα δεν το θες αλλα πρεπει να στο πω,,,Απλα σκυλι μαυρο της Λυσσας δεν σπαει δεν χαλαει οσο και να θες.ειναι ντιζελ και αν θα εχεις θεμα με την τρομπα θα κλαψεις..120.000 σε 30 μηνες και απλα δεν σταματα(αυτο εχει τωρα)τιμη απο 7 μεχρι 9 ταβανι
-
-Opel astra 2015 βενζινουμπα σχεδον στα μετρα της γκολφως σκυλα μαυρη ταξιδευεις αρχοντας δεν εβγαλε σχεδον τιποτα (εκαψε μια πολλαπλασιαστες νομιζω)
Στιβαρο ,καλα φρενα στα 1.400 εκατο μουλαρια το σερνουν ,,,με λιγα λογια ειναι αμαξι τιμη ταβανι τα 9.000.(εγω αυτο θα επερνα ,επειδη δεν θες το κορσα)
-
-
-Ford fiesta του 13 και πανω μηδενικα τελη αν θυμαμαι καλα τα euro 5 ..1500cc πετρελαιο ,,,,θα νοιωσεις εφηβος,,,,στριβει /φρενα αγκυρες παει μπουνια παρκαρεις ανετα τα κανει ολα και συμφερει,,,απο χωρους σκ@τ@,,,απο ταξιδι στην εθνικη θα τρελαθεις πολυ καλο με 8 λογικα το παιρνεις.
-
-Renault clio πετρελαιο το εχουν παρει πολλοι γνωστοι μου μοντελα του 16/17 κατω απο τα 10κ απο οτι μου λενε ειναι σκυλια ,,,,και βασικα λενε αληθεια γιατι ολα ειναι λιζινκ οποτε θα μου ελεγαν αν εβγαζε κατι,δεν ειναι σαν αυτους που αγοραζουν κατι και ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ επειδη το πληρωσαν
Σε ολα τα παραπανω θα σε νοιαζει που θα τα αφηνεις οπως και θα σε νοιαζει αν στο γδαρουν!
Εγω ετσι οπως τα ειπες και ας με βρισουν ολοι ,,,και αφου εισαι τυπος βεσπας,,,θα σου πω τι θα αγοραζα και ας με βρισεις κι εσυ.
Εγω λοιπον αν ηθελα αμαξι που να το παραταω και να μην του δινει σημασια κανεις ,,και να μη με νοιαζει αν το τρακαρουν /γδαρουν ,,,,οπως και αν ηθελα ενα χαλαρο off η και σκληρο ,,και μιας απο οτι καταλαβα εισαι σε μεταβατικη περιοδο ,,,,,,
-
Εγω φιλε θα επερνα ενα Lada Niva και στα @@@@ μου ολα ,,δεν θα ξανανοιαζομουν για τιποτα (επειδη ειπες δεν θες να νοιαζεσαι) το ειπα και τωρα βριστε ,,,,το εργαλειο Μαμαει λεμε

.
Με 4κ παιρνεις και με AC oχι μλκ

και σου εμειναν και ρεστα .
Μην σου πω σκεφτομαι να παρω ενα να κυκλοφορω στην Αθηνα ,,,να τα εχω γραμενα ολα ,,,,και αμα γουσταρω να το καρφωνω και σε καμμια λασπουρια ,