Καλησπέρα από Χαλκιδική.
Σίγουρα θα έχετε ακούσει όλοι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Χαλκιδική με το νερό.
Αποφάσισα λοιπόν πριν είναι αργά, να κατασκευάσω από τώρα μία "λίμνοδεξαμενή" θα την γεμίζω από το βρόχινο νερό και τις γεωτρήσεις μου τον χειμώνα, μέσα σε ένα από τα κτήματά μου, ως αποθήκη νερού για τα δύσκολα χρόνια που βλέπω να έρχονται. Απευθύνθηκα λοιπόν σε αυτούς, τους τοπικούς, που σκάβουν λιμνοδεξαμενές και περνάνε - κολλάνε την μεμβράνη. Η τιμή είναι ταρίφα σε όλους. Τέσσερα (4 ) € το κυβικό νερού. Δηλαδή για μία λιμνοδεξαμενή 10.000 κυβικά μου ζητάνε 40.000ευρω..!!!!!! Εκτιμώ ότι είναι εξωφρενικό το ποσό , διότι δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να σκάψουν μία "γούβα" και να απλώσουνε πάνω την μεμβράνη στεγανοποίησης. Βλέπετε έχουν την τεχνογνωσία του να κολλάνε την μεμβράνη.....
Θα παρακαλούσα , αν κάποιος γνωρίζει πώς κολλάμε τις μεμβράνες, να μου πει και μένα.
Ή ακόμα, αν κάνει κάποιος αυτή τη δουλειά να έρθει να την κάνει για μένα κάνοντας και δωρεάν διακοπές...!!! Καλύτερα να τα πάρει τα χρήματα κάποιος φίλος από το φόρουμ, παρά αυτοί που ";λυμαίνονται" την περιοχή
Σας παρακαλώ μη γράφετε "καλή δύναμη", "καλή επιτυχία" και τα λοιπά για να μην "χαθούμε".