AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Μετα απο αναμονη 14 μηνακια που ηθελαν τα γιαπωνεζια για να το φτιαξουν ηρθε το νεο παιχνιδακι προς τερψην !!!
Για παμε λοιπον, και θα σας εχω και περισσοτερες φωτο, τωρα εβγαλα μια και βραδυ γιατι για να μου εξηγησουν ολα τα κουμπια στην τογιοτα περασαν 3 ωρες
Απο ηλεκτρονικα καλουδια μην σας κουραζω τα εχει ολα .
Δερματα ηλιοροφες κλιματιστικο που δουλευει με το αμαξι σβυστο απο το κινητο μου εξ αποστασεως/κοντερ ηλεκτρονικα στο παρπριζ ,κλπ κλπ κλπ κλπ πολλα κλπ ....
Μοτερικα οταν το παρηγγειλα ηταν το μονο υβριδικο με 2.500 κυβικα μοτερ τωρα δεν ξερω τι παιζει ο ανταγωνισμος.
306 αλουγατα black line edition.
4 κινητο
Φορτιζει ειτε με μπριζα ειτε απο μονο του (απο το μοτερ δλδ )που δουλευει μονο του οταν νμζ οτι πρεπει να φορτισει...
Αν θες μπορεις να επεμβεις και να δουλευει μονιμα η ολα μαζι ,,,,,,αγγουρια δεν ξερω /δεν καταλαβα πως
Στο γρηγορο παει ζορικα ,,,,δλδ ΞΕΜΠΑΖΩΝΕΙ του ρουφηξα το αιμα να δω
0/100 πεντε σεκοντια
Eχει και κουμπι για off road ΑΜ ΠΩΣ
Βαρος 2 τονοι ακριβως.
Και ολα τα παραπανω κατα τογιοτα δλδ σκιζουν τα ιματια τους με 1 λιτρο βενζινα τα 100
ΕΧΤΡΑ εβαλα κοτσαδορο ενα π@π@ρι στην μουρη το βλεπετε δεν ξερω τι κανει αλλα μου αρεσε ,,,και περασμα κεραμικη απο την ιδια μαμα εταιρια ..
Βασικα σαν εκδοση τα ειχε ολα οποτε .....
Τιμη με τα εχτρα 66.000.....Ω να σου Γ
-
-
-
Υγ ..το ιδιο μοτερ βαζει η σουζουκι στη ναυαρχιδα της μιας και την σουζι την αγορασε η τογιοτα ,,,ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ SUZUKI